This version of the page http://hostpro.ua/ua/oplata.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-03. The original page over time could change.
Оплата послуг хостингової компанії Hostpro.ua

 

Способи оплати

Банківський переказ для фізичних та юридичних осіб

Оплата здійснюється згідно рахунку-фактури (для юридичних осіб) або квитанції (для фізичних осіб), які виписуються при оформленні онлайн-замовлення на сайті. Виставлений рахунок або квитанцію необхідно роздрукувати і здійснити оплату в будь-якому банку України готівкою або за безготівковим розрахунком.

Моніторинг надходження оплат проводиться автоматично з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 за київським часом. Звертаємо Вашу увагу на те, що при проведенні платежу необхідно обов’язково вказувати номер виставленого рахунку, інакше зарахування оплати не відбудеться автоматично і оплата буде врахована тільки в разі Вашого звернення до нас по e-mail sales@hostpro.ua.

Поточний курс долара

Рахунки у гривні оплачуються за курсом:

фізичні особи – поточний курс НБУ

юридичні особи – поточний курс НБУ + 10%

Кредитні картки

Ми приймаємо оплати кредитними картами Visa і MasterCard.

 

Електронні гроші

Система моментальних Інтернет-розрахунків WebMoney дозволить оплачувати в режимі реального часу. Весь процес займає мінімум часу: Вам необхідно вибрати серед способів оплати – “Webmoney”, далі Ви будете перенаправлені на сторінку оплати. Вам необхідно авторизуватися і підтвердити оплату з вашого гаманця. Технічні можливості WebMoney дозволяють оплачувати будь-які послуги не тільки з електронного гаманця, але і за допомогою мобільного телефону, а також через платіжні термінали і банківські каси по всій Україні.

 

Платіжні термінали

Оплатити наші послуги можна через мережу платіжних терміналів IBOX, BNK24 , TYME  та EasyPay в будь-якому зручному для вас місці. Платіжні автомати приймають готівкою від 5 гривень. Коміcія за здійснення платежу не включена в суму рахунку і становить 3% від суми оплати. Для оплати послуг Вам необхідно знати номер та суму виставленого рахунку. Якщо Ви внесете суму, яка буде більше суми виставленого рахунку, залишок коштів буде зараховано Вам на баланс. Якщо сума Вашої оплати буде менше суми виставленого рахунку, рахунок буде значитися як неоплачений, поки Ви не сплатите залишок.

 

 

 

 

Спробуйте і ви!

Це легко і займає всього секунд

Обрати тариф

Вже з нами

  • Володимир Вердиш Український форум 1С

    Клієнтом ХОСТПРО являюсь вже не перший рік. Працюю з цією компанією по 2 причинам:
    1. Не згадаю такого, щоб щось незаплановане, надовго і всерйоз падало;
    2. Мені подобається робота support-а: відповідають оперативно і, в більшості випадків, спілкування проходить конструктивно і ти дійсно отримуєш необхідну допомогу або відповідь на своє питання.

    pro1c.org.ua
  • Виталий Наконечный
    Клиентом ХостПро я стал 7 лет назад, и за этот период не было и дня чтобы я об этом пожалел. Радует то, что всегда можно обратится за помощью и получить оперативный ответ в любое время суток. Приятно, что компания не останавливается на достигнутом а всегда предлагает более качественный уровень услуг, новые тарифы. Советую Хостпро, как качественный хостинг, где ты понимаешь за что платишь.
    mebelucci.com.ua
  • Шурик Барков руководитель студии deWeb

    Хороший хостинг с человеческим лицом и правильным подходом к клиентам.
    Пользуемся несколько лет. Компетентная служба поддержки,- всегда помогают.
    Для нужд нашей студии совместно с хостпрошниками собрали оптимизированный
    VPS сервер для CMS/CMF Drupal. Клево, что сервис постоянно развиваются. Ребята следят за новшествами в сфере
    серверных технологий и внедряют их в своих продуктах.

    deweb.com.ua
  • Ермоленко Антон Площадка по продаже одежды "Шафа"

    Пожалуй, самая новаторская хостинговая компания в Украине. Такое количество
    хостинговых продуктов мало где можно найти. Хочу отметить техподдержку, которая даже
    не совсем техподдержка, а больше твой внештатный консультант и помощник. Когда у нас были проблемы и сайт не запускался в облачном хостинге, ребята помогли и все сделали на отлично.

    shafa.ua
  • Георгій Кнабе Ділова соціальна мережа "Aloha"
    Ми з вами працюємо давно, та в цілому я дуже задоволений послугами HostPro.
    Хороша техпідтримка це головне в нашій справі.
    Я усім рекомендую вашу компанію і покищо нарікань немає.
    aloha-system.com
  • Юрий Петраш Компания «SLAT»

    Услугами пользуюсь больше 7-ми лет. Кабинет понятный и четкий. Отличная база знаний в решении всех задач. Очень нравится возможность бесплатного тестирования определенных услуг. В особенном восторге от тарифа на SSD – сайт летает, недорого стоит, бесплатный домен в зоне com.ua, с SSD-дисками загрузка страницы всего-навсего 0,8 сек, а их объем 10 gb.

    slat.com.ua