This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/kty-2015ua.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-03. The original page over time could change.
Міжнародна спеціалізована виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2015» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Фотозвіт

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК-2015
VII МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА-2015

З 31 березня по 2 квітня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») пройшли Міжнародна спеціалізована виставка «Київський Технічний Ярмарок-2015» і VII Міжнародна спеціалізована виставка «Металообробка. Інструмент. Пластмаса-2015».
Організатор заходів – ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Живий інтерес гостей був проявлений до обох спеціалізованих виставок. Їх відвідало більше ніж 2500 спеціалістів з України та зарубіжних країн. 85 експонентів представили свій асортимент продукції та технологій. Зазначені заходи стали традиційними і очікуваними у весняному сезоні технічними виставками, які об’єднали на єдиному майданчику підприємства різних галузей промисловості.

Експозиція виставок представила широкому загалу відвідувачів технології і продукцію у сфері металургії, литва, металообробки, машинобудування, верстатобудування, технології та обладнання для виробництва і переробки пластмас, продукцію та послуги для безпеки праці, промислові інновації.

В сучасних умовах розвитку внутрішнього споживчого ринку українські виробники, як ніколи, мають потребу у демонстрації своїх досягнень, підтвердженні конкурентоспроможності продукції та готовність розвивати вітчизняне промислове виробництво. Відвідувачі виставок мали можливість оцінити насиченість та різноманітність експозиції, а учасники відмітили безсумнівну користь заходу для просування своєї продукції.

Невід’ємною частиною загальної експозиції стали компанії, зайняті у сфері литва, де свої технології, матеріали і послуги представили: ТОВ «САС - інженерна компанія», ТОВ ТД «Євромет», ПрАТ «Вишнівський ливарно - ковальський завод», агенція «Литво++», компанія «Союз - Литво», Фізико - технологічний інститут металів і сплавів НАН України. Враховуючи численні побажання учасників та відвідувачів заходу, організатор — ТОВ «Міжнародний виставковий центр» — вирішив зберегти чітку тенденцію розвитку цього напрямку у Міжнародній спеціалізованій виставці «Київський Технічний Ярмарок» та започаткувати спеціальну експозицію «УкрЛитво» у складі щорічної флагманської машинобудівної виставки «Міжнародний промисловий форум», який цього року пройде з 24 по 27 листопада.

Обладнання та інструмент для металообробки, а також послуги з ремонту та модернізації металообробних верстатів, широкий спектр комплектуючих для машинобудування були традиційно представлені на стендах ТОВ «Виробничо - торговельна фірма Авантіс», ТОВ «Агні», ТОВ «Вакуум Технології», ТОВ «Вікторія», ТОВ «Діамант і К», ТОВ «Нові технології зміцнення «Карбаз», ТОВ «Станкомаш», ТОВ «Текон і Ко». Окремо хотілося б відзначити, що виставки стали гарною нагодою для науково - дослідницьких установ, таких як Фізико-технологічний інститут металів та сплавів НАН України, Інститут надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля Науково - технологічного алмазного концерну «АЛКОН» НАН України, НТУУ Київський політехнічний інститут, поділитися своїми останніми розробками з широкою аудиторією зацікавлених відвідувачів.

На стендах спеціалізованої експозиції «Пластмаса» фахівці мали змогу отримати інформацію про інноваційні технології в галузі виробництва та переробки пластмас, розробки прес-форм, налагодити або відновити зв’язки з постачальниками обладнання, послуг та сировини – компаніями ПВКФ «Бджілка», ТОВ «ВМЛ», ТОВ «Елді», СМП «К°Вота», ТОВ «ЛБЮ - Тех», ТОВ «МАС Сістемз», ТОВ «Оптимал - ММ», ТОВ «Полімер - Інжиніринг», ТОВ «Сервіс - Ходос», ТОВ «Техоснастка», ТОВ «Фарадей - Електронікс», ТОВ «ВІДОС Україна», ТОВ «Велдінг», а також ТОВ НВП «Інкос» — єдиний в Україні виробник екструзійних ліній.

Безумовною окрасою цьогорічного заходу стали 3D-принтери, представлені ТОВ «ТриДіПі», ТОВ «Іттон Сервіс» (ТМ Простір 3D) та ТОВ «Смартпринт». Неможливо було відвести погляд від процесу роботи пристроїв під час відтворення ними певних об’ємних форм. Ймовірно, незабаром настане час, коли в нашому суспільстві з’явиться індустрія виробництва «за попитом» зі своєю окремою економічною стратегією, а 3D відтворення стане звичним для багатьох сфер життя.

У напрямку промислової автоматизації свої послуги запропонували ТОВ «Діада Груп» та ТОВ «НПТ «Автоматика».

Великим попитом користувалося обладнання і матеріали для зварювання, різання та обробки поверхні, які представили на своїх стендах компанії: ТОВ «Есаб Україна», ТОВ «Укргазсервіс - Комплекс», ТОВ «Зварювання». Новітнє обладнання для мікрозварювання продемонструвала польська компанія TCM - Technical Consulting of Microwelding.

Неможливо оминути увагою експозицію підйомно-транспортного та складського обладнання, яку представили компанії: ТОВ «Руд - Спансет Україна», ТОВ «Підприємство струмопідводу та електроприводу» (ПТЕ), ТОВ «ТД «Складська техніка».

ПрАТ «УХЛ-Маш» представило ергономічні зразки промислових металевих меблів власного виробництва. Акцентом новинок компанії став стіл для зварювання і різання, обладнаний сучасною вентиляційною системою.

Яскраво представлено лінійку високотехнологічної продукції для промислового клінінгу компанією ТОВ «Керхер»: від пилососів для сухого та вологого прибирання до апаратів високого тиску, пристроїв для чищення сухим льодом, обладнання для очищення систем та ємностей.

Відвідувачі виставок мали можливість ознайомитися зі зразками засобів індивідуального захисту, робочого одягу та взуття від провідних вітчизняних та іноземних виробників на стендах компаній: ТОВ «Консафеті», ТОВ «НІД Груп», ТОВ «Восток - Сервіс», ТОВ «Браво Спецодяг», ТОВ «БААК Інтернешнл», ТОВ «Вишнівська взуттєва фабрика», ТОВ «Есаб Україна». Свої послуги з навчання посадових осіб підприємств з питань охорони праці запропонували: ТОВ «Учбово-методичний центр «Новатор», ПП «Укрпромліфтзвар», ТОВ «УПЦ «Професійна безпека», ТОВ «Видавництво «ФОРТ». Протягом всіх днів роботи виставки фахівцями ТК «Центр спеціальної підготовки» безперервно проводилися практичні тренінг-семінари з надання першої невідкладної допомоги. Усі бажаючі мали можливість безкоштовно отримати базові практичні знання та відпрацювати їх на практиці із застосуванням тренажерів. ТОВ «УПЦ «Новатор» провів традиційно змістовні семінари з питань безпеки виробництва, сертифікації та атестації робочих місць для фахівців з охорони праці підприємств.

Значна присутність серед учасників заходу компаній, що задіяні у сфері безпеки виробництва, свідчить про те, що питання охорони праці і ергономіки повсякденної діяльності сьогодні стають дедалі актуальнішими.

Організатори висловлюють вдячність усім учасникам виставок за активну роботу та позитивні відгуки.

Наступні виставки:
- Міжнародна спеціалізована виставка «Київський Технічний Ярмарок-2016»
- VIII Міжнародна спеціалізована виставка «Металообробка. Інструмент. Пластмаса-2016»
пройдуть з 29 по 31 березня 2016 року.