This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/home/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Вопросы и ответы в разделе Мой ребенок – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы Мой ребенок
Вопросы
Як захистити дитину? *

Я работаю в школе. у меня с директором не самые лучшие отношения. Мой сын заканчивает 9 класс.Директор сказала искать где нам продолжать обучение так, как 10 класса нам не откроют. В тоже время классный руководитель пишет плохую характеристику сыну,я попоросила ее обяснить почему так. Она говорит что заработали то и получили. Но я с этим не согласна. Где она как классный руководитель была раньше7. на него нету ниодной докладной.говорит что он балуется, но таких детей каждый второй. А директор ее поддерживает. Что мне делать? Как доказать свою правоту?

Як влаштувати дитину до школи? *

Добрий день. Наступного року плануємо іти в перший клас. 2 роки тому змінили прописку, хочемо іти в школу за старим місцем прописки. Чи мають право мені відмовити прийняти дитину до першого класу, якщо у цій же школі навчається старша дитина? Чи це регулюється якимись актами?

Чи потрібно наказувати дитину? *

Моя дитина зняла на відео як у школі 2 дівчинки побилися. Це сталося на великій перерві на подвір'ї,близько 2 тижні тому майже всі школярі це бачили, вчителі не бачили. Мене ніхто не повідомив. Я дізналася про це 4 дні тому, коли дитина прийшла додому зі сльозами на очах, бо директор школи сказала "Я від тебе такого не очікувала" і сказала йому, що будуть батьківські збори. Наступного дня я дізналась, що після цього класний керівник заборонила їм виходити з класу, тому що вони погано поводяться, не дружній клас. Тільки в туалет, помити руки, викинути сміття. Тривало це кілька днів. Коли я їй зателефонувала і спитала про це, вона мені дала зрозуміти, що вона мала на це право, після чого на батьківських зборах директор школи, завуч також погодилися з нею. Дитина в присутності вчителів мені нічого не розповідає, я питаю вдома то каже, що боїться. Чи можна таке залишити без уваги? Можливо я чогось не розумію? Що я маю робити?

Розформування класу 

Школа функціонує у селищі міського типу. На паралелі 9-х класів 58 учнів, з них 4 дітей з особливими потребами (діагнози: Неходжкінська анапластична багатоклітинна лімфома, епілепсія (2 дитини), вада слуху (слуховий апарат)). На даний час із трьох класів хочуть сформувати два із наповнюванітю 28 дітей. Чи правомірна така дія? Чи не порушуються права дітей з особливими поребами, адже приділяти їм увагу у такому великому класі вчитель не матиме фізичної змоги? Який вихід із даної ситуації? Якими нормативними актами чи законами керуються при розформуванні чи збереженні класу? Дякую.

Какие документы необходимы для общежития? 

.

Моя дитина одержала бюджетне місце за останнім пріоритетом. Але не хоче ним скористатися, віддаючи перевагу закладу з пріоритетом 1 на... 

Моя дитина одержала бюджетне місце за останнім пріоритетом. Але не хоче ним скористатися, віддаючи перевагу закладу з пріоритетом 1 на комерційній основі. Чи буде ще можливість розраховувати на бюджетне місце в наступному році, якщо в цьому році відмовиться від бюджетного місця.

elvstup.Не заходить 

Моя дитина не може,увійти на elvstup,Що робити?? Пише що-"Не вдалось з'єднатись з сервером"

зараховання балів членами збірних команд України 

у "Положенні ..." наведено: "Особам, які є членами збірних команд України, які брали участь у міжнародних олімпіадах, перелік яких визначений Міністерством освіти і науки України, чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор зараховуються оцінки по 200 балів з двох вступних випробувань за вибором вступника." Моя донька (Годнєва Юлія Олександрівна) наказом Мінмолодьспорту від 30.03.2017 №1302 "про венсення змін до наказу Мінмолодьспорту від 30.12.2016 №4761 (зі змінами) "про затвердження Складу національних збірних команд України з літніх олімпійських видів спорту на 2017" зарахована до складу збірної команди з волейболу. Даного накозу достатньо для нарахування 200 балів з двох вступних випробувань? 25.07.2017 за даним наказом бали були нараховані. на поточний час (31.07.2017. 23:21) бали за даною пільгою зняті. Прошу надати детальну відповідь - Вона має право на пільгу чи ні, та як на запит моєї доньки була надана не однозначна/не визначена відповідь - "не підходить документ".

Скільки років дійсні сертифікати ЗНО-2017 

Термін дії сертифікату ЗНО-2017

фото 

чи можна подати з оригіналами інше фото ніж таке яке в електронному кабінеті?

можно ли удалить мой кабинет вступника? 

в связи с тем что я не помню свой логин, и не могу войти в кабинет

Не приходить повідомлення про активацію електроного кабінету 

Коли я натискаю зареєструвати,мені повідомляють, що ці дані зареєстровані,а заходжу в електронний кабінет-цей користувач не зареєстрований

The DELETE statement conflicted with the REFERENCE constraint "FK_TI_PC_EntrantData_TI_ADM_EntrantUsers". The conflict occurred in database "ELVSTUP", table "dbo.TI_PC_EntrantData", column 'EntrantUserId'. ... 

The DELETE statement conflicted with the REFERENCE constraint "FK_TI_PC_EntrantData_TI_ADM_EntrantUsers". The conflict occurred in database "ELVSTUP", table "dbo.TI_PC_EntrantData", column 'EntrantUserId'. The statement has been terminated.

регистрировалась В кабинет вступника ( https://ez.osvitavsim.org.ua/ ) через маил ру , не пришло туда сообщения , я сделала эту почту , начала... 

регистрировалась В кабинет вступника ( https://ez.osvitavsim.org.ua/ ) через маил ру , не пришло туда сообщения , я сделала эту почту , начала регистрацию заново и вот ,что пишет Особистий електронний кабінет вступника за даним номером Сертифіката ЗНО та Атестатом вже зареєстровано. У разі необхідності додаткову інформацію можливо отримати за адресою: ez@inforesurs.gov.ua або за телефоном +38(044)239-86-18.

Не можем создать електронный кабинет 

При регистрации кабинета у нас выскакивает Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертифіката ЗНО. Спробуйте зареєструватися пізніше.Помогите ведь время поджимает.

На почту не пришло сообщение активировать аккаунт 

Регистрировался на "особистого електронного кабінету вступника" внёс все данные, нажал зарегистрироваться высветилась ошибка "Проблемы с соединением...". Нажал второй раз, третий. После третьего раза было написано "Данные логин зарегистрирован", а не почту сообщение не пришло. Пытался зайти на личный кабинет выбивало ошибку "аккаунт не зарегистрирован". А второй аккаунт не могу создать потому-что, Номер сертификата и аттестата внёс в первый аккаунт. Что теперь делать? Как можно удалить аккаунт и заново зарегистрироваться. Спасибо за внимание.

Коєфіціент 1.02 для дітей із села. 

Моя дочь сдавала ЗНО по математике,не добрала одного балла.Применяется ли в этом случае коэффициент 1.02 для детей из сельской местности.Какие документы подтверждения нужны? И где это должно подтвердиться.

проблема с регистрацией страницы абитуриента 

у моего ребенка не получается зарегистрироваться на сайте ez.osvitavsim.org.ua потому у моего ребенка на сертификате в имени допущена опечатка не Дмитро а Дмитоо как поступить в такой ситуации ? 0634153994(контактный номер)

Мой сын выбрал специальность маркетолог 

Мой сын выбрал учиться на маркетолога. В интернете смотрели, что нужны по ЗНО Украинский язык, математика и география. Теперь выясняется, что нужна история. Что мы смотрели на устаревшую информацию.. Сайт где мы смотрели osvita.ua. Что теперь делать? Подскажите.

Щодо відновлення атестату 

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, скільки часу займає відновлення атестату?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!