This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-26. The original page over time could change.
Інфографіка - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

Розбився ртутний термометр. Що робити? (ІНФОГРАФІКА)

Як працюватимуть нові підрозділи дорожньої поліція і чим відрізняються від ДАІ (ІНФОГРАФІКА)

На українські дороги виходять працівники дорожньої поліції. Щоб зрозуміти чим вони відрізняються від колишніш працівників...

Усі на ринок: чи готові українці продавати свою землю (ІНФОГРАФІКА)

Земельна реформа, яка передбачає запуск ринку сільськогосподарських земель, переноситься на пізніший термін.

Як розпізнати перші ознаки інфаркту і що робити (ІНФОГРАФІКА)

Інфаркт міокарда - дуже серйозне захворювання. Це загибель однієї з ділянок серцевого м'яза, що сталася через порушення кровообыгу...

Як розпізнати інсульт і що робити до приїзду лікарів (ІНФОГРАФІКА)

Спека - додатковий фактор ризику розвитку інсульту. І не тільки для тих, хто страждає на гіпертонію. Дивіться інфографіку.

ТОП-5 областей, у яких держава найбільше заробляє від оренди свого майна

Понад 19 тисяч договорів оренди – саме стільки записів є у базі Фонду державного майна України (ФДМУ) станом на 1 квітня 2017 року.

Збираємо першачка до школи (ІНФОГРАФІКА)

Щоб придбати мінімальний комплект одягу та канцелярки для цьогорічних першачків батькам доведеться в середньому витратити 2855 для хлопчика та 2790 для дівчинки. 

Села Тернопільщини, які варто відвідати туристу (ІНФОГРАФІКА)

Чи не кожне село має свої дивовижі. Та ми на основі відгуків наших читачів у соцмережах та порад Вікіпедії склали свій перелік колоритних сіл Тернопільщини, які варто побачити цього сезону подорожей. 

Як подорожувати Європою без віз на автомобілі (ІНФОГРАФІКА)

Тернополяни, які мають біометричний паспорт можуть їздити до Європи без віз. Дізнайтесь, які документи потрібно під час подорожі на авто.

Що ви не знали про Конституцію України (Інфографіка)

21 рік тому, о 9 год. 18 хв. 28 червня 1996 року на 107-му засіданні V сесії Верховної Ради України 2-го скликання була ухвалена Конституція України. Цікаві факти Конституції України.

Як вберегти велосипед від злодіїв (ІНФОГРАФІКА)

Влітку багато тернополян пересіли на велосипеди. Через це і почастішали крадіжки двоколісних. Декілька важливих порад допоможуть вам вберегти свій велосипед від злодіїв.

Що треба знати під час відпочинку на воді (ІНФОГРАФІКА)

Уже розпочався купальний сезон. Плавання надзвичайно корисне для нашого організму. Але навіть людина, яка гарно плаває та почувається впевнено у воді повинна пам"ятати про основні правила безпечної поведінки. Дивіться інфографіку.

Що можна перевозити в ручній поклажі в літаку (ІНФОГРАФІКА)

Попереду літо і час гарячих відпусток. Із впровадженням безвізового режиму тернополяни можуть все більше пізнавати світ та подорожувати за кордоном. Цього року з'явились нові правила перевезення ручної поклажі в літаку. Радимо уважно прочитати.

Оформлення спадщини: деякі нюанси (ІНФОГРАФІКА)

Відкриття спадщини відбувається внаслідок смерті особи, або оголошення її померлою.

Пересідаємо на електромобілі. Поки що Тернопільщина пасе задніх (ІНФОГРАФІКА)

Впродовж останніх років в Україні, як і загалом у всьому світі, спостерігається стрімке зростання попиту на електромобілі, які мають ряд переваг перед бензиновими чи дизельними моторами.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook