This version of the page http://fiat.niko.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-21. The original page over time could change.
"НІКО Діамант"- офіційний дилер Fiat (Фіат) у Києві, купити Фіат та дізнатись ціни

Оберіть, будь ласка, мову.
НІКО Діамант – офіційний дилер Fiat
у Київській області
  • рус
  • укр
АВТОСАЛОН:
Бориспільське шосе, 13-й км.
Відділ продажів:  +38(044) 392-33-30
Відділ сервісу:     +38(044) 392-33-32
МОДЕЛЬНИЙ РЯД
Модельний ряд FIAT
ДИВИТИСЬ МОДЕЛЬНИЙ РЯД
НОВИНИ FIAT
Новини та акції FIAT "НІКО ДІАМАНТ"
дивитись ВСІ НОВИНИ
КРЕДИТНІ УМОВИ
Кредитні програми від 0%
Дізнатись кредитні умови
АКСЕСУАРИ ДЛЯ FIAT
ДИВИТИСЬ ВСІ АКСЕСУАРИ

Новини Fiat

АВТО РОКУ 2016 FIAT DOBLO ОТРИМАВ НАГОРОДУ В НОМІНАЦІЇ «СПІВВІДНОШЕННЯ ЦІНА / ЯКІСТЬ»

22 лютого 2016 р. в готелі Hilton Kyiv пройшла урочиста церимонія оголошення переможців национальной Акції «Автомобіль року в Україні 2016»

Новий Fiat 500: нескінченна досконалість! Компанія «НІКО Диамант» повідомляє: 4 липня – день народження Fiat 500 - «великого маленького автомобіля», одного з найбільш знакових в історії автомобілебудування.
Стамбульський автосалон: світова прем'єра проекту Fiat Ægea Глобальна модель для глобального бренду: Fiat представляє свій новий компактний седан, спроектований в Італії центром FCA Style Centre, розроблений в Туреччині разом з Tofaş R&D і виготовлений на заводі в Бурсі для продажів більш ніж в 40 країнах регіону EMEA. Звідси і назва проекту - Fiat Ægea - щоб віддати належне Туреччині, яка завжди відіграє стратегічну роль для Fiat Chrysler Automobiles і являє собою символічний міст між Сходом і Заходом.

Ми в соцмережах