This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/abroad/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-24. The original page over time could change.
Вопросы и ответы в разделе За рубежом – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы За рубежом
Вопросы-ответы
Поиск
Популярные
Спросить
Відповісти
Если вы хотите ответить на вопрос другого пользователя вы можете сделать это нажав ссылку "Ответить" под конкретным вопросом. За все вопросы и ответы можно голосовать поставив «+» или «-», что добавляет рейтинг конкретному пользователю и увеличивает доверие к его ответам. Также вы можете отправлять жалобы администрации сайта на вопросы и ответы других пользователей, чтобы сделать это необходимо нажать «X» в правом верхнем углу конкретного вопроса или ответа. Для того чтобы отвечать на вопросы необходимо зарегистрироваться .
Вы НЕ авторизованы! Авторизуйтесь!
Вопросы
Куда можно поступить? 

Сейчас учюсь на 3 курсе на специальности программирование. Но меня больше интересует не сама разработка приложений, а больше веб-дизайн и веб-разработка, так же рисую на графическом планшете как иллюстрации так и портреты, еще так же интересно режисура и написания сценариев для фильмов, знакома с монтажем видео. Мне вот интересно в какой университет сша и на какой факультет можно поступить с моими предпочтениями?

Чи є безкоштовна освіта за кордоном? 

освіта за кордоном

освіта у Відні 

за яким номером тел. можна звернутись за консультацією по Віденському університету? за тел. 044 2002844 надають по Польщі.

Стажування за кордоном для вчителя англійської мови 

Постійно навчаюсь і хочу знати більше ,щоб якісно навчати учнів !!! Допоможіть, чи існує реальна можливість для вчителя англійської мови підвищити свій професійний рівень за кордоном ? Чи є можливість пройти стажування в англомовній країні за доступною ціною ? Дуже цього потребую ,бо знаю і люблю свій предмет ! Спасибі

Образование в Чехии 

Пражская школа иностраных языков Метрополь обучает чешскому языку и готовит абитуриентов к вступительным экзаменам в ВУЗы Чехии, для получения высшего европейского образования в государственных ВУЗах на БЕСПЛАТНОЙ ОСНОВЕ. info@skolametropol.cz

Гранти на навчання в Італії 

На сайті опублікувано інформацію щодо надання грантів на навчання в Італії, а також строків реєстрації. Посилання або інформації де можливо зареєструватись та ознайомитися з додатковими вимогами ніде не має! Надайте, будь ласка, більш повну інформацію

Про обучение для граждан стран СНГ 

Добрый вечер, уважаемый Университет! Для начала приветствую всех учителей вашего учебного заведения и хочу заявить, что интересуюсь обучением в вашем университете. Я являюсь гражданкой Азербайджанской республики, мне 27 лет, имею первое образование (средне-специальное), хотела бы получить второе- высшее. Вопросы заключаются в том, какие документы и процедуры для этого требуются? А также, должна ли я сдать экзамены или пройти интервью для поступления? Возможно ли обучение заочным образом в Вашем университете? Заранее благодарю за ответы и еще раз выражаю глубокое уважение к Вам.

екзамен з польської мови В2 

Де в Києві можна здати екзамен з польської мови на рівень В2?

? 

доброго дня! підкажіть, будь-ласка, як бути тим дітям, які планують своє навчання за кордоном? в цьому році видача атестатів намічена аж на 23/06, а в деякі вузи за кордоном запрошуть протягом червня місяця... чому діти повинні пропускати рік на вступ? чи можливо раніше отримати атестат без даних про зно?

Поновлення на бюджет 

Чи можу я відновитись на бюджет,якщо була відрахована два роки тому з 2го курсу, відновитись до іншого вишу на таку саму спеціальність? Адже у законі сказано,що якщо будуть зараховані всі кредити ,то і відшкодування фактично немає,тобто це можливо при відновленні на спеціальність,за якою було навчання. Проте при розрахунку суми, яку потрібно сплатити, вона може дорівнювати нулю. Це можливо, якщо студент провчився за попереднім місце навчання менше семестру, або ж йому було зараховано всі кредити ЄКТС за новим місцем навчання

Яка в середньому ціна навчання? 

Ціна залежить від місця у якому навчатись? І якою приблизно є ціна навчання у США?

Поступлення у вищий навчальний заклад в Фінляндії та Швеції 

Доброго дня, в мене виникло бажання навчатися за кордоном,наразі я навчаюсь в Національному Медичному Університеті Богомольця на лікувальній справі. Хочу дізнатися у вас, що саме потрібно для поступлення в університети Швеції (які саме вимоги і документи) та чи є взагалі моливість навчання в цих країнах на англійській мові, на повному циклі навчання , а не на программі обміну студентами. В пошуках ціїє інформаціїї натикався тільки на програми обміну. Прикладом університету поступлення в який мене цікавить може бути Ѓотебрзький університе, про який було написано на вашому сайті. З повагою, Артем.

Как происходит процес поступления на интернатуру в Польшу для студента-фармацевта, который только что закончил университет в Украине? 

Если студент-фармацевт в Украине закончил университет с квалификационным уровнем "специалист", есть ли возможность поступить и какие университеты принимают украинских студентов на интернатуру? Какие требования к поступающим? И какая стоимость обучения?

Чи можна навчатися екстерном в українській школі паралельно з навчанням у Польщі? 

Учень-українець з 7 класу уже чотири роки навчається в Школі-ліцеї ім. Тараса Шевченка (Білий Бір) в Польщі і виявив бажання одночасно закінчити школу екстерном в Україні. Чи надається йому таке право?

здравствуйте .у меня вопрос по филиалам 

был и у вас филиал в Грузии в городе Тбилиси в 2009 2010 году?

чи існує в Польських вузах заочна форма навчання 

чи існує в Польських вузах заочна форма навчання

Скажіть будьласка, чи можна перевестись в даний Університет з Польщі? 

Скажіть будьласка, чи можна перевестись в даний Університет з Польщі?

Чи є якісь програми за котрими я можу отримати безкоштовну освіту в Азербайджані? 

Доброго вечора. Я, Наджафова Асмар Мехті кизи. Народилася 17.12.1998. Народилася в Україні, місті Суми. З 1998 по 2014 рік проживала у місті Суми(постійного місця проживання не було, власної квартири родина не мала). Батьки розійшлися у 2012 р. Батько не допомагає. Контакти з батьком не підтримуються. Місце знахождення невідомо. З мамою у лютому 2014 р. виїхали до міста Сумгаїт до бабусі, у зв'язку з скрутним положенням, відсутністю власного житла. З лютого 2014 р. по 2016 р. закінчила школу №23 м. Сумгаїт(російський сектор) на відмінно. ЗНО в Україні не здавала ( і 9 і 11 класи закінчувала в Азербайджані). Музичну школу закінчила на відмінно у 2015 р. (спеціальність - скрипка)ю Зараз мати є особою без громадянства, подала документи на отримання азербайджанського громадянства. У зв'язку з вищесказаним, відповідно до законодавства Азербайджану, вона не має права працювати. Проживаємо в 1-кімнатній квартирі міста Сумгаїт, Азрбайджану. Єдиний дохід родини - бабусина пенсія. Є патріотом України і дуже люблю свою державу. Азербайджанська сторона пропонує здобути громадянство Азербайджану, що за їх словами надасть мені...

работа 

Я учитель химии и физической культуры в сельськой школе. Категория высшая. Опыт работы - 16,5 лет. Есть ли у меня возможность работать за рубежом. Большое спасибо.

диплом спеціаліста польського вузу- вища освіта в Україні? 

Питання такого характеру. Я студент польського приватного вузу. Минулого 2015 року захистила диплом спеціаліста. Зараз вчусь на магістратурі в тому ж вузі. Цікавить, чи згідно з нововведенням в галузі освіти України, вважатиметься, що в мене вже є вища оствіта?Дякую

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!