This version of the page http://osnova.com.ua/news/813/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-11. The original page over time could change.
Записи вебінарів 22-23 червня | Видавнича Група «ОСнова»
Основа
Науково-методична література для працівників шкіл,
ДНЗ та батьків
Гаряча лінія0 800 505 212

Безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів

Кошик
  • Товарів: 0
Робоча кімната Увійти / Реєстрація

Записи вебінарів 22-23 червня

Шановні освітяни!

20-23 червня відбулася унікальна за своїм масштабом та географією подія — І Міжнародний інтернет-марафон "Досвід успішних освітніх реформ Естонії та Фінляндії для України. Європейський контекст".

У кожного з вас за плечима великий власний досвід. Щиро сподіваємося, що всі учасники черпнули для себе щось нове. Ми впевнені в тому, що всі проекти, розробки, іновації та практичні приклади з вебінарів допоможуть вам досягнути успіху в нашій спільній справі.

 

Дякуємо вам за те, що знайшли час і змогу залишатися онлайн весь цей час. Завдяки вам ми вже зараз можемо ділитися безцінним досвідом та успішно реалізувати нові інноваційні освітні проекти в майбутньому.

До зустрічі на наступному марафоні в серпні, а поки до вашої уваги записи вебінарів інтернет-марафону від ВГ «Основа»:

22 червня:

Час Спікер Тема Посилання на запис
10:00-10:30 Юрко Ольга, ЗОШ №20, м. Рівне Сучасний урок: від учнівського «Не хочу» до «Знаю, вмію, застосую»
10:45-11:15 Баєва Алла, учитель української мови та літератури Сумської гімназії №1 Сторітеллінг — мистецтво цікавої розповіді, або Як уникнути одноманітності на уроці.
11:30-12:00 Батура Юлія, учитель хімії Сумської  КУ ЗОШ №5 Scienceonstage-європейська платформа для STEM–викладачів. 
12:15-12:45 Шумицька Оксана, учитель історії Колообіг вчителів в природі, або як не розчаруватися в обраній професії і в перший, і в тридцятий рік педагогічної роботи 
13:00-13:30 Глебова Тетяна, учитель української мови та літератури Маріупольскої спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №37 Як зробити кожен урок цікавим та корисним, або 7 дієвих порад для успішного вчителя
13:45-14:15 Сав’яненко Марія, учитель математики та інформатики Пирятинської ЗШ №4 Дистанційне навчання в системі загальної середньої освіти. З досвіду роботи: від А до Я.
14:30-15:00 Величко Анастасія, учитель української мови та літератури Томаківської ЗОШ №2 Місія: літературний лікнеп, або Як проvести Lіtо zкорист(you).
15:15-15:45 Соколовська Світлана, Роменський коледж ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» Justdoit… або змагання як метод мотивації та засіб розвитку здібностей особистості.
16:00-16:30 Рогожнікова Ольга, учитель хімії та біології, учитель-методист, м. Дніпро Як потоваришували смартфон та мотивація на уроці
16:45-17:15 Ільїна Наталія, учитель інформатики учитель информатики, Болградська загальноосвітня школа №3, Одеська обл. QRутий урок або дещо про магію QR-кодів у навчанні.

23 червня:

Час Спікер Тема Посилання на запис
10:00-10:45 Гришина Інна, директор ВГ «Основа» Футурошок. Освіта перед викликами майбутнього.
11:00-11:30 Пузиревич Катерина, Керівник ГО «Творчий союз акмеологів», член авторського творчого колективу з розробки інноваційного освітнього проекту «Нова генерація — нова Україна». Як реально створити нову українську школу за 2-3 роки. 
11:45-12:15 Глазунова Людмила, заступник директора з наукової роботи Харківської державної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, канд. наук Нотатка у Фейсбуці: можливості, обмежені фантазією. 
12:30-13:00 Ломака Вікторія, учитель англійської мови, Сумська ЗОШ І ст. № 5 Як організувати шкільний євроклуб та почати подорожувати країнами Європи
13:15-13:45 Косарь Оксана, учитель початкових класів, м. Чернівці Сучасний урок літературного читання
14:00-14:30 Елла Данилина, учитель трудового навчання і креслення, Українська ОШ 13, м. Селідово Як перетворити урок на платформу співробітництва
14:45-15:15 Бондар Тетяна, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії і економіки освіти, Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського Як навчатись ефективно: 5 сучасних інструментів для саморозвитку вчителя.
15:30-16:00 Табарчук Ірина, учитель інформатики, викладач кафедри інформатики, м. Харків Створення інтерактивного контенту та інтерактивних вправ
16:15-16:45 Гриценко Андрій, адміністратор української «Вікіпедії», кандидат педагогічних наук,  директор Слоутського НВК Березівської ОТГ (громади), «Старший учитель» Використання можливостей «Вікіпедії» в навчальному процесі школи та ВНЗ
17:00-17:30 Шевченко Людмила, вчитель початкових класів, Харківський технічний ліцей №173 Життєві проекти в початковій школі
17:45-18:15 Дронь Вікторія, викладач фізики та астрономії Прилуцького агротехнічного коледжу, переможець конкурсів «Освітній Оскар-2016», «Педагогічні інновації» Навчаємо по-новому — ребуси, хмари, кросворди, карти знань та інтерактивні вправи.

 

Для отримання електронного сертифіката про підвищення кваліфікації або сертифіката учасника та доступу до матеріалів потрібно:

1. Зареєструватись на сайті: http://moodle.d-academy.com.ua

ВАЖЛИВО! Під час реєстрації вказувати ПІБ українською мовою та в полі «имя» вписати ім’я та по батькові! — ці дані автоматично дублюються в сертифікат!

2. Надіслати лист на e-mail: marafon.osnova@gmail.com з інформацією:

  • ПІБ;
  • Предмет оплати (вказати день: 20 червня, 21 червня або 2 дні);
  • Підтвердження оплати (копію квитанції або скріншот успішної операції).

Оплатити Ви можете он-лайн (карткою) за посиланням: http://osnova.com.ua/gci/#certificate (перевірте в налаштуваннях картки дозвіл на інтернет-оплату).

3. Зайдіть на сайт moodle.d-academy.com.ua, натисніть меню «Мої курси». У вас тепер є можливість переглядати відео вебінарів, презентації спікерів.

4. Якщо у Вас замовлений сертифікат учасника — пропустіть цей пункт. 

Якщо у Вас замовлений сертифікат про підвищення кваліфікації — опрацюйте додаткові матеріали щодо організації освіти в Естонії та Фінляндії та виконайте підсумкову роботу (презентацію або есе) за результатами роботи з матеріалами курсу (від 2 до 5 сторінок).

5. Якщо Ви замовляли сертифікат учасника — просто завантажте його зі сторінки курсу.

Якщо Ви замовляли сертифікат про підвищення кваліфікації — він буде надісланий Вам на електронну пошту після того, як Ви наді шлете підсумкову роботу.

Опрацювання замовлень на отримання сертифікатів відбувається по черзі надходження.

Прийом квитанцій до 14 липня. Доступ до матеріалів відкрито з 4 липня.

Ми намагаємося якнайшвидше опрацювати всі замовлення. На сьогодні опрацьовано 450 замовлень, третина з них вимагає додаткових пояснень від замовників. Будь ласка, перевірте свої пошти — можливо ми чекаємо на ваші уточнення.

Ми продовжуємо опрацьовувати ваші замовлення і робимо все можливе, щоб ви отримали сертифікати якнайшвидше!