• URSA PUREONE Нове покоління ізоляційних матеріалів. Матеріал найвищої якості для бездоганної тепло- та звукоізоляції
  • URSA GEO Тепло- та звукоізоляція на основі скловолокна. Вироблена за еко- технологією
  • URSA XPS Теплоізоляція з екструдованого пінополістиролу. Вироблена без використання фреонів
  • URSA TERRA Тепло- та звукоізоляція для приватного домобудівництва, яка від- повідає стандартам професійного будівництва
  • URSA SECO Пароізоляція, гідроізоляція та вітрозахист. Дозволяє зберегти властивості утеплювача та продовжити термін служби всієї будівлі.

Мінеральна вата URSA: переваги

Міцні волокна та посилена структура

Міцність на розрив волокон і самого матеріалу вище за аналоги Матеріал надійніше тримається в конструкції Краща формостабільність, підвищена пружність

Термін ефективної експлуатації 50 років

Матеріали URSA мають термін ефективної експлуатації 50 років: Зберігає товщину Не сповзає в конструкціях Зберігає теплозахисні властивості

Технологія захист від вологи Water Guard

Під час випадкового намокання вода скочується по поверхні матеріалу і не потрапляє всередину. Матеріал залишається сухим. Матеріал невибагливий у роботі на об'єкті в різних умовах – захищений від бризок і нетривалого контакту з водою, швидко висихає.

Безпека для організму людини

Біотехнології URSA - матеріали виготовлені з волокна, безпечного для здоров'я людини. Навіть при потраплянні всередину організму, волокна матеріалу не мають негативного впливу і виводяться природним шляхом. При цьому волокна не розчиняються і не пошкоджуються в звичайній воді. Підтверджено сертифікатом EUCEB.

Біостійкість

Матеріали URSA практично не піддаються впливу мікроорганізмів і не містять поживні речовини для бактерій, комах і гризунів Відсутність цукрів, фурфуролу і фунгіцидів та інших компонентів, які не можуть гарантувати довговічність матеріалу

URSA Новини RSS

З Днем Незалежності!

Колектив компанії URSA вітає українців з 26 річницею незалежності України

З днем Будівельника!

Від усієї душі вітаємо Вас з професійним святом!

Інші новини

Щоб будинок був надійним, потрібні міцні стіни. Щоб в будинку було затишно, потрібні щасливі господарі і дитячий сміх. А щоб у будинку було тепло - потрібна мінеральна теплоізоляція.

Продукти URSA допомагають втримати в будинку тепло в холодну пору, а прохолоду - в спекотну, і тишу цілий рік. Вони дозволяють знизити витрати на опалення до 2-х разів, зберігши в кімнатах комфортну температуру.

Будинок, побудований з мінеральною ватою URSA

Що таке мінеральна теплоізоляція URSA? Це будівельний матеріал, який використовуються для тепло- і звукоізоляції. Її основний компонент - кварцовий пісок - мінерального походження, звідси і назва.

У минулому столітті ізоляцію на основі скляних волокон називали «скловату». З тієї пори технологія виробництва значно змінилася. Нинішня теплоізоляція на основі скляного штапельного волокна має спільну з матеріалом тих часів тільки сировину.

Сучасна мінеральна теплоізоляція URSA - це матеріал без пилу для «зеленого будівництва». Крім того, він більш пружний, а волокна тонші і довші.

За рахунок особливих властивостей, мінеральна вата забезпечує ефективний тепловий і акустичний захист будівель.

Будівельники люблять її за компактність. Матеріали для утеплення одного приватного будинку середнього розміру можна привезти на одній «газелі». А також за еластичність - не потрібно вираховувати розмір утеплювача з точністю до міліметра, і за простоту в укладанні.

4 ключових властивості мінеральної вати URSA

Пожежна безпека

Мінеральна ізоляція URSA відноситься до негорючих матеріалів.
Використання наших матеріалів покращує вогнестійкість конструкцій будівлі.

Надійна тепло- і звукоізоляція

Утеплення мінеральною ватою дозволяє зберегти комфортну температуру в будинку в холод і в спеку. Особлива структура волокон, їх переплетення з ефектом фетрування і з'єднання з еластичною сполукою наділяє матеріал не тільки низькою теплопровідністю, а й високим рівнем звукопоглинання при дуже невеликій вазі.

Довговічність

Термін служби мінеральної вати на основі скляного штапельного волокна залежить від стану конструкцій будівлі і якості монтажу. Дослідження і випробування показали, що при дотриманні всіх будівельних норм, ізоляція може прослужити 50 років і довше, а її заміну можна виконати через роки в процесі капітального ремонту будівлі.

Біостійкість

Мінеральна вата має практично повністю неорганічну структуру і не містить поживних речовин для гризунів, комах та інших організмів, а також не схильна до гниття, утворення цвілі і грибка.

Мінвата URSA: серії

  • URSA GEO теплоізоляція на основі скляного штапельного волокна. Має високу теплоізоляційну здатність при малій вазі, високу пружність. Підходить для будь-яких тепло- і звукоізолюючих задач в області сучасного будівництва.
  • URSA PUREONE – екологічний утеплювач нового покоління з покращеними властивостями, рекомендований для монтажу в житлових будинках, дитячих кімнатах, а також в школах і лікувально-профілактичних закладах.
  • URSA TERRA – теплоізоляція для приватного будівництва з кращими характеристиками в своєму класі, які відповідають стандартам професійного будівництва.

В асортиментній лінії URSA є рішення для професійного і приватного будівництва, спеціалізовані рішення для стін, перекриттів, підлоги і покрівлі, а також універсальні продукти, які підходять для утеплення різних видів конструкцій.

Обираєте утеплювач? Скористайтеся калькулятором URSA для розрахунку економії на опаленні з теплоізоляцією URSA і переконайтеся в перевагах утеплення мінеральною ватою URSA за кілька кліків.

© 2012—2017