This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ans-list-360.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Вопросы без ответов. Страница 19 из 255. – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы без ответов
Чи може дирекція школи забрати години фізичної культури у вчителів молодших класів та навантажити молодого спеціаліста?  

Чи може дирекція школи забрати години фізичної культури у вчителів молодших класів та навантажити молодого спеціаліста? Дайте будь ласка розширену відповідь.

творчі конкурси  

чи можна здавати творчі конкурси, якщо абітурієнт не зміг зявитися в казаний день?

чи буде рахуватись одною спеціальністю "право" в університеті і "право" у коледжі в електронній заяві?  

як буде рахувати система одну спеціальність, якщо в одному університеті "право"- бакалавр, а в іншому "право" молодший спеціаліст?

не можу подати заяву  

Не можу подати заяви через особистий кабінет. Заповнюю усі комірки, натискаю пошук і нічого не відбувається. У "поданих заявах" нічого нема. Що робити?

Повернення коштів за навчання  

Я вже оплатила навчання на 2 курс, але передумала навчатись у вузі і хочу забрати документи. Чи повернуть мені кошти?

Если уже училась, но не закончила, как быть?  

Уже училась на бюджете,как ребенок из числа сирот, в 2013 была отчислена за академ. задолженность. Высшего образования не получила. На сегодняшний день, льготами не владею, хочу поступать на общих основаниях. Могу ли получить бюджетное место? И что за штука с "відшкодуванням коштів"? Ходила в ближайший ВУЗ спрашивала, внятного ответа не получила.

Электронная заява на бюджет и контракт  

Меня мучает один вопрос. Это касается "Участи в конкурсе за источниками финансирования". Если я поставлю первый подпункт (Претендую на участь в конкурсі на місця державного та регіонального замовлення і на участь в конкурсі на місця за кошти фізичних та юридичних осіб у випадку неотримання рекомендації за цією конкурсною пропозицією за державним або регіональним замовленням), и подам заявку и на контракт, и на бюджет, то как будет система определять меня? Если я не смогу пройти на бюджет в этот вуз и на эту специальность, где поставил первый подпункт, то система автоматически зараховывает меня на контракт, или будет рассматривать остальные заявки на бюджетные места и засчитает меня на бюджет, если я прохожу на бюджет в остальных заявках, а потом уже будет рассматривать контрактные места, начиная с первой заявки, если таковых бюджетных мест ненайдется (или я не пройду)?

Скільки потрібно фотографій?  

Скільки потрібно фотографій щоб подати заяву в 4 факультета в одному універі?

Якщо прохідний бал в університеті 124 і результат ЗНО 124 чи зареєструє програма мою заявку на участь в конкурсі  

Прохідний бал 124, результат ЗНО 124, при реєстрації на вступну кампанію на сайті пишуть недостатній бал

Вступ  

Доброго дня! Привіт) Скажіть будь ласка якщо я оберу в заяві цей перший пункт там де і на державне і в разі незарахування і на платне то наприклад якщо я не пройду на державне а мене зарахують на платне в цьому університеті то це перекриє державні місця в інших університетах?

Чи можу я поступити на фізкультурний факультет якщо невмію плавати , але в творчому конкурсі є це випробування?  

Чи можливо так?

Не приходить повідомлення про активацію електроного кабінету  

Коли я натискаю зареєструвати,мені повідомляють, що ці дані зареєстровані,а заходжу в електронний кабінет-цей користувач не зареєстрований

Transaction (Process ID 56) was deadlocked on lock | communication buffer resources with another process has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction  

Поможіть, ніяк не зареєструюсь!

Проблеми при реєстрації в кабінет вступника  

При реєстрації вибиває таке повідомлення, що мені робити?Не можу зареєструватися вже 6 день!!! Transaction (Process ID 56) was deadlocked on lock | communication buffer resources with another process has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction Після п*яти спроб пише, що з такою електронною поштою існує кабінет але активація на пошту не приходить!!!ПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!

Широкий конкурс  

Коли буде відомо конкретна кількість державних місць , широкий конкурс?

Зареєстровано у навчальному закладі  

Що означає "Зареєстровано у навчальному закладі". І що робити якщо до тебе подзвонили з університету і сказали приїхати і подати оригінали документів.(подзвонили через три дня як я подала заяву в електроному кабінеті).Але в електроному кабінеті біля назви університету пише "Зареєстровано у навчальному закладі"

ошибка в расчете конкурсного балла  

Почему при расчете конкурсного балла система не учитывает отраслевой и региональный коэффициенты?

как подать документы у ВУЗ если не отображаются конкурсные предложения?  

невозможно подать документы ни в одно учебное заведение! что делать? не корректно работает сайт!!

Некорректно работает сайт  

Здравствуйте,у меня возникла проблема с сайтом и регистрацией личного кабинета.Из-за того что я забыл вовремя активировать личный кабинет,по ссылке которая пришла мне на почту,я не могу заново сделать личный кабинет.При создании нового кабинета,система пишет,что по данным аттестата и сертификата ЗНО уже зарегистрирован личный кабинет.При попытке зайти в личный кабинет с логином и паролем от якобы созданного кабинета,система пишет что аккаунт не авторизирован.Но при попытке авторизировать аккаунт,система пишет что этого кабинета не существует.Прошу помочь с данной проблемой.

Якщо вже є диплом бакалавра "Середня освіта. Вчитель англійської мови" чи є сенс йти в магістратури за цією ж спеціальність? Чи кра?...  

Якщо вже є диплом бакалавра "Середня освіта. Вчитель англійської мови" чи є сенс йти в магістратури за цією ж спеціальність? Чи краще обрати іншу філологію-перекладача скажімо?

  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!