This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ans-list-480.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Вопросы без ответов. Страница 25 из 255. – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы без ответов
Для подачі заяви обовязково 4 придмети ЗНО?  

Збираюся подавати документи до коледже, але при оформленні заяви посить результати ЗНО з 4 придметів Української мови та літератури, Математики, Історії України та Біології. Хочя для вступу в коледж потрібно лише два придмети. Я запитувала на дню відкритих дверей мині сказали что потрібна Українська мова та література і Математика. А тепер в мене вимагають результати з Біології яку я не писала. І що мені робити? Можливо це баг?

Скажіть чому не відображаються результати ЗНО у електронній заяві??? Що робити???  

Скажіть чому не відображаються результати ЗНО у електронній заяві??? Що робити???

Реєстрація особового кабінету вступника  

Доброго дня! В мене проблема реєструю свій кабінет вступника 4 день, вже перебробував 3 електронні почти пише що код активації прийде на почту і нічого не приходить, це система така, чи шо це за проблема, останній раз взагалі написало невірний логін, або пароль, хоча ввів все правельно, допоможіть у вирішенні цієї проблеми. Дякую!

Чи має значення браузер для подачі заяви до ВНЗ?  

Чула, що через деякі браузери легше подати заяву без збоїв. Можливо, в когось є якийсь досвід? Поділіться, будь ласка.

Что делать если пишет что на номер сертификата ЗНО и номер атестата уже зарегестрирован кабинет, хотя я не регистрировался?  

неможу нічого вдіяти , виправте будьласка помилку

Що з робити з статусом вступника "Потребує уточнення вступником"  

Що робити в такому випадку? Після подачі заяви до ВНЗ, з'явився статус: "ПОТРЕБУЄ УТОЧНЕННЯ ВТУПНИКОМ", де зазначено про наступне: У зв'язку з технічною помилкою ЄДЕБО неможливо переглянути скан копію додатка до атестата та перерахувати середній бал. Слід зазначити, що додаток до атестату завантажено розміром до 1 Мб та для перегляду він відкривається. Також, чому в поданій заяві до ВНЗ відображається сертифікат ЗНО за 2016 рік, хоча сертифікат 2017 року, і чи буде проблемою на участі у конкурсі?

Чому не приходить лист з повідомленням?  

Добрий день я по - поводу реєстрації кабінета вступника.Мені не приходить на почту ukr.net пвідомлення з підтвердженням,хоч все я увів прально.Дозвонитися до операторів по поводу консултації неможу!Щоб перереєструватися чекав сутки і все одно вибивало помилку ,що такий користувач є!Допоможіть

Вступ до коледжу  

Чи подається заява що до вступу в коледж в електронному форматі ?

Освітній ступінь (рівень) за кошти державного або місцевого бюджету  

В прошлом году учился на бюджете и сейчас перепоступаю повторно. Что мне нужно выбирать в "Освітній ступінь (рівень) за кошти державного або місцевого бюджету", пункт "вже здобутий раніше (навчання не завершено)" ?? Просто так написано, "здобутий" будто я его уже полчил бакалавр. Либо же в моем случае нужно "ніколи не здобувався" ?

реєстрації особистого кабінету  

Після реєстрації особистого кабінету видає надпис,що користувач не активований,на пошту,яка була вказана при реєстрації не прийшло жодного листа для активування.Усі данні були вказані вірно.При послідуючій реєстрації через 24 год. на іншу пошту видає щоОсобистий електронний кабінет вступника за даним номером Сертифіката ЗНО та Атестатом вже зареєстровано. що нам робити

Можливість подачі заяв: Недоступна  

в персональном кабинете надпись Можливість подачі заяв: Недоступна (заяви подаються з 12 липня 2017р. до 18 год. 00 хв. 26 липня 2017р.) сегодня уже 14 июля

Не могу ввести номер атестата  

При регистрации электронного кабинета заполняю все поля, но в итоге пишет, что поле номер аттестата не заполнено. Несколько раз перепроверял, все верно. Что делать?

чи може не змінюватись статус більше зазначеного терміну  

чи може не змінюватись статус більше зазначеного терміну

Чому не можу зайти в свый особистий кабынет вступника?  

Почта ukr net.Не приходить лист з підтвердженням на мою почту,а коли пробую наново увести дані при реєсрації то пише "Виникла помилка при створенні Особистого електронного кабінету вступника. Вказаний логін вже використовується іншим користувачем". Дозвонитись по поводу консультаціїї неможу!Мені негайно потрібно вирішити цю проблему допоможіть!!

Подання заяви  

Що означає "Освітній ступінь (рівень) за кошти державного або місцевого бюджету " Що потрібно там вибрати?

проблема подачі заяви  

в кабінеті вдається ввести дані вузу і все! вибрати вуз, пріоритет заяви не дає! ми одні такі?

про регістрацыю сторінки вступника  

я не можу зарегыстрыруватись мены не приходе логын ы пароль на почту я не можу пыдтвердити свый акаут пише пользователь не активований шо мены робити

Проблеми з входом в кабінет  

Коли заходжу в свій кабінет пише, що користувач не активований. Коли переходжу на посилання з активацією - користувача не знайдено. Знову зареєструватись не можу, бо написашо, що дані паспорта вже використані. І що робити? Замкнуте коло

Подання на стипендії  

Чи можна одночасно подавати документи на стипендію Президента, Кабміну, Верховної Ради??

Отримання стипендій  

Можливо отримувати звичайну академічну стипендію та одночасно отримувати Стипендію Президента чи Кабінету міністрів чи Верховної Ради?

  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!