This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=45149 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-04. The original page over time could change.
Ремонт найбільшого мосту Харківщини завершать наприкінці серпня (ВІДЕО) | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ

ФОТО


фотогалерея »



ГАРЯЧА ЛІНІЯ


Новини партнерiв
Loading...

Суспільство

Ремонт найбільшого мосту Харківщини завершать наприкінці серпня (ВІДЕО)


20 липня 2017 18:49
переглядів: 316



 

Рейтинг новини : 0.00  

 Ремонт найбільшого мосту Харківщини завершать наприкінці серпня. Ізюмський шляхопровід не ремонтували вже 17 років. На момент старту робіт його стан розцінювали як аварійний. Наразі ремонт завершили на 78%. Окрім цього об"єкту влада обіцяє профінансувати ще й ремонт 31 кілометра траси Київ-Харків-Довжанський.

Останні 17 років ремонтом найбільшого мосту на Харківщині - Ізюмського - ніхто не займався. До початку реставрації об"єкт вважали аварійним. Питання про порятунок 210 метрового мосту постало гостро. Адже він є стратегічно важливим - забезпечує основний транспортний зв'язок у зоні бойових дій.

Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації

Винайшли фінансові ресурси, почали роботу ще в 2016 році. В 2017 році закінчимо ці роботи і в вересні місяці ізюмчани зможуть ходити і їздити по капітально відремонтованому мосту.

На даний момент роботи на об'єкті виконані на 78%.

представник фірми підрядника

Ми, перш за все, замінили накладну плиту, провели армування, забетонували, зробили гідроізоляцію. Ще не всю. Замінили повністю бетонне огородження. Плануємо повністю перекрасити у блакитний колір з жовтим вкрапленням.

Робітникам наразі залишилося завершити заміну гідроізоляції та укласти два шари асфальту.
Окрім автошляхів міста цого року планують оновити траси Київ-Харків-Довжанський та Чугуї-Ізюм-Слов'янськ.

Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації

Нарешті, декілька днів тому було виділено фінансування із державного бюджету на капітальний ремонт цієї дороги. Вона буде відремонтована. І я вже дала наказ після проведення тендерних робіт одразу почати ремонт на цій ділянці дороги.

У цьому році запланували ремонт ще 16 км доріг в різних населених пунктах області.

 



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.





При використанні матеріалів з сайту Служби новин "Вісті" гіперпосилання на джерело обов'язкове!