This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ans-list-560.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-22. The original page over time could change.
Вопросы без ответов. Страница 29 из 255. – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы без ответов
при подачі заяв потрібно ввести 3 символи навчальго закладу???  

тобто лну оце є символи?

Коли буде налагоджено кабінет вступника ?  

Не можу зайти в кабінет, буває іноді заходить , але немає ні сертифікату, ні фотографій. коли нажав на подати заяву, усе сіруватого кольору і не клікабельне. Перезапустив знову видає помилку. Що робити, всі абітурієнти переживають за майбутнє. Будь-ласка ставтесь до цього серйозніш, Ви відповідаєте про майбутнє мільйонів абітурієнтів. Спасибі за вніманіє. І подивіться на коментарії (http://osvita.ua/vnz/consultations/56367/)

Активація особистого кабінету  

Я ніяк не можу зареєструватися... Система зависла ,мені написали що трапилася невідома помилка , а коли я вже заново заповнила то вже написало ,що такий користувач зареєстрований. А ввійти не можу ,бо користувач не активований і на емейл лист з активацією не приходить!!!! Що робити?!

До какого числа нужно подать оригиналы в ВУЗ? (2017)  

Подскажите пожалуйста, до какого числа нужно успеть подать оригиналы документов в ВУЗ?

Сертифікат!!!!!!!  

Вчора ще все було добре. Сьогдні захожу а сертифікат не відображається Чому???

Сертифікат!!!!!!!  

Вчора ще все було добре. Сьогдні захожу а сертифікат не відображається Чому???

Сертифікат!!!!!!!  

Вчора ще все було добре. Сьогдні захожу а сертифікат не відображаєтьсяю Чому???

Проблемы с регистрацией на ELVSTUP  

Когда захожу в личный кабинет высвечиваеться ошибка Invalid object name 'dbo.TI_ENT_Subject'., данные сетификакта не отбражаються и высвечиваеться такая же ошибка, хотя вчера все было нормально и балы отображались. Написано: Увага! Якщо у кабінеті не відображається потрібний сертифікат або відображається невірний(і) номер(и) сертифікату(ів), зверніться за адресою: ez@inforesurs.gov.ua, но по ссылке решения не оказалось. А когда пытаюсь посмотреть поданые заявления, высвечиваеться ошибка Invalid object name 'dbo.TI_ENT_PersonRequestStatusTypes'. Заходила с двух браузеров, не помогло.

Регистрация личного кабинета  

При регистрации личного кабинета, на почту не приходит сообщения для активации

не відображаються сертифікати  

При реестрації все було добре всі сертифікати відображалися . Cьогодні захобжу а там нічого не відображаеться

В ЄДЕБО сервери поклали???  

Ніц не працює показує ось це: "Можливість подачі заяв: Недоступна (заяви подаються з 12 липня 2017р. до 18 год. 00 хв. 26 липня 2017р.)"

у кабінеті не відображається потрібний сертифікат  

При реєстрації в особистий кабінет все було добре, сертифікат ЗНО відображався, а коли я зайшла на сайт для подачі заяв-він зник?

12/07 12-30 Не работает система "ВСТУП"  

Электронный кабинет был зарегистрирован еще неделю назад. Сегодня 12/07 не загружает личные данные и не работает система подачи заявок (каждый раз новая системная ошибка). У нас творческий конкурс 17/07 - нам необходимо зарегистрироваться и отвезти оригиналы документов 13-14/07. Напишите фамилии персонально ответственных за это безобразие! Если написано: подача с 12/07, то в 00:00 12/07 система должна работать.

Про магістратуру  

Диплом бакалавра не дозволяє атестуватися тільки вчителям?

Скидываем деньги на ̶л̶е̶ч̶е̶н̶и̶е̶ сервера веб-разработчикам  

Нет слов, с такой системой подачи заявлений проще пешком походить и полезнее.

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв’язку з невідповідністю персональних даних атестата та...  

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв’язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертифіката ЗНО. Спробуйте зареєструватися пізніше! Допоможіть будь ласка не можу вже тиждень сижу, вже листи до міністерства пишу. Усі данні правильні 100% все перевіряв по 100 разів дзвонив у 100 кабінетів там сказали що все вірно і треба чекати.

Когда будут известны оценки дополнительной сессии ЗНО по укр.мове и математике?  

Когда будут известны оценки дополнительной сессии ЗНО по укр.мове и математике?

НЕ вдається зайти за посиланням та увійти в особистий кабінет.(ez@inforesurs.gov.ua) Підкажіть подальші дії для виправлення помилки.  

https://mail.ukr.net/attach/show/14996721494067218718/1

Куди можна поступити після закінчиння 11 класу з атистатом дитині яка була звільнина від ЗНО і ДПА  

Куди можна поступить у Київські області після закінчиння 11 класу з атистатом дитині яка була звільнина від ЗНО і ДПА із діагнозом легка розумова відсталість резидуального органічного генезу у підлітка з рисами аутизму

Який порядок заключення договору та який документ потрібно надати прийомній комісії, щоб цей вкласти цей договір?  

У наказі Міністерства освіти і науки України від 13.10.2016 №1236 було вказано, що право на першочергове зарахування до вищих медичних і педагогічних навчальних закладів - право вступника, передбачене законом, щодо зарахування на навчання до вищого навчального закладу за державним або регіональним замовленням за спеціальностями галузей знань 01 «Освіта» та 22 «Охорона здоров’я» в разі укладення ним угоди про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості і селищах міського типу, що реалізується відповідно до цих Умов;

  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!