This version of the page http://pbgazeta.com/index.php?id_n=8953 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-26. The original page over time could change.
«ПРЕСС-БИРЖА» — Всеукраинская деловая газета
Полная информация о выставках, проводимых в Украине и за рубежом
Количество предприятий 3446
посетители - 36 страницы - 466
Статистика подробнее >>>
Поиск по сайту
Наименование товара
Область
Фирма
по каталогу предприятий


Фирма по прайс-листам
Поиск по Google
Введите наименование продукции

Ссылки
транспорт химическая продукция прайс-листы бензин дизтопливо выставки в Украине смазочные материалы топливо цветные металлы каталог выставок черные металлы металлопрокат металлоконструкции календарь выставок трубы метизы полиграфические услуги продукты питания удобрения сельхозтехника реклама в СМИ монтажно-строительные работы стройматериалы листовка молниезащита строительные услуги огнеупорные материалы предприятия в Украине дорожно-строительные материалы кровельные материалы звукоизоляционные материалы визитки обрабатывающие материалы изделия из дерева лесо-пиломатериали реклама на радио сантехнические изделия тнп спецодежда электронная версия газеты тара упаковка новости
Опрос
Пожалуйста, введите источник информации о нашем сайте
Интернет
реклама
другое

Агентство Промышленных Новостей

Новости > Антимонопольный комитет. Налоговая служба Украины.Таможня. Пожарная инспекция.

2017-05-18
Протягом чотирьох місяців поточного року центри обслуговування платників Дніпропетровщини надали майже 100 тисяч адмінпослуг
На сьогодні 36 Центрів обслуговування платників Головного управління ДФС у Дніпропетровській області надають 24 види адміністративних послуг. Впродовж січня – квітня 2017 року ЦОПами області надано 99,7 тисяч таких послуг. Про це повідомила перший заступник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Вікторія Каліногорська.
Найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У звітній період надано майже 41 тисяча цих послуг.
Також користуються попитом суб`єктів господарювання послуги: з надання витягу з реєстру платників єдиного податку; реєстрації платника єдиного податку; реєстрація книг обліку розрахункових операцій. Так, за чотири місяці 2017 року Центрами обслуговування платників Дніпропетровського регіону надано майже 9,6 тисяч, понад 8,7 тисяч та майже 7,6 тисяч таких послуг відповідно.
Новости
2017-07-25
Затверджено зміни до форми податкової декларації з рентної плати
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що 21.07.2017 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 31.05.2017 №545, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 21.06.2017 за №778/30646 (далі – Наказ №545), крім п.4 Змін до форми Податкової декларації з рентної плати, що набирає чинності з 01.01.2018.
Подробнее >>>
2017-07-25
Відповідальність платників податків за неподання документації з трансфертного ціноутворення
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що Державною фіскальною службою України у листі від 20.07.2017 №19084/7/99-99-14-01-02-17 (далі – лист ДФС №19084) надано роз’яснення щодо застосування штрафних санкцій у випадку неотримання платниками податків запиту про надання документації з трансфертного ціноутворення, направленого відповідно до підпунктів 39.4.4 та 39.4.8 п.39.4 ст.39 Податкового кодексу України зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ).
Подробнее >>>
2017-07-25
ДФС запропонувала інструкцію щодо правильного заповнення Таблиці платника податків
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу, що Державною фіскальною службою України (далі – ДФС) на офіційному веб-порталі у банері «До уваги платників ПДВ! Зупинення реєстрації ПН» за посиланням http://sfs.gov.ua/data/files/207836.pdf розміщено «Інструкцію як правильно заповнити Таблицю платника податків» (далі – Інструкція). Для зручності платників податків ДФС пропонує користування Інструкцією при реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН).
Подробнее >>>
2017-07-25
Про затвердження змін до форми звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що Державна фіскальна служба України у листі від 19.07.2017 №19001/7/99-99-15-02-01-17 (далі – лист ДФС №19001) повідомила про основні зміни, внесені наказом Міністерства фінансів України від 28.04.2017 №469, що зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22.05.2017 за №653/30521 (далі – Наказ №469), до форми звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організацій (далі – Звіт).
Подробнее >>>
2017-07-25
Шановні жителі міста Дніпро!
На території міста продовжують мати місце випадки виявлення вибухонебезпечних предметів - боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, а та¬кож сучасних засобів ураження, що випадково стали доступними в результаті злочинної халатності осіб, які відповідають за їх збереження чи внаслідок терористичної діяльності.
Подробнее >>>
2017-07-25
Масштабный день поля пройде на Харківщині
7-го жовтня на демонстраційних полях Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва в рамках АГРОПОРТ 2017 відбудеться ДЕНЬ ПОЛЯ. Цього року демонстраційні покази будуть присвячені обробці ґрунту під соняшник, відбудеться показ майстер-класу з мульчування ґрунту, посіву і прибиранню цієї важливої для регіону культури. Одночасно з демонстраційними показами техніки в рамках комплексного заходу пройде науково-практична конференція ,яка буде присвячена адаптаційним заходам з використання техніки,в якій візьмуть участь фахівці цієї галузі та фермери що практикують.
Подробнее >>>
2017-07-25
Запобігаємо пожежам!!!
З початку року на території міста виникло майже 2000 пожеж. Тому, з метою зменшення кількості пожеж, рятувальники посилили інформаційно-роз’яснювальну роботу на території обласного центру. 24липня інспекторський склад 25 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області завітав в гості до багатодітних сімей, що знаходяться на обліку органів соціального захисту, з метою донесення до свідомості батьків важливості не залишати дітей без нагляду та навчити дітлахів елементарним правилам пожежної безпеки.
Подробнее >>>
Курс валют Погода
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
ЗАКАЗАТЬ РЕКЛАМУ
Ссылки
где разместить рекламу промышленное оборудование редукторы мотор-редукторы реклама в газете теплотехническое оборудование гальванотехника Интернет-реклама горно-шахтное оборудование карьерное оборудование компрессоры каталог фирм трубопроводная арматура кондиционеры партнеры вентиляторы дымососы насосы реклама на ТВ электродвигатели подшипники оборудование для пищевой промышленности пресса контрольно-измерительное оборудование инструменты деревообрабатывающее оборудование наружная реклама металлообрабатывающее оборудование сварочное оборудование статья в газете электротехническое оборудование светотехническое оборудование трансформаторы буклеты трансформаторные подстанции электроизоляционные материалы разработка логотипа строительное оборудование подъемно-транспортное оборудование флайер противопожарное оборудование резинотехнические изделия кабельно-проводниковая продукция ремонтные работы сувенирка