This version of the page http://hh.ua/article/20099 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-09. The original page over time could change.
Перевірений роботодавець на hh.ua
Статьи

Перевірений роботодавець на hh.ua

15 марта 2017

Маркування «Компанія пройшла перевірку на сайті hh.ua» означає, що ця організація прийшла на сайт шукати працівників і справді існує. Щоб перевірити це, наші спеціалісти проводять процедуру ідентифікації компанії. Для цього, серед іншого, вони можуть попросити копії документів, що підтверджують реєстрацію юридичної особи та фактичну діяльність.

Це не завжди потрібно, але таке право у наших фахівців є. Відсутність маркування автоматично не робить компанію підозрілою: можливо, вона просто не встигла надіслати нам документи. Однак такий роботодавець буде під особливою увагою у наших спеціалістів.

Якщо ви помітили, що якась компанія порушує правила сайту (спамить, грубіянить, намагається щось продати) – не соромтеся повідомити нам про це, залишивши звернення на сайті.

Напис «Компанія пройшла перевірку на сайті» з'явиться при наведенні курсору на галочку, яка також відображається на сторінці роботодавця:

На сторінці вакансії:

В пошуковій видачі:

Вакансии дня

Комментарии