This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-17. The original page over time could change.
Новини Тернополя - 20 хвилин | Авто
Авто

До уваги власників сільгосптехніки

У Тернополі новий оператор паркування

У червні на засіданні виконавчого комітету затвердили протокол засідання конкурсного комітету, відповідно до якого другим...

Не пред'явив посвідчення водія - штраф 5100 гривень

Збільшити штраф у 10 разів за водіння без прав, хочуть нардепи. Крім того, депутати ВРУ пропонують збільшити до шести місяців...

Біля шостого магазину аварія з участю таксі

"Хюндай” та "Шевроле” не змогли роз’їхатись 8 травня біля  шостого магазину. Автомобілі...

У неділю біля Тернополя буде багато диму та шуму: ганятимуть водії екстремали

Відкриття сезону з "Любительського Драг рейсінгу" відбудеться у неділю, 30 квітня. Організатори запрошують усіх...

Що необхідно знати власникам мототранспорту аби не потрапити в халепу

П’ять ДТП за участю мотоциклістів, скутерів та мопедів було зафіксовано поліцейськими, минулого року у місті. Необхідно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути таких ситуації, кажуть правоохоронці.

Нові зміни у законі "Про дорожній рух"

Нардепи внесли зміни у правила проїзду на кругових перехрестях. Водії, які знаходяться на кільці, матимуть перевагу в русі. Місцеві фахівці запевняють, що це правило давно вже діє у місті.

Нові правила техогляду автомобілів стосуються не всіх

Уряд змінив механізм процесу проведення перевірки технічного стану транспортних засобів. Зокрема передбачив обов'язкову фото- і відеофіксацію процесу перевірки автомобіля. Урядові ініціативи прийняли 10 березня цього року.

На Об'їзній "копи" зупинили Mercedes, а за документами був автомобіль Peugeot

На вулиці Об’їзній увагу патрульних привернув автомобіль Mercedes-Benz, який здійснював небезпечні маневри, у вівторок, 7 березня, близько 18-ї години.

Тернополяни жаліються на водіїв, які паркуються в забороненому місці

У соцмережах тернополяни жаліються, що патрульні уже не штрафують водіїв, які паркують свої автомобілі у забороненому місці.

Buggy як транспортний засіб і витвір мистецтва

Саморобний автомобіль Buggy за два місяці сконструювали жителі Підволочиського району Тернопільської області села Богданівка Євген Мерц та його сини Валерій і Олександр.

Через посилення негоди на дороги Тернопільщини виїхали грейдери

26 автогрейдерів з 10 години чистять дорожнє покриття від опадів. Також автошляхи Тернопільської області продовжують посипати за допомогою 55 піскорозкидачів.  

На Тернопільщині з ожеледицею борються 700 дорожників

О 4-й ранку шляховики відновили посипку мережі доріг. Поки що з профілактичною метою, зважаючи на недільну ожеледицю, незручності від якої відчули чи не усі мешканці краю.

Яка потрібна документація на ГБО

Переобладнання, окрім технічних питань, включає також юридичні. Чи обов’язковим є реєстрація переобладнаного на газ автомобіля? Якщо так – скільки часу триватиме процедура, у скільки обійдеться і які документи для цього потрібні? З такими питаннями ми звернулись до регіонального сервісного центру МВС України.

Скільки платитимемо до пенсійного фонду за першу реєстрацію авто

Залежно від вартості легкового автомобіля, до Пенсійного фонду доведеться платити 3-5%  

Свіжий випуск

№ 28 від 12 липня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50