This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=45144 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-04. The original page over time could change.
ОБСЄ подарували кіберполіціянтам обладнання, яке дозволить зміцнити безпеку країни у цій галузі (ВІДЕО) | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ

ФОТО


фотогалерея »



ГАРЯЧА ЛІНІЯ


Новини партнерiв
Loading...

Суспільство

ОБСЄ подарували кіберполіціянтам обладнання, яке дозволить зміцнити безпеку країни у цій галузі (ВІДЕО)


19 липня 2017 17:37
переглядів: 317



 

Рейтинг новини : 0.00  

ОБСЄ подарували кіберполіціянтам обладнання, яке дозволить зміцнити безпеку країни у цій галузі. Окрім техніки іноземні колеги провели і курс навчання для українських силовиків. Освіта і тренінги, які проводили британські експерти, дозволили українським кіберкопам засвоїти нові навички та вміння. А нова електроніка допоможе застосовувати і закріплювати отримані знання в повсякденній роботі.

19 липня представники Координації проектів ОБСЄ в Україні передали підрозділам кіберполіції Нацполіції України 194 одиниці спеціалізованої техніки. Акція відбулася в рамках проекту «Розбудова спроможностей кіберполіції»,

Джудіт Гоф посол Великої Британії

Насправді сфера кіберзлочинності є дуже важливою для нас. Ми дуже раді співпрацювати з українською стороною з метою боротьби з цими видами злочину. Оскільки в рамках цього проекту ми протренували 184 поліцейських. Крім цього уже було надано 130 одиниць обладнання, які ми вже надали кіберполіції України.

Працівники кіберполіції переконані,що з новим обладнанням готові протистояти злочинам, які націлені на електронне управління, банківське обслуговування, комерційну діяльність та інші високотехнологічні галузі

Арсен Аваков міністр внутрішніх справ

І сьогодні ми заявляємо про черговий етап нашого співробітництва, про передачу спеціального цифрового обладнання для кіберполіції. Дуже важливо, що Україна впевнено інтегрується у світову боротьбу з кіберзлочинністю. Ці кроки ми робимо дуже швидко і дуже впевнено, адже і від нас залежить безпека в усьому світі та Європі.

У свою чергу очільник Нацполіції Сергій Князєв підкреслив, що ця техніка дозволить швидше реагувати на кіберзагрози і запропонував фахівцям з закордону стати викладачами для майбутніх поліцейських.

Сергій Князєв очільник Нацполіції

Ви сьогодні звернули увагу на те, що ви нам допомагали і це правда. Не тільки в отриманні технічного обладнання, а й в навчанні поліцейських, кіберполіцейських. Ми нещодавно анонсували відкриття поліцейської академії, яка навчатиме працівників поліції. Якщо ви маєте бажання, ми з повагою запрошуємо вас залучитися до цього процесу.

Нагадаю, що в березні 2017 року в рамках проекту "Розвиток можливостей кіберполіції" іноземні колеги вже передали близько 130 позицій інформаційних та комунікаційних технологій Департаменту кіберполіці

 



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.





При використанні матеріалів з сайту Служби новин "Вісті" гіперпосилання на джерело обов'язкове!