This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/school/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-22. The original page over time could change.
Вопросы и ответы в разделе Среднее образование – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы Среднее образование
Вопросы
Де знайти підручники за новою програмою? *

Підкажіть, як можна викачати підручники за новою програмою, мене цікавить біологія, 8 клас ...я не знайшла розділ "Навчально-методичне забезпеченяя", прийшлось вибрати "Публікації"

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО? *

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО?

Які предмети впливають на отримання медалі? *

Скажіть будь ласка, які предмети впливають на отримання медалі в 11 клас? Чи впливає на це фізкультура?

В случае провала экзаменов ВНО будут ли выдавать аттестат? *

А в случае провала экзаменов ЗНО будут ли выдавать аттестат?

Як визначає школа профілі навчання для учнів 10-11 класів? *

школа проти бажання батьків та дітей призначила профільними физику та математику.Чи можна це оскаржити? Де та як7

Какие правила зачисления в 10 класс? *

Родители учеников 9кл в специализированной школе до 20 мая написали заявления о зачислении в 10кл. В середине июня их заставляют забирать документы и в августе писать заявления о поступлении. Объясните правила зачисления в 10 класс учеников с 1 по 9 кл учившихся в этой же школе. Спасибо

Когда ребенок может уйти из школы раньше окончания уроков? *

Здравствуйте. Правомерно ли запрещать ребенку раньше уходить со школы ( с согласия родителей) без разрешения на то администрации школы? Подчеркиваю, что согласие родителей имеется. Примерная ситуация: ребенок неважно себя почувствовал или, допустим, надо срочно домой по семейным обстоятельствам. Он звонит родителям. Родители, в свою очередь, звонят классному руководителю, но тот не опускает ученика, ссылаясь на то, что вначале директор должен решить, можно или нет ребенку идти домой. Если действия неправомерны, пожалуйста, дайте ссылку на документ/закон. Благодарю.

Чи впливає "зараховано" з фізкультури на середній бал атестату? *

Багато де чула, що помітка "зараховано" з фізкультури через проблеми зі здров'ям погано впливаеє на середній бал: цей предмет буде зараховано до загальної кількості як 0 балів, що суттєво знизить середній бал Мене, як звільнену від занять, це дуже занепокоїло. Можливо, комусь відомо, чи так все несправедливо насправді та що можна з цим зробити?

Чи мають право працівники методкабінету здійснювати позапланову перевірку школи? *

Чи мають право працівники методкабінету здійснювати позапланову перевірку школи ? Куди можна звернутися, якщо починається пресування колективу керівництвом відділу освіти, яке чудово почувалося за часів Януковича?

Як закінчити школу екстерном? *

Чи не скасовано в 2015 році одержання повної середньої освіти екстерном?Якщо ні,то які умови одержання документу державного зразка(атестата за 11 клас)?

Як правильно оформити додаток до свідоцтва? *

Чи заносити до свідоцтва усі курси за вибором з 5-9 клас? Чи розраховувати середній бал, включаючи курси за вибором, які були оцінені. Чи вносити тільки предмети інваріантної складової та ДПА. Дякую

Чи можуть батьки вплинути на вибір іноземної мови? *

Згідно нової програми у 5 класі вводиться друга іноземна мова. Більшість батьків хочуть, щоб вивчалася російська мова, але нам сказали, що російська не є іноземною мовою і необхідно вибрати німецьку, французьку чи іншу мову. Російська мова дітьми не вивчається взагалі. Чому не можна обрати її як другу іноземну?

За якими збірниками проводиться ДПА в 2014 році? *

За якими збірниками проводиться ДПА з математики у 9 класі в 2014 році?

Які особливості здачі ДПА претендентами на нагородження медалями? *

Чи є законним та всеукраїнським те, що учні , які претендують на Золоту медаль повинні писати державні іспити у Районній Державній Адміністрації?

Особиста справа у школі, а оригінали свідоцтва про базову середню в освіту в коледжі. Як перевестися в іншу школу? 

Вийшла така ситуація: особиста справа у школі, а оригінал свідоцтва про базову середню освіту в коледжі. Довідка про зарахування з іншої "дистанційної" школи тільки одна. Як забрати і особисту справу і свідоцтво про БЗСО якщо є тільки одна довідка про зарахування?

Про робочі навчальні плани на 2017/2018 навчальний рік 

Чи може адміністрація школи збільшувати кількість годин на вивчення предметів інваріантної складової в 10 - 11 класі, якщо предмети викладаються за Типовими навчальними планами загальноосвітніх навчальних закладів ІІІ ступеню, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 27.08.2010 № 834, зі змінами, внесеними наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2014 № 657 (Додаток 4) який не відноситься до профільного навчання...нам забороняють це робити пояснюючи це те що ми переходими (програмою) до іншого рівня(стандарт - академічний - профільний)

Чи правомірна вимога вчителів м.Миколаєва обов'язково обгортати всі зошити вирваним з цього ж зошита аркушем? 

Добрий день? Уже років 5 в місті Миколаєві поширена практика обгортання зошитів вирваним із середини аркушем. Це є обов'язковим для всіх дітей починаючи з першого класу у багатьох (можливо навіть у всіх) школах міста. Можливо це і ставить дітей у рівні умови ( у радянському розумінні), але як же індивідуальність дітей, потяг до красивого та просто естетична складова? Крім того зошити зовсім не відрізняються один від одного - це, як мінімум, просто не зручно. Підкажіть , будь-ласка як відійти від цієї практики . Чи можливо це вимога міністерства освіти або лобіювання інтересів якогось конкретного виробника зошитів? Бо інших логічних пояснень даній ситуації, на мій погляд, не має. Батьки ж не вимагають обгортати класний журнал або підручники вирваними з них аркуша ми? Дякую!

Які вимоги до ведення зошитів з географіі? 

Підкажіть, будь ласка, який документ регламентує вимоги до ведення і перевірки робочих зошитів з географії та зошитів для практичних робіт. І, за можливості, дайте посилання

Керівник дошкільного закладу 

Скажіть будь ласка , НВК у сільській місцевості.В ДНЗ 3групи загальна кількість дітей 60 дітей (в ДНЗ ) Яка кількість дітей ,груп , потрібна для відкритя посади Завідуючої .Спасибі

повна середня освіта в медичному училищі 2000 рік 

Я після закінчення неповної середньої освіти 1997 рік здобула кваліфікацію медичної сестри в Чемеровецькому мед. училищі Хмельницької обл. у 2000 році, які документи та закони засвідчують що я пойшла та закінчила програму повної середньої освіти- потрібнодля визнання освіти за кордоном

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!