This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-28. The original page over time could change.
Культурний відпочинок - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

У Тернополі буде Free LATIN FEST CDR

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книжки прочитали останнім часоми.

Тернополян кличуть на RespublicaFEST

RespublicaFEST – один із найбільших музичних та street-art фестивалів, котрий щорічно проходить в мальовничому місті Кам’янецьПодільський...

Усі розваги у Тернополі на вихідні: урочистості з нагоди Дня міста

Найрізноманітніші культурно-мистецькі та спортивні заходи, а також виставки, фільми й вечірки  чекають тернополян цими вихідними...

Василь Шкляр презентував у Тернополі свій новий роман «Троща»

Один із найулюбленіших письменників країни, «батько українського бестселера» Василь Шкляр 23 серпня презентував у Тернополі...

Програма заходів до 26-ї річниці Незалежності України  та  477-ї річниці Дня міста Тернополя (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі 24-28 серпня відбудеться ряд культурно-мистецьких заходів.

Буде молодіжна піша проща до с. Острів

Молодіжна піша проща до с. Острів відбудеться 26 серпня. Вона приурочена 150-річчю коронування Зарваницької  чудотворної ікони Пресвятої Богородиці та 125-річчю з дня народження Патріарха Йосифа Сліпого. Долучитися можуть усі охочі.

«Коза» запрошує на «Тернопільські Козеналії 2017»

Низку подій до Дня Незалежності України та Дня міста представляє 24, 26 та 27 серпня арт-кафе «Коза».

На Успенській прощі у Зарваниці освятять копію Хатини Матері Божої

Щорічна Успенська проща, приурочена  100-ій річниці об’явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі та 125-ій річниці від дня народження Патріарха Йосифа Сліпого, відбудеться 28 серпня у Марійському духовному центрі  с. Зарваниця.

У «Бункермузі»  - п’ятиденна освітньо-мистецька програма

Освітньо-мистецьку програму в центрі Тернополя 24-28 серпня з 15.00 до 23.00 проведе «Бункермуз».

Просять подарувати вишиванки воїнам АТО

Благодійну акцію " Подаруй вишиванку захиснику України" проведуть  9-10 вересня в рамках Х Всеукраїнського фольклорно-мистецького фестивалю "Борщівська вишиванка".  Приєднатись можуть усі охочі.

У Львові буде 24-й Форум видавців

Наймасштабніша літературно-видавнича подія Центрально-Східної Європи – 24-й Форум видавців відбудеться у Львові 13-17 вересня. Тернопільські видавництва і місцеві письменники також традиційно беруть участь в заході.

Тернополян запрошують на фестиваль льону

На третій Міжнародний фестиваль льону запрошують тернополян у село Стремигород, Житомирської області. Він відбудеться 26 серпня об 11.00. Мета дійства – нагадати про важливість відродження традицій вирощування льону в Україні.

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

У Тернополі буде зустріч християнської молоді

Зустріч християнської молоді відбудеться у Тернополі 3 вересня  о 15.00 в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.  Вхід вільний.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook