This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ans-list-40.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Вопросы без ответов. Страница 3 из 255. – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы без ответов
Добрий день! Які довідки потрібні для поселення в гуртожиток?  

Добрий день! Які довідки потрібні для поселення в гуртожиток?

Магистратура зно  

был потерян лист зно( теперь не могу зайти в личный кабинет чтоб посмотреть результаты), можно ли как то заказать дубликаты зно право?Спасибо за ответ

результаты ЗНО за 3 августа 20017  

где можно посмотреть

Припинення попереднього договору про надання освітніх послуг  

Підскажіть,будь-ласка, якщо укладений попередній договір і сплачено на 1 семестр. Але ми забрали оригінали документів ( було коригування рейтингових списків на бюджет, і нас запросили).Чи можу я письмово звернутися до Вузу про повернення сплачених коштів і як правильно це зробити? Дякую

Если я поступила на бюджет и через 2 месяца забрала документы, буду ли я выплачивать за эти 2 месяца государству за то, что отучилась это...  

Если я поступила на бюджет и через 2 месяца забрала документы, буду ли я выплачивать за эти 2 месяца государству за то, что отучилась это время в случае, если поступила на бюджет в следующем году?

Що таке молодший бакалавр і чим він відрізняється від молодшого спеціаліста?  

Що таке молодший бакалавр? Це те ж саме що молодший спеціаліст чи чимось відрізняється? Після якого курсу дається звання молодшого бакалавра і чи можно з ним влаштовуватить на роботу?

Чи можна перевестися в інший внз на бюджет ( будучи бюджетником) на ту саму спеціальність?  

Я вступила на бюджет цьогоріч на журналістику в УАД, але дуже хочу в КПІ, або КНУ в Київ. Чи можливо якось перевестися і що для цього потрібно зробити?

Чому включено до наказу?  

Здравствуйте,что означает "включено до наказу" если в данный вуз документы не подавались? Так же стоит плюс о подаче туда документов и есть фамилия в списке зачисленных на контракт. Это ошибка? Стоит ли мне что-то предпринимать если я не планирую туда поступать?

Лну  

Навчання відбувається на факультеті , куди вступив чи в самому університеті?

ЗНО з англійської мови та сертифікат В1  

З Вашої публікації: "Починаючи з 2018 року Українським центром оцінювання якості освіти буде впроваджено ЗНО з іноземних мов із використанням дворівневих предметних тестів В1 і В2." В разі високого рівня здачі ЗНО на В1, чи можна отримати сетифікат з англійської мови рівня В1 (якщо дитина вирішить вступати в закордонний ВУЗ)?

Смогут ли контрактники?  

Смогут ли контрактники получать социальную стипендию? Ребёнок-инвалид. Спасибо!

Чи є безкоштовна освіта за кордоном?  

освіта за кордоном

Дистанційна середня освіта у приватній школі  

У "Положенні про дистанційне навчання" написано що здобувати середню освіту дистанційно можуть учні які з будь-яких причин не можуть відвідувати навчальні заняття в ЗНЗ, але на сайтах усіх приватних дистанційних шкіл написано що офіційно навчатися дистанційно можуть хто завгодно. Чи можна у приватних школах навчатися дистанційно чи "обмеження" стосується і приватних шкіл теж?

оплата за гуртожиток  

який порядок оплати за проживання в гуртожитку дитини учасника АТО

списки на контракт  

Прошу прокоментувати інформацію у Конкурс по рекомендованим на контракт? що за розподіл - по більшості факультетів розподілу нема, по іншим рекомендують всім без виключення, є ті, що рекомендують вибірково. це просто система не працює?

чи повернуть гроші  

Якщо вже проплатили навчання на першому курсі, та з"явилась можливість піти в інший вуз, чи зможемо якось повернути гроші?

Перевступ в університет після одного року коледжу  

Якщо студент вступив у медколедж на бюджет. А наступного року хоче забрати документи і знову здавати ЗНО для того, щоб вступити в медуніверситет. Чи потрібно йому повертати кошти за цей рік навчання в коледжі? І чи має право він вступати в університет на бюджет?

А когда в системе vstup.info прояснится уже ситуация для контрактников? Когда из рейтинговых списков уберут людей с низким...  

А когда в системе vstup.info прояснится уже ситуация для контрактников? Когда из рейтинговых списков уберут людей с низким приоритетом,которые поступили по боле высоким приоритетам.Чем эта система отличается от предыдущей?Как было не понятно пока на доске списки не появятся, так и осталось.Кто хочет и проходит на контракт ,как узнать информацию?Бегать ножками в приемную комиссию до 17.08.17 и клянчить?то ли скажут то ли нет.Достало уже все

Где можно увидеть количество бюджетных мест ?  

Подскажите пожалуйста , где на вступ инфо можно увидеть количество бюджетных мест на факультете , а то там только ЛО и К1 и К3 , а на вбит-поиске к примеру пишет мин1 макс420 зараховано 173 , а иногда вообще пишет что мест нет , хотя на самом деле они есть .

Вступ на магістратуру  

чи діятимути пільги при вступі на магістратуру для дітей учасників бойових дій в зоні АТО у 2017 році? Якщо так, то які документи потрібні для вступу.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!