This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/evrobudekspo-2013.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-02. The original page over time could change.
III Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2013» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Офіційна підтримка
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2012

Звіт за результатами проведення
III Спеціалізованої виставки ЄвроБудЕкспо - 2013

З 5 по 8 листопада в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр-т, 15, ст. метро «Лівобережна») відбулася III Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2013», яка третій рік поспіль проходить одночасно з такими авторитетними виставковими заходами, як: XI Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE» (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне та арматурне обладнання), XI Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех» (енергозберігаючі технології для об'єктів ЖКГ, благоустрій, управління відходами, комунальна техніка, спецтехніка), IV Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо» (дорожньо - будівельна техніка, спецтехніка, обладнання, матеріали, технології для будівництва та утримання доріг), VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» (альтернативні види палива, енергоефективні та енергозберігаючі технології в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК).

Організатори виставки «ЄвроБудЕкспо»:
- Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
- ТОВ «Міжнародний виставковий центр».
За підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Економіка будь-якої країни являє собою єдиний комплекс взаємопов'язаних галузей. Наочно переконатися в цьому можна було ознайомившись з експозиціями вищевказаних виставок. Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо» викликала інтерес представників різних сфер - керівний та інженерний склад будівельно - монтажних, проектних і науково - дослідних організацій, підприємств ЖКГ, сільського господарства, водоканалів, енергетичних компаній і т.п.

У виставці «ЄвроБудЕкспо-2013» взяли участь як вітчизняні компанії, так і підприємства з країн ближнього і далекого зарубіжжя. На стендах була представлена ​​різноманітна продукція таких країн, як Великобританія, Німеччина, Польща, Росія, Сербія, США, Туреччина, Україна, а спектр експонатів був орієнтований на широке коло споживачів.

Так, конструкції та матеріали для підприємств різних галузей були представлені на стендах компаній:
- ТОВ «ТэоХим Нева» (Росія) - високоміцні полімерні промислові підлоги;
- Будівельна компанія «Чароїтбуд» - виробництво безшовних полімерних покриттів підлог всіх типів: промислових і декоративних. Новинка виставки - наливні декоративні 3D підлоги;
- ТОВ «Сталдом-Україна» - розробка та впровадження сучасної технології альтернативного легкозбірного будівництва;
- ТОВ «Будтехінвест 2007» - виробництво 3-D панелей (тришарові панелі), відмінна особливість яких в тому, що їх використання значно прискорює процес будівництва;
- ТОВ «Універсальні захисні покриття» - розробка і виробництво спеціальних матеріалів для будівництва і промислового застосування. На виставці була представлена інноваційна продукція ТМ VMX для проведення різних гідроізоляційних робіт, захисту і відновлення металевих, бетонних, залізобетонних і дерев'яних конструкцій і споруд, техніки та обладнання;
- ВК «Пінофлот» - теплоізоляційні матеріали для будівель, промислових споруд, зерносховищ, теплових мереж тощо;
- Компанія «Master Climate Solutions» (Польща) - виробник кліматичного обладнання: нагрівачі повітря на різних видах палива, теплогенератори, промислові та побутові осушувачі повітря, промислові вентилятори. В ефективності теплових гармат можна було переконатися, відвідавши експозицію компанії на відкритому майданчику.

Експозиція будівельної техніки була представлена ТМ JCB від постійного учасника - компанії «Констракшн Машинері». Компанія «TekMak», яка вперше брала участь у виставці, демонструвала екскаватор - навантажувач ТМ Hidromek. Дана торгова марка давно відома на світових ринках, і вперше була офіційно представлена в Україні на виставці «ЄвроБудЕкспо».

Широкий асортимент оздоблювальних матеріалів, виробів з натурального дерева та каменю привертав увагу якістю та красою на стендах компаній:
- «Bestwood» - лідер українського ринку в галузі виготовлення елітних меблів і в створенні ексклюзивних дерев'яних інтер'єрів;
- «Наїма» - натуральний природний камінь для оздоблення, зовнішнього облицювання та ландшафтного дизайну;
- «ДПК Україна» - виробництво та продаж продукції з унікального інноваційного матеріалу ДПК (дерево - полімерного композиту), що поєднує в собі кращі властивості деревини і пластика, представленого ТМ RENWOOD (Великобританія);
- «СТЕК» - покриття для підлог квартир, офісів, банків, аеропортів, торгових і розважальних центрів, ресторанів тощо.

Теплове обладнання, не тільки функціональне, а й покликане прикрасити будь-яке приміщення, демонструвалося на стенді Концерну «Farmakom MB» (Сербія) - печі, каміни, плити на твердому паливі вражали чудовим дизайном з мотивами традиційних і модних стилів, чистими лініями, прекрасним видом вогню в топці. Електричні системи опалення були представлені ТМ Hemstedt (Німеччина), яка на сьогоднішній день є провідним інноватором у цій сфері.

За результатами проведення III Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо-2013» експоненти дали високу оцінку організації заходу, відзначили професійний рівень цільової аудиторії відвідувачів, різноманітність спектру представленої продукції.

Дякуємо всім, хто брав участь у цьому році і запрошуємо всіх бажаючих стати учасником IV Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо» 4-7 листопада 2014 року!