This version of the page http://www.autolux.ua/ua/uk/bonusna-programa (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-06. The original page over time could change.
Бонусна програма | Автолюкс

Бонусна програма

Прийняти участь в програмі бонусів та знижок може будь-який клієнт компанії АВТОЛЮКС!

 

Участь в програмі бонусів та знижок можно прийняти зареєструвавшись на сайті АВТОЛЮКС. Вам буде присвоєний унікальный код, на який будут зараховуватись бонуси від подальших покупок квитків. Накопичені пункти дадуть Вам право на безкоштовну поїздку або часткову оплату обраного Вами квитка. Бонусна програма ECOLINES Bonus расповсюждується не тільки на внутрішні рейси компанії АВТОЛЮКС, але й на межнародні рейси компанії ECOLINES.

  • Як прийняти участь в програмі бонусів та знижок
  • Як накопичуються пункти програми
  • Як переглянути статистику пунктів
  • Як конвертувати накопичені пункти в безкоштовну поїздку чи часткову оплату квитка

Як прийняти участь в програмі бонусів та знижок

1. Зареєструйтесь на нашому сайті. Вам буде присвоєний унікальний код, на який вподальшому будут зараховуватись бонусні пункти.

2. Важливо! Завжди при купілі квитка на сайті або в касах АВТОЛЮКС, а також на сайті або в офісах ECOLINES вказуйте/називайте свій унікальний код. 

3. Якщо протягом 90 діб з моменту реєстрації ви не зробили придбаннь квитків -  ваша реєстрація анулюється.

Як накопичуються пункти програми

1. Учасник програми бонусів та знижок повинен назвати свій унікальний бонусний код оператору кожного разу при придбанні квитка, або ж вводити його у відповідне поле купуючи квиток на сайті.  Кількість загальних бонусних пунктів, а також кількість пунктів, отриманих за купівлю даного бІлета вказується на самому квитку. Бонусні пункти прирівнюються до 1 пункту за 1 € у відповідності з тарифною категорією. При зміні категорії кількість пунктів також змінюється.

1.1. Якщо, по якійсь причині, оператор відмовився ввести Ваш унікальний бонусний код при купівлі квитка, участник программи зобов`язаний вимагати пояснення у вигляді письмової помітки на квитку. В іншому випадку всі наступні претензії участника програми бонусів та знижок не будуть розглянуті.

1.2. Якщо у участника програми бонусів та знижок існує два чи більше унікальних бонусних кодів, - пункти не сумуються.

2. При заповненні форми на придбання квитка в Інтернеті, на 4 кроці замість Імені та Прізвища, необхідно вдмітити «У пасажира є BONUS - код» та ввести унікальний код учасника програми бонусів та знижок у з`явившомуся полі.

3. При поверненні квитка, а також змінах Імені та Прізвища на квитку, бонусні пункти будут відніматись автоматично.

4. Пункти нараховуються тільки при купівлі квитка в одній з кас АВТОЛЮКС або ж на офіційному сайті компанії АВТОЛЮКС, та при придбанні квитка в офісах й сайті компанії ECOLINES. При придбанні квитка в автобусі, чи в агенціях, бонусні пункти не нараховуються.

Як переглянути статистику пунктів

1. Учасник програми бонусів та знижок може переглянути статистику своїх накопичених пунктів на сайті «АВТОЛЮКС» в розділі ECOLINES bonus, вказав реєстраційний E-Mail та Бонусний код

2. Інформацію про програму бонусів та знижок, статистику бонусних пунктів  та інформацію щодо оплати поїздок бонусними пунктами можно знайти в розділі "Мої бонуси" на сайте «АВТОЛЮКС».

Як конвертувати накопичені пункти в бекоштовну поїздку або часткову оплату квитка

1.Конвертувати зібрані за програмою бонусів та знижок пункти в оплату квитка можно на сайті та в касах компанії «АВТОЛЮКС».

2.Варто враховувати деякі виключення при участі в програмі.

2.1. Рейс Львів - Вільнюс в бонусній програм не приймає участі. На даному рейсі бонуси не накопичуються й не використовуються.

2.2. Купуючи квитки перевізників Клайпедський АП, Мінськтранс бонусні пункти не накопичуються. Також на рейсах цих перевізників неможлива конвертація пунктів в оплату квитків.

3.Обрану дату поїздки, сплачену бонусними пунктами можно змінити, але пункти за відмінену поїздку не повертаються.

Дізнавайтеся першими про знижки та акції