This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-28. The original page over time could change.
Люди - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Тернопіль вітають співзасновниця соцмережі, професор, фотограф

photo_camera
Молодята попросили гостей замість квітів та цукерок дарувати корм для собак

Добру справу на своєму весіллі зробили тернопільські молодята Юлія і Юрій Пановик.  Вони вирішили відмовитися від квітів...

Михайло Гросуляк розповів, в чому секрет його успіху

До громадського харчування треба підходити творчо і з любов’ю, впевнений власник "САМоГОНної ресторації".

Тернополяни влаштували собі курорт на будівельному піску біля "Маяка"

Величезну купу піску залишили на дорозі при в'їзді на "Дружбу" в рамках капітальної реконструкції дамби. Цим скористалися...

Заміж у 16: казка чи сумна реальність

Мотивом для офіційного оформлення відносин у ранньому віці часто є прагнення до самостійного життя, незапланована вагітність,...

Що цього тижня найбільше схвилювало тернополян

"Циганка", де постійно ламаються душові та не працюють туалети, стан медицини, колишні ЖЕКИ, які не обслуговують належним чином будинки, та негативні новини схвилювали експертів "RIA плюс" цього тижня

Лікар з Тернополя створює з нуля медицину в Маріуполі

Сергій  Данилків став начальником управління охорони здоров’я міської ради Маріуполя. Йому пропонували керівні посади в багатьох містах, але він обрав прифронтовий Маріуполь Донецької області. Каже, там більше порядку, ніж в Тернополі.    

photo_camera За три роки тернополянка навчилася пекти торти-шедеври

Цікаві тістечка, кекси, еко-пироги випікає тернополянка Юлія Кузьміна. А її торти, покриті глазур’ю, вершками, декоровані ягодами, екзотичними фруктами, квітами, шоколадними фігурками, не перестають дивувати рідних, друзів та знайомих

Славний рід Гузарів і Тернопілля

Книга Володимира Чистуха «Завалівське коріння Блаженнішого Любомира Гузара», відкриває його з боку родини і дає відповідь на питання: ким є цей Великий Незнайомець?

Кінолог не професія, а покликання

Миротворчі місії в Косово, антитерористичні операції в зоні неоголошеної війни на Сході України, затримання злочинців, пошук наркотичної сировини та зброї, допомога у знешкодженні вибухівки – усе це в тандемі довіри та взаєморозуміння уже впродовж багатьох років втілює в життя заступник начальника кінологічного центру Тернополя Сергій Крамар разом зі своїми чотирилапими помічниками.

Олена Смакоус представить Тернопіль на "Міс Україна 2017"

22-річна Олена Смакоус представлятиме Тернопіль на Національному конкурсі "Міс Україна 2017". Разом з нею за корону змагатимуться 24 красуні зі всієї України.

Скульптор, який малює… бензопилою

Американець-мандрівник Ліланд Бетті винайшов власну техніку – малює бензопилою. Свої скульптури виготовляє лише з сухих місцевих дерев, до того ж він творить там, де перебуває.

«Ніколи не копіюйте своїх конкурентів, а дійте нестандартно» , - ректор ТНЕУ

Завданням сучасного університету є не просто передача знань, а виховання мислячої людини та лідера, переконаний ректор ТНЕУ. А професійний успіхом керівника він вважає надійну команду, повагу до кожного особисто та вміння сприймати думки різних людей, вимогливість до себе і постійний саморозвиток.

Буде вечір пам'яті Богдана-Романа Хаварівського

Вечір пам'яті архівіста, краєзнавця, громадського діяча Богдана-Романа Хаварівського «Всі ми будемо в архіві» відбудеться в першу річницю його смерті  – 26 липня о 12.00 у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї.

Зоя Бучок вміє танцювати в повітрі

Шпагати, місточки, стрибки з висоти та різні акробатичні трюки виконує у повітрі, замотавшись у довгі полотна, тернопільська спортсменка

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook