This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ans-list-520.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-21. The original page over time could change.
Вопросы без ответов. Страница 27 из 255. – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы без ответов
Вступ в магістратуру  

Що означає запис магістр середня освіта спеціальність історія інститут біологіі та хіміі

сайт для подачи заявлений  

Если ранее я уже училась в университете, но не закончила его. Какой вариант мне выбирать в графе "Освітній ступінь за кошти держаного або місцевого бюджету" при подаче заявлений мне выбирать: "ніколи не здобувався" или "вже здобутий раніше (навчання не завершено)"?

Що означає блокування на певний час користувача в електронному кабінеті вступника?  

Що означає блокування на певний час користувача в електронному кабінеті вступника? Чи варто хвилюватися за збереження даних та можливість розблокування?

Чи можливо зарахувати ЗНО з історії України за результами історичного конкурсу "Лелека", навіть якщо брала участь у школі?  

Також, якщо абітурієнт брав участь в І етапі олімпіади з англійської мови (2 рази) і здобував перемогу (І і ІІ місця), але грамот та дипломів немає, можна претендувати на зарахування результату ЗНО?

на протяжении скольких дней можно подавать 9 заявлений ( в один день или в разные)...  

на протяжении скольких дней можно подавать 9 заявлений ( в один день или в разные)

Какие условия получения золотой медали в ВВНЗ ?  

В первом семестре сдавал высшую математику на "80 (В) 4" экзамен, а во втором "89 (А) 5" в итоге какую будут считать при окончании ВВНЗ?

Скільки заяв можна подати на один факультет?  

Чи можна подати дві заяви на один факультет? Наприклад якщо на факультеті іноземних мов є і переклад анг. і філологія анг.?

Обновление данных в ЕДЭБО после апелляции ЗНО  

Добрый день! Сын подавал на апелляцию результатов ЗНО по математике, баллы ему повысили. На странице testportal.gov.ua на информационной странице данные обновились, новые данные по ДПА на школу тоже пришли. Но в електронном кабинете абитуриента в базе данных ЕДЭБО старые результаты. Подскажите, пожалуйста, когда они будут изменены, так как была на сайте информация, что все данные по апелляциям в ЕДЭБО переданы, да и вступительная компания уже началась. Спасибо.

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та...  

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертифіката ЗНО. Спробуйте зареєструватися пізніше. Що з цим робити? Допоможіть, будь ласка!

чому не можу подати заявку  

пише Недоступна (заяви подаються з 12 липня 2017р. до 18 год. 00 хв. 26 липня 2017р.) то вже 13

Cертификат ЗНО  

Я при регистрации кабинета не указал в строке "Сертификат ЗНО" не выбрал Историю Украины . Что мне делать?

Скільки часу займає зміна персональних даних у них в системі?  

Не можу зареєструватися в електроному кабінеті пише про неспівпадіння даних. Зверталась до регіонального центру, вони в себе в системі змінили, сказали почекати, але досі не працює. Хтось зустрічався з таким? Скільки ці зміни займають часу?

Чому не приходить лист для підтвердження пошти?  

При вході до особистого електронного кабінету вступника спливає таке вікно як на скріншоті http://prntscr.com/fv3l8e , але лист для активації на пошту не приходить. Будь ласка, підкажіть що робити.

Чому я вже другий день не можу подати заяви у НМУ Богомольця .  

Чому я вже другий день не можу подати заяви у НМУ Богомольця - пише пропозицій немає?? У всі решта медичні вузи подала ,а в цей виш не виходить.

Не можу відмовитись від розсилки новин  

Я намагався відмовитись від розсилки новин, навіть прибрав всі галочки перед темами новин і обирав "не згоден" в пункті розсилки новин та все одно розсилка новин була ввімкнена. Чому так?

Чому я не можу подати електронну заяву?  

Не можу подати електронну заяву! Який освітіній ступінь треба вказувати при відборі конкурсних пропозицій? Чи має значення титульну сторінку додатка до атестату туди завантажити чи перелік балів? Чому у даних вступника не активна кнопка "підтвердити"?

Чи можливо вступити лише за кошти державного та регіонального замовлення?  

Доброго дня! Якщо в електронній заяви позначити "Претендую на участь у конкурсі виключно за місця державного та регіонального замовлення", то чи можливий тоді вступ на контрактну основу на цю спеціальність?

Пропозиції відсутні  

Доброго дня! Я намагаюся подати заяву до ВНЗ: вказую усі параметри відбору конкурсних пропозицій і натискаю "Пошук", але нічого не відбувається і унизу так і залишається напис "Конкурсні пропозиції відсутні". Намагалася вийти-зайти до кабінету, з різних браузерів, різні університети і спеціальності, але все те ж саме. Поясніть, будь ласка, чому так відбувається і що мені робити!

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та с...  

Неможливо зареєструвати Особистий електронний кабінет вступника у зв'язку з невідповідністю персональних даних атестата та сертифіката ЗНО.

Как посчитать балл атестата?  

подскажите, пожалуйста, как посчитать балл атестата? у меня 21 предмет + 5 предметов, по которым прошла дпа. Атестат за 2009 г. Считать все вместе, т. е. сложить 26 оценок, разделить на 26 и округлить?

  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

© 1998–2017 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите «Нравится»

Osvita.ua

Спасибо,
не показывайте мне это!