This version of the page http://pravda.if.ua/cat-7.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-28. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Інвестиції
Індекс Dow Jones21,787.33 -26.34(-0.12%)
S&P 5002,440.40 -2.65(-0.11%)
Нафта46.23 -1.64(-3.43%)
Золото1,312.70 +14.80(+1.14%)
Долар/Гривня25.5135 -0.0415(-0.16%)
Євро/Долар1.1977 +0.0053(+0.44%)

Дані оновлюються один раз на 30хв
 Наступна сторінка

Фонд державного майна продав 25% акцій ПАТ “ДТЕК Західенерго” за 417,163 млн гривень.

Фонд державного майна успішно продав 100% акцій ПАТ “Буркутець”17 серпня, 17:09

На торгах КМФБ Фонд державного майна успішно продав 100% акцій ПАТ “Буркутець”. За результатами торгів ціна продажу склала 891,9  тис. грн.

Івано-Франківську присвоєно найвищий рівень інвестиційної привабливості

На десятки гектарів землі в кількох населених пунктах Івано-Франківщини претендує компанія «Сонце Галичини», ще в кількох – «Сонце Прикарпаття». Як з’ясувалося, засновники у структур – однакові, які, до того ж, мають і багато інших «сонць» чи не в кожному районі області. На орендованих на багато років площах вони планують облаштувати сонячні електростанції, вартість яких перевищує десятки мільйонів євро. Проте про походження цих інвестицій ніхто не знає.

Івано-Франківська облдержадміністрація дозволила гірськолижному курорту «Буковель» розробити детальний план території за межами населених пунктів Яблуниця та Поляниця Яремчанської міської ради.

У "Прикарпаттяобленерго" розповіли, у що інвестуватимуть в 2017-18 роках18 липня, 17:09

15 липня в АТ "Прикарпаттяобленерго" відбулося відкрите обговорення проекту змін до Інвестиційної програми компанії на 2017 рік та проекту Інвестиційної програми на 2018 рік.

Інвестиція в нерухомість, чи депозит у банку?05 липня, 21:07

Інвестування є відмінним шляхом для примноження капіталу, проте самі ж інвестори часто стикаються з досить важким питанням: куди найбільш вигідно вкладати гроші? Одні обирають депозит, а інші купівлю нерухомості в новобудовах.

Сьогодні, 29 червня на Прикарпатті з робочим візитом перебуває бізнес-омбудсмен в Україні Альгірдас Шемета.

Мешканців Івано-Франківська запрошують долучитись до розробки маркетингової стратегії міста16 червня, 18:48 | Коментарів: 1

Канадський проект міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” спільно з міською владою розробляють маркетингову стратегію Івано-Франківська.

Головне управління статистики інформує. Країни Європи і країни Європейського Союзу зокрема, упродовж останніх років є основними партнерами області у зовнішньоекономічній діяльності підприємств області та займають пріоритетне місце в інвестуванні економіки Івано-Франківщини.

Довгобуд на «Софіївці» може отримати нове життя18 травня, 22:13

Міська влада Івано-Франківська планує залучити інвестора для реконструкції закинутої будівлі по вул. Софіївка, 39, яка планувалась як психіатрична лікарня.

Регіональна "Ініціатива прозорості нафтовидобувних галузей в Україні" спрогнозувала надходження від децентралізації ренти на Івано-Франківщині. Аналітики розробляють загальний алгоритм використання цих коштів.

Представники оздоровчого центру "Пуща" з міста Києва зацікавлені у будівництві санаторію в селі Татарів, що на Яремчанщині.

У реконструкцію блоку №10 Бурштинської ТЕС інвестують 1,1 мільярдів гривень21 квітня, 10:57

Енергокомпанія ДТЕК Енерго розпочала реконструкцію блоку №10 Бурштинської теплоелектростанції. Інвестиції складуть близько 40 млн дол. США, або 1,1 млрд грн. Виконання робіт передбачає повузлову заміну агрегатів і оновлення систем енергоблоку, що дозволить покращити його виробничі та екологічні характеристики.

Івано-Франківськ впродовж останніх десяти років лідирує серед ряду обласних центрів за обсягом прямих іноземних інвестицій у розрахунку на одиницю населення.

У ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" розпочали підготовку до опалювального сезону 2017-2018 років.

Імовірно, нові робочі місця з обіцяною зарплатою у 7 000 грн з’являться в Коломиї вже в вересні. Про це на зустріч говорили гендиректор компанії Leoni AG Штефан Шмідт та голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

UkraineInvest готується до відкриття першого регіонального офісу в Західній Україні.

«Соціально-економічний розвиток краю великою мірою залежить від інвестицій. І дуже важливим кроком для цього є поліпшення загального інвестиційного клімату», - наголосив, звітуючи перед громадськістю Прикарпаття, голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

Губернатор розповів навіщо Прикарпаттю добрі дороги06 березня, 18:48 | Коментарів: 1

«Минулого року спільними зусиллями нам вдалося залучити на ремонт основних автомагістралей області майже 1 мільярд 200 мільйонів гривень, а це на 450 мільйонів більше, ніж у 2015 році, - зазначив, звітуючи перед громадськістю області голова ОДА Олег Гончарук.

В Івано-Франківську навчають, як підготувати проекти регіонального розвитку06 березня, 16:46

2-3 березня облдержадміністрація спільно з представниками проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) провели тренінг «Підготовка проектів до Державного фонду регіонального розвитку».

У Тлумацькому районі інвестори вкладають кошти у розвиток інженерно-транспортної інфраструктури10 лютого, 13:43

Голова Тлумацької районної державної адміністрації Володимир Габурак та голова районної ради Василь Двояк провели робочу зустріч із представниками компанії «Сен-Гобен будівельна продукція Україна».

На Всеукраїнському семінарі в Києві презентовано досвід залучення в економіку Прикарпаття зарубіжних інвестицій26 січня, 14:42 | Коментарів: 1

23 січня 2017 року в м. Києві відбувся всеукраїнський семінар "Економічний розвиток регіонів: стратегія та інструменти залучення інвестицій та підвищення експортного потенціалу", організований Офісом залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest та Офісом просування експорту за підтримки Кабінету міністрів України.

Інвестиційні здобутки і боргові проблеми Прикарпаття23 грудня 2016, 22:04

Минулого тижня відбулася колегія Івано-Франківської ОДА, присвячена розгляду важливих питань з життя краю. Зокрема, учасники колегії, а це керівники ОДА та обласної ради, структурних підрозділів ОДА, голови райдержадміністрацій і міськвиконкомів, заслухали питання про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету області за дев’ять місяців 2016 року, а також інформацію про заходи з легалізації заробітної плати в області, соціальний захист демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО.

Губернатор: Залучення інвестицій в економіку та енергоефективність будуть пріоритетами для влади Прикарпаття у наступному році 16 грудня 2016, 11:28 | Коментарів: 2

Упродовж року Івано-Франківщина займала 1-6 місця за обсягами виробництва продукції сільського господарства на 100 гектарів сільськогосподарських угідь, темпами зростання обсягів експорту товарів, обсягами капітальних та іноземних інвестицій у розрахунку на одну особу, обсягом прийнятого в експлуатацію житла, темпами погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

 Наступна сторінка