This version of the page http://zt.20minut.ua/ua-i-svit (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-18. The original page over time could change.
Новини Житомира - 20 хвилин | ua і світ
ua і світ

Сьогодні вперше відзначається Всесвітній день астероїда

Ресурс EX.UA відновив роботу на новому домені

Файлове сховище EX.UA відновило роботу на домені fex.net, повідомляє сервіс.

3 січня в історії: Україна встановила дипломатичні стосунки з США

Цього дня Україна встановила дипломатичні стосунки з США, вироблено перші у світі електронні годинники та Аляска стала 49-м...

10 травня в історії

Пропонуємо до вашої уваги підбірку подій,що сталися в історії України і світу цього дня.

Прем'єр-міністр України, Арсеній Яценюк, подав у відставку. ВІДЕО

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у своєму зверненні, яке оприлюднено в ефірі українських телеканалів 10 квітня, оголосив...

Росія змінила міграційні правила для громадян України

Росія з 1 серпня посилила міграційні правила для громадян України, відмовившись від «преференцій», введених після початку бойових дій на Донбасі. Виняток залишається тільки для громадян України з окупованих частин Донецької та Луганської областей.

У Москві пройшов марш проти війни в Україні

4 липня в Москві провели акцію протесту проти вторгнення Росії в Україну. Мерія російської столиці погодила участь 25 осіб у пікеті біля метро "Добринінське" з 14:00 до 15:30 за київським часом.

Україна підготувала список російських ЗМІ які не зможуть отримати акредитацію

До списку російських ЗМІ, журналістам яких тимчасово призупинили акредитацію при органах державної влади України, включені понад 100 засобів масової інформації, зареєстрованих на території Російської Федерації. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.

Росія заборонила ввезення української солі

«Роспотрєбнадзор» заборонив ввозити сіль, вироблену на українському підприємстві «Артемсіль» (Соледар, Донецька область). Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

Компанія Google готується випустити на дороги перші повноцінні самокеровані автомобілі-роботи

Представники компанії Google оголосили про закінчення створення першого дослідного зразка повноцінного автомобіля-робота, який готується в участі у великій програмі дорожніх випробувань.

Українцям показали зразки біометричних паспортів

Міністр закордонних справ України Павло Климкін поділився фотографією зі зразками документів нових біометричних закордонних паспортів.

День 22 листопада: дати, події

День пам'яті жертв голодоморів. Відзначається в Україні згідно з Указом Президента № 1310/98 від 26 листопада 1998 року. До зміни (№ 431/2007 від 21 травня 2007 року) мав назву «День пам'яті жертв голодомору і політичних репресій». Відзначається в четверту суботу листопада.

2 листопада в історії України та світу

2 листопада — 306-ий день року (307-ий у високосні роки) у григоріанському календарі. До кінця року залишається 59 днів.

У Житомирі кожен другий пасажир їздить тролейбусами і трамваями

Послугами пасажирського транспорту Житомира з початку року скористалось 54 мільйони осіб.

Заступник військового комісара пояснив, чому після завершення мобілізації житомирянам приносять повістки

Третя хвиля часткової мобілізації в Україні тривала впродовж 45 днів і завершилась 7 вересня. Однак, розповідають житомиряни, їм і досі приходять повістки.

Свіжий випуск

№ 25 від 5 липня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0412)418-189