This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/dt-2016ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-16. The original page over time could change.
VII Спеціалізована виставка «ДОРТЕХЕКСПО - 2016» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2015

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
VІІ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ДОРТЕХЕКСПО - 2016
XIV МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ КОМУНТЕХ - 2016

8-10 листопада на території Міжнародного виставкового центру в Києві (Броварський пр-т, 15, станція метро «Лівобережна») відбулася VІІ Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо - 2016», яка щорічно проходить в одному контексті з тематично спорідненою Міжнародною спеціалізованою виставкою «КомунТех».

Ці виставкові проекти орієнтовані на комплексний благоустрій населених пунктів нашої країни, в тому числі: проектування автомобільних доріг та об’єктів дорожнього сервісу, будівництво, ремонт та утримання автодоріг і вулиць, підвищення безпеки руху, покращення транспортної доступності не лише міських, але й сільських територій, розвиток автомобільного туризму.

Утримання доріг – відповідальний та постійний процес, який вимагає оновлення парку дорожньої та комунальної техніки, новітніх технічних розробок для забезпечення зручного руху, дотримання норм зовнішнього освітлення з використанням енергоефективних освітлювальних приладів тощо.

Першим кроком ознайомлення з експозицією
став відкритий майданчик перед виставковим павільйоном

Відомо, що одним із першочергових запорук створення доріг європейського рівня є високоякісні матеріали, для виробництва яких необхідне високотехнологічне обладнання. Серед цікавих новинок цього року – принципово нові установки (асфальтозмішувальна та бетонозмішувальна), наближені до кращих світових зразків, які були представлені Кременчуцьким заводом дорожніх машин (ПАТ «Кредмаш») в реальній збірці. За відгуками представника заводу, протягом виставки установки відвідали майже 1000 фахівців у сфері дорожнього будівництва, представники комунальних служб міст України, комерційних структур, що займаються будівництвом доріг.

З перевагами підйомного обладнання, незамінного при будь-якому будівництві, консультували фахівці підприємства «Світ маніпуляторів» (м. Вінниця). Кран-маніпулятор – відмінний помічник в роботі комунальних служб, автотранспортних підприємств, будівельних компаній, лісових господарств та ін., про що свідчив професійний інтерес до даного пристрою.

Різноманітні машини, обладнання, продукція, послуги, представлені на експозиціях «ДорТехЕкспо» та «КомунТех», надали змогу отримати максимальну інформацію майже про всі ланки процесу, пов’язаного з покращенням та розвитком стану мережі автомобільних доріг: від початкового етапу – проектування інфраструктурних об’єктів будь-якої складності, в т.ч. автомобільних доріг, вулиць, мостів (ТОВ «Інститут комплексного проектування об’єктів будівництва»), забезпечення дорожніх підприємств устаткуванням та матеріалами для будівництва автодоріг з урахуванням кращого світового досвіду в даній сфері – виробництво асфальтозмішувальних та бетонозмішувальних установок (ТОВ «Кредмаш Сервіс»), розробок та впровадження автоматизованих систем управління технологічними процесами для дорожньо - будівельної галузі (ПАТ «НТЦ «Інформаційні системи»), до створення комфортних та безпечних умов дорожнього руху в цілому. Це – техніка спеціального призначення, системи керування дорожнім рухом, високоякісне освітлення тощо.

Широкий спектр найрізноманітніших видів техніки представленої на виставці вітчизняними виробниками та представництвами, станеться в нагоді як для будівельно - ремонтних робіт, так і для підтримання належного технічного стану доріг та прилеглих територій: ТОВ «Будшляхмаш», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ТОВ «Глобус‑Авто», ТОВ «Констракшн Машинері», ТОВ «М.А.К. Машинері», ТОВ «Вольво Україна», ТОВ «ЕТС», ТОВ «Техновектор», ТОВ «Промагролізинг‑Україна», ТОВ «Амкодор‑Укроспецмаш», TMT‑CO GmbH та інші.

Для створення на вулично - дорожній мережі умов для швидкого, зручного і безпечного руху автотранспорту та пішоходів постійно вдосконалюються інженерно - технічні засоби, які демонструвались підприємствами: ТОВ «СЕА Електротехніка», ТОВ «Росток‑Елеком», ТОВ «Атілос», ТОВ «Сварко Україна» та іншими.

Ні для кого не секрет, що на безпеку дорожнього руху великий вплив має рівень освітленості автомобільних доріг. Світлодіодні світильники вуличного освітлення забезпечують чудову видимість навіть при складних природних умовах (дощ, сніг, туман). Саме така продукція була представлена на стендах: ТОВ «Полігон‑Авто», LEDsvit, ТОВ «Светілед», ТОВ «Скай Аеро Сервіс».

Ознайомитися з переліком учасників

Одночасно з вищезазначеними заходами на загальній площі майже 16 000 кв.м пройшли Міжнародні спеціалізовані виставки «ЄвроБудЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «AQUA UKRAINE», «Екологія підприємства», «Енергетика в промисловості», що сприяло не лише збільшенню кількості відвідувачів (понад 12000), а також розширенню їх галузевого складу.

Про професійну спрямованість виставок «ДорТехЕкспо» та «КомунТех» свідчить цільова аудиторія відвідувачів, у складі якої – відповідальні працівники урядових установ, голови обласних та районних державних адміністрацій, мери міст та населених пунктів України, керівний склад дорожніх служб (в т.ч. КП «Київавтодор»), шляхово - експлуатаційних управлінь, комунальних підприємств, зокрема фахівці, які мають повноваження щодо закупівель продукції, зацікавлені спеціалісти суміжних галузей, представники державних і комерційних підприємств.

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Дорожня галузь

26.8

Будівництво та проектування

20.7

Машинобудування

16.7

Забезпечення об’єктів дорожньої інфраструктури

11.8

Центральні та місцеві органи влади, інші органи влади

9.6

Наукові та учбові заклади

7.4

Громадські організації

4.9

Інше

2.1

 

Тематика, що цікавить відвідувачів, %

Дорожньо-будівельна техніка та технології

30.5

Комунально-прибиральна техніка

17.0

Освітлювальне обладнання для доріг, вулиць, автомагістралей

11.2

Засоби безпеки дорожнього руху

10.2

Асфальтозмішувальні установки

10

Підйомно-транспортне обладнання

9.5

Матеріали для будівництва автодоріг

8.6

Інше

3