This version of the page http://kse.org.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-02. The original page over time could change.
Kyiv School of Economics
Новини
Переглянути всі
26.06.2017
Створено Дорадчу Раду KSE Business Education
23.06.2017
10 000 гривень для абітурієнта магістерської програми
22.06.2017
Продаж проблемних активів в Україні. Огляд поточної ситуації та пропозицій щодо вдосконалення дизайну аукціону
ПІДПИСКА

Київська Школа Економіки – вільно конвертована освіта

Чи знаєте ви, що можна отримати престижний західний вчений ступінь у галузі економіки, не покидаючи Києва? Київська Школа Економіки (KSE) робить це, пропонуючи дві Магістерські програми в галузі економіки спільно з Університетом Х'юстона (UH). Ці програми KSE викладаються англійською мовою професорами, які здобули ступінь PhD в ЄС і американських університетів і вважаються кращими в Україні. Для тих, хто прагне до академічного середовища, підготовка KSE дала можливість 104 випускникам здобути ступінь PhD у кращих західних університетах. Forbes рангує Топ Українських Економістів; з топ-15, 13 є випускниками KSE. 

KSE також пропонує MBA та короткострокові програми з бізнесу та менеджменту. KSE пропонує програму Агро-МВА і, починаючи з січня, KSE запускає МВА з HR, IT, Маркетингу і Менеджменту. Крім того, восени KSE запускає програми державного управління.

KSE є лідером в області консультування з питань політики і розробки в Україні в цей історичний момент. KSE збирає лідерів громадянського суспільства, аналітичних центрів, представників уряду, видатних економістів, мислителів, лідерів бізнесу та бізнес-асоціацій. Випускники KSE займають важливі позиції в Україні і на міжнародному рівні з World Bank, EBRD, IBRD, EIB, і US Federal Reserve Banks.

KSE- інвестуйте у своє майбутнє!

Події
Всі події
Наші партнери та спонсори