рус укр eng
Клієнт-сервіс: +38 044 502-22-22
+38 044 502-22-22
Архів
Tequila party. Agava party П'ятниця, 28 липня Амігос, 28 липня в Tequila House відбудеться найтематичніша вечірка цього сезону, присвячена національному дню текіли в Мексиці
Екватор літа Коли літо в самому розпалі, треба приходити в Міміно з друзями, насолоджуватися прохолодними напоями, смачною їжею і живою музикою.    
Яскравими подіями тижня стануть музичні вечори п’ятниці та суботи! О 20:00 на нас чекають виступи CHILL OUT та JOLLY CRUNCH!
Випускний вечір у ресторані Шинок У житті кожної людини був момент передчуття близькості свого шкільного випускного балу.
30% на зернову каву у City-Zen café&bar! Субота, 08 липня День знижок в ТРК «Проспект»  - це найкращий день у році, справжнє свято для будь-якої людини, яка вміє рахувати свої гроші
Зустрічайте весну з коктейлями Lillet в Marrakesh Знайомтеся з новими і яскравими смаками та фарбами від ТМ Lillet:
Фестиваль Фахіти в Tequila House! У це складно повірити, але це не розіграш. У квітні в Tequila House починається Фестиваль Фахіти - 12 видів абсолютно різних начинок, які ви ще ніколи не пробували:  
Marrakesh - ресторан з історією (copy) Яскрава вивіска, східна музика, сходи, що ведуть до підземелля...
Курортна п'ятниця Найпрекрасніший час літа - це відпустка
GastroПікнік «Одеський Дворик» Літо - час поїздок на вихідні до Одеси. Ресторан «Липський» вибрав інший шлях - ми веземо Одесу до нас!  
Whisky day at Sam's Steak House! Щочетверга в Sam's Steak House - Whisky day!
Нові весняні смузі та сніданки від City-Zen café&Bar Цієї весни не тільки природа одягається в нові фарби, але і ваш улюблений City-Zen café&Bar
26 травня - День Незалежності Грузії. П'ятниця, 26 травня Для Міміно це також особливий і знаменний день.
20 травня - День Банківського Працівника в Україні. Субота, 20 травня Ми традиційно запрошуємо всіх починати святкувати і веселитися вже з П'ятниці.  
Східні казки, або 13 років і одна ніч П'ятниця, 19 травня У п'ятницю, 19 травня, запрошуємо вас відсвяткувати 13-річчя Ресторану Marrakesh!  
Фінал Ліги Чемпіонів 2016/2017 Субота, 03 червня Пряма трансляція матчу на великих екранах, холодне пиво і футбольні емоції.
ГастроСет на честь Eurovision Kyiv 2017 На період Eurovision у рамках Resto Week с 8 по 14 травня шеф-кухар ресторану Липський Георгій Шаруєв підготував для вас спеціальний гастрономічний сет в українському стилі:
Eurovision Song Contest Kyiv 2017 Запрошуємо на прямі трансляції самого популярного пісенного конкурсу.  
big FRIEND`s night Субота, 29 квiтня Велика і божевільна вечірка друзів в барі RED DOORS BAR
Великий Бокс Субота, 29 квiтня 29 квітня запрошуємо на трансляцію поєдинку в суперважкій вазі між британцем Ентоні Джошуа і українцем Володимиром Кличком
LIVE MUSIC TIME! Щоп'ятниці та щосуботи для Вас грають кращі кавер групи міста  
Зустрічаємо травень! Для всіх любителів прогулянок по Києву, слухачів Євробачення і просто дорогих гостей хочемо нагадати, що сезон пікніків та шашликів відкритий.
КОКТЕЙЛЬ Red Doors — це 11-метрова барна стійка, 
КАЛЬЯН Red Doors Bar - ідеальне місце для димного і смачного вечора!
Великдень в Міміно Уже зовсім скоро світле свято Великдень, і якщо ви плануєте залишатися в ці дні в Києві, то завітайте в гості в Міміно.
Показати ще