This version of the page http://te.20minut.ua/Kontserty (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-28. The original page over time could change.
Концерти - 20 хвилин Тернопіль

Концерти

У філармонії – концерт «Золоте перевесло»

photo_camera play_circle_filled
Такої атмосфери, як "Західфесті", не знайдете ніде, каже тернополянин

Одна з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни - фестиваль «Західфест» відбувся 18-20 серпня в мальовничому селі...

Хто розважатиме тернополян на День міста

Концерти музичних колективів, гуртів і виконавців, а також пісенні вернісажі відбудуться у різних локаціях Тернополя 26-28...

У «Козі» виступить The Kubasonics

Концерт канадської фолк-рок гурту The Kubasonics відбудеться 19 серпня о 21.00 в арт-барі «Коза». Вхід вільний.

У Тернопіль завітає головний романтик країни

Народний артист  України Олександр Пономарьов восени завітає з концертом у Тернопіль. Він виступить у ПК «Березіль» 14 жовтня...

Біля пам’ятника Франку – вечір українського міського романсу

Вечір українського міського романсу відбудеться 26 серпня о 18.00 на вулиці Гетьмана Сагайдачного, біля пам’ятника Івану Франку. Мистецький захід пройде у рамках просвітницько-мистецької програми BunkermuZ Зaпалює.

Скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів привітає тернополян із Днем міста

До Дня міста тернополяни вперше зможуть наживо почути віртуозну запальну гру скрипаля-віртуоза Святослава Кондратіва. Концерт відомого музиканта відбудеться 27 серпня о 20.45 на сцені біля причалу, котру втановлять на Набережній Тернопільського ставу.

У Тернополі відбудеться міжнародна фан-зустріч ACϟDC. Буде гаряче

Вперше в Україні офіційний фан клуб AC⚡DC в Україні проведе зустріч для всіх фанів гурту в "Козі" 9 вересня. В програмі метровий торт AC⚡DC, фаєр-шоу, селфі з всесвітньовідомою бляшанкою, та "море" музики легендарного гурту.

У філармонії буде три концерти

Ще до відкриття нового концертного сезону, що відбудеться 30 серпня, колективи та солісти Тернопільської обласної філармонії даруватимуть тернополянам своє мистецтво.

Тернопільська філармонія запрошує на відкриття нового концертного сезону

Відкриття нового концертного сезону Тернопільської обласної філармонії відбудеться 30 серпня о 18.30 в залі філармонії.

У Kozabar виступить гурт із Шанхаю

Гурт Round Eye з Шанхаю презентуватиме для тернополян  своє шоу в рамках EUROPEAN TOUR 2017. Виступ відбудеться 9 серпня о 21.00 у Kozabar. Вхід – 40 грн.

Як живеться файним людям на "Файному Місті" (фоторепортаж)

Понад 20 тисяч людей відриваються на п'ятому ювілейному фестивалі «Файне Місто», який відбувається  20-23 липня на іподромі. Це таке собі меленьке "місто в місті": тут облаштовані намети з харчуванням, туалети, душові, медпункт та місця для підзарядки, і, звісно ж, "океан" музики.

У «Бункермуз» – концерт Blooms Сorda

Концерт київського інді-гурту Blooms Corda відбудеться 12 серпня о 20.00 в «Бункермуз».

У Тернопіль із концертом завітає Павло Табаков

Нову концертну програму «Любов Жива» презентує у Тернополі співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» Павло Табаков. Виступ відбудеться 27 жовтня о 19.00 у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка.

Допоможуть маловідомим гуртам знайти своїх шанувальників

Міжнародний проект Louder.me надає можливість виступу незалежним музикантам на спеціальній сцені фестивалю «Файне Місто». На спеціальній сцені фестивалю «Файне Місто» тернополяни зможуть послухати новий саунд та отримати нагороду за підтримку учасників імпровізованих музичних батлів.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook