This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/eb-2016.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-03. The original page over time could change.
VI Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2016» Київ МВЦ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Офіційна підтримка
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2015

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
VI СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ ЄВРОБУДЕКСПО - 2016

8 - 10 листопада на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський пр-т, 15, ст. метро «Лівобережна») пройшла VI Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо - 2016».

Організатор виставки: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України.

Проведення Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо» одночасно з такими професійними заходами, як «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «Агрофорум», «Екологія підприємства», «Енергетика в промисловості» сприяло розширенню галузевого складу відвідувачів, що надало можливість продемонструвати найсучасніші будівельні матеріали та обладнання, енергозберігаючі та екологічні технології у будівництві широкому загалу професіоналів.

У церемонії відкриття комплексу авторитетних професійних заходів 8 листопада взяли участь:
- Кругляк Едуард Борисович – Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України, Голова Оргкомітету з підготовки та проведення XII Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства» та Міжнародних спеціалізованих виставок «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «КомунТех», «AQUA UKRAINE», «ЄвроБудЕкспо»
- Вакараш Віктор Михайлович – Заступник Міністра екології та природних ресурсів України – керівник апарату
- Гвозденко Павло Валерійович – В.о. Голови Державного агентства водних ресурсів України
- Ткаченко Анатолій Вікторович – Генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр», інші почесні гості.

На експозиції «ЄвроБудЕкспо-2016» національними та зарубіжними виробничими підприємствами були представлені новітні технології та широкий спектр продукції для будівництва, оснащення та оздоблення об’єктів промислового, житлового призначення та соціальної сфери.

Компанія «OROCON» (Латвія) на своєму стенді ознайомила з системою управління будівельними проектами. OROCON – це єдина система, в якій за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера, можливо виконувати різні дії для управління будівельним об'єктом і контролем за ним.

Підприємство «SIMVOLT» вперше на виставці демонструвало унікальну портативну повнофункціональну тепловізійну систему FLIR C2.

Компанія «Холлі Індастріал» представила унікальну фінську геополімерну технологію по стабілізації ґрунту в основі будівель, підсилення фундаментів, стабілізації бетонних плит підлоги. Також компанія проводила семінар «Технології Uretek», де фахівці могли отримати інформацію, як завдяки сучасним методам компанії URETEK забезпечується посилення ґрунтів основи та виконується вирівнювання конструкцій і споруд.

На стенді Житомирського КТБ «Альфа-К16» було представлено новинку - автоматизований комплекс подачі сипучих матеріалів на базі пневматичного камерного насоса НК-40, призначеного для транспортування сипучих порошкових матеріалів по трубопроводах за допомогою стиснутого повітря.

Компанія ERMAK BETON VE İNŞAAT MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ (Туреччина) пропонувала увазі фахівців інформацію щодо виробництва черепичних пресів, шліфувально‑ріжучих верстатів, бетонозмішувачів, конвеєрів та установок для виготовлення бетонних блоків, за допомогою яких можливо виготовити будь-які види будівельних елементів зі збірного залізобетону.

Відвідувачі стенду Українського Центру Сталевого Будівництва (асоціації учасників ринку сталевого будівництва) мали змогу отримати інформацію про передові рішення в сфері будівництва та реконструкції об'єктів нерухомості, особливостей та можливості застосування металоконструкцій в будівництві різних споруд.

У розділі «Розумний дім» запропонували свої послуги такі компанії, як: ТОВ «Адресат», ТОВ «К’юхоум», ТОВ «НС Груп».

Свою продукцію, присвячену зовнішньому та внутрішньому облаштуванню представили ТОВ «АТ Юкрейн», ТОВ «АРО‑Пласт‑Плюс», ТОВ «Європромоптторг», ПП «СМІЯ‑постач», ТОВ «Технобазальт‑Інвест», ТОВ НВП «Технологія», ТОВ «Торгпромконтракт».

Зварювальний та ручний інструмент представляли на виставці ТОВ «Запорожелектрод» та ТОВ «Мастер‑Групп».

Автономні джерела тепла на стендах демонстрували ПМП «Відзев», ТОВ «Димохід Спецпрогрес», ТОВ «Тріо‑Трейд».

Енергозберігаючі вікна та протипожежні дверні системи запропонували увазі відвідувачів ТОВ «Глобал Гласс Констракшн», ТОВ «Солвін Україна», ТОВ «Лібра Зет».

Лакофарбова продукція та розробки у виробництві підлог були представлені на стендах таких компанії, як: ТОВ «Пенталак», ТОВ НВП «Спецматеріали», ТОВ «Універсальні захисні покриття», ТОВ «Чароітбуд», ТОВ «Чернівецький хімічний завод».

Елементи та предмети інтер’єру та декору демонстрували на виставці наступні компанії: BRILLE, ТОВ «Ведіс» та ТОВ «Ф’юджі Декор».

Перелік учасників

Ключовим заходом, який традиційно об’єднав виставки в єдиний масштабний міжгалузевий проект, став Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства» (організатор – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України).

Мінрегіон та Український науково‑дослідний та проектно-конструкторський інститут будівельних матеріалів та виробів провели конференцію «Сучасні інноваційні енергоефективні будівельні матеріали та технології у будівництві та житлово‑комунальному господарстві», круглий стіл «Формування системи ринкового нагляду будівельних матеріалів та виробів в рамках адаптації до вимог Євросоюзу» та панельні дискусії «Інноваційні матеріали для сучасного будівництва та житлово‑комунального господарства».

Програма докладніше

На цьогорічній експозиції, загальною площею майже 16000 кв.м. свої технології, розробки та продукцію представили 362 підприємства. Понад 12000 відвідувачів, серед яких - керівники органів державної та виконавчої влади, фахівці різних сфер господарювання: будівельних, монтажних, проектних і науково‑дослідних організацій, підприємств ЖКГ, водного господарства, енергетичної та металургійної галузей промисловості, машинобудування, харчової, фармацевтичної, хімічної та нафтохімічної промисловості, працівники агропромислового сектора ознайомилися з експозицію, однією із вагомих складових якої є виставка «ЄвроБудЕкспо - 2016».

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Будівництво

23,5

Ремонт, реконструкція

18,2

Постачання та комплектація будівельних об'єктів

13,9

Проектування

15,2

Монтаж інженерних мереж

9,7

Виробництво будівельних матеріалів

8,5

Житлово-комунальна галузь

3,6

Машинобудування

2,8

Наукові та учбові заклади

2,7

Громадські організації

1,5

Центральні та місцеві органи влади, інші органи

0,2

Інше

0,2

 

Продукція, якою цікавились відвідувачі, %

Матеріали та конструкції для будівництва

32,5

Оздоблювальні матеріали

19,7

Системи електрообігріву

15,8

Обладнання та інструменти

14,3

Швидкомонтовані споруди

9,4

Техніка для будівельних та ремонтних робіт

7,3

Меблі для дачі та саду

0,6

Інше

0,4