This version of the page http://ru.osvita.ua/blogs/56565/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-23. The original page over time could change.
И. Ликарчук: о срыве вступительной кампании – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Блоги И. Ликарчук: о срыве вступительной кампании

Письменной формой заявлений МОН признало, что ЕДЭБО не обеспечивает потребности вступительной кампании

  • Напечатать
  • Спросить
  • Отправить другу
  • Подписаться на новости

И. Ликарчук: о срыве вступительной кампании

Автор: Игорь Ликарчук, экс-руководитель Украинского центра оценивания качества образования.

Дозволом подавати заяви в письмовій формі МОН фактично визнало неспроможність ЄДЕБО забезпечити потреби вступної кампанії.

А як, в такому випадку, бути із слащавими запевненнями високих МОНівських чиновників про те, що це були лише проблеми перших днів? Чи будуть притягнуті до відповідальності й залишаться на своїх посадах ті, хто винуватий у фактичному зриві вступної кампанії? Чи буде проведено, з оприлюдненням результатів, службове розслідування причин цього ганебного явища й названі винуватці?

Хто відповість за ті мільйони, що були заплачені за розробку програмного забезпечення, котре не працює? Хто і за чиїм дорученням підписав акти приймання виконаних робіт? Чи вибачиться МОН перед десятками тисяч абітурієнтів, їхніх батьків, працівників приймальних комісіях?

Чому ці «авгієві конюшні» тепер має розгрібати пан Рашкевич, котрий до виконання своїх обов'язків приступив лише кілька тижнів тому, а не ті заступники міністра, які їх створили або споглядали за їхнім творенням?

І найголовніше - чи будуть зроблені організаційні та кадрові висновки із того, що відбулося на етапі старту вступної кампанії? Бо для мене висновок очевидний . Ті, хто сьогодні відповідає за питання вищої освіти в МОН - не можуть там працювати надалі. Вони довели свою повну професійну неспроможність.

P.S. Іще про одне. Своєю професійною неспроможністю (хочу думати, що не навмисно), вищі чиновники МОН укотре підставили міністра Лілію Гриневич. Буде дуже прикро, якщо пані міністр це залишить без відповідної жорсткої реакції. Як то вже було. Цього суспільство не зрозуміє.

Оригинал

вступительная кампания электронное поступление блоги Игорь Ликарчук

Освіта.ua
18.07.2017

Комментарии
Осталось 2000 символов. «Правила» комментирования
Имя: Заполните, или авторизуйтесь
Код:
Дети которые на протяжении 11 лет трудились над своим поступлением , родители которые тянутся из последних сил-моральных и финансовых,да Вы своей ситемой просто наплевали каждому в душу! В какую Европу Вы собрались? С нашей системой ПРОЗОРРО??? и так везде!!!!!!!БОЛОТО и ГНИЛЬ!!!!!!!!!!!
Показать еще... (0)

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!