This version of the page http://www.marykay.ua/odessa/uk-ua/host-a-party (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-21. The original page over time could change.
Класи - Mary Kay

Так багато причин провести Клас!


Персональний сервіс, спілкування та обговоренння улюблених продуктів на Класах Mary Kay® - це тільки початок! Влаштовуючи Клас Mary Kay®, ти отримуєш постійну підтримку Незалежного Консультанта з краси і приємно проводиш час з подругами.

Веселий час з подругами

Яскраві макіяжі, чудові фотографії, приємне спілкування - що може бути кращим? 
Обіцяємо, твій Незалежний Консультант з Краси уже готує сюрпризи та подарунки.

Поради і тренди

Поради від професійних візажистів, обговорення останніх трендів та новинок, улюблені відтінки та аромати. Усе це, і навіть більше, чекає тебе та подруг на Класах.

Приємні бонуси!

Хочеш ще більше бонусів? Маєш чудову нагоду безкоштовно отримати продукцію, подарунки та знижки просто за те, що допоможеш подругам зустрітись.

Формат обираєш ти!

Ти обираєш час, місце і тип зустрічі, який найбільше пасуватиме вам з подругами, а Незалежний Консультант з Краси допоможе організувати все інше. Запроси подруг до себе, аби спробувати продукцію із каталогу "Образ" (також електронного каталогу) перед тим, як її замовити. Ви можете провести зустріч вдома, кафе, коворкінгу і навіть онлайн, обговорюючи новинки у комфортному для кожного місці.

Отримай винагороду!


Запрошуючи на Класи Mary Kay® , ти можеш отримати  безкоштовно продукцію, знижки, ексклюзивні подарунки та доступ до спеціальних пропозицій. Зв'яжись із Консультантом з Краси, аби отримати детальнішу інформацію про переваги та пропозиції.


"Я можу..."
бути успішною

Стати консультантом

Краса об'єднує

Знайти Консультанта

Соціальна діяльність Компанії.

Ознайомитись