This version of the page http://osnova.com.ua/club/120/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-07-01. The original page over time could change.
120 балів | Сайт ВГ ОСНОВА
  • 120 балів. Програма лояльності для вірних передплатників
  • Програма «КОНСУЛЬТАНТИ»
  • Оформити передплату зараз
  • Дiзнатися кiлькiсть балiв

120 балів

«120 балів». Програма лояльності для вірних передплатників

Копії передплатних квитанцій обертаємо на ваші гроші!

Пропонуємо вам стати учасниками програми лояльності «120 балів»

На сьогодні учасниками програми стали понад 10 тис. осіб. Торік учасники програми отримали понад 100 тис. грн. на свої рахунки в балах.


Стати учасником програми просто. Достатньо надіслати копію передплатної квитанції на паперову версію журнал(и) Видавничої групи «Основа». Одразу ж суму передплати переведуть на ваш рахунок як суму балів. Нагадуємо, вартість передплати дорівнює сумі балів, яку ви отримаєте на свій рахунок. Ураховується передплата як поштова, так і редакційна, і не лише цього року, але й усіх минулих періодів! Тим, хто оформлює редакційну передплату, бали нараховуються автоматично.


Витратити бали можна на пролонгацію паперової передплати* на http://journal.osnova.com.ua/ або на замовлення книг за нашим каталогом «Усе для школи» або на сайті http://book.osnova.com.ua/. Суму знижки ви можете підрахувати самостійно. 1 бал дорівнює 10 копійкам. Таким чином, якщо на вашому рахунку 800 балів, ви можете отримати знижку 80 грн.

Програма «120 балів» дозволяє отримати значну знижку на книги або на передплату і навіть оформити передплату безкоштовно!

Отже пропонуємо приклад розрахунку. Ви передплачуєте журнал «Математика в школах України» із книжковим додатком Видавничої групи «Основа» впродовж 5 років. Вартість передплати, яку ви заплатили за цей період, становить 792,60 грн — це і є ваша кількість балів. Тепер ви можете оформити передплату на наступний період зі знижкою 79,26 грн. Вартість передплати на друге півріччя 2017 року на пільговий індекс за редакційною передплатою на журнал «Математика в школах України» становить 260,00 грн. (Вартість звичайної передплати становить 300,00). Різниця відчутна, чи не так?

Знайдіть свої квитанції та зателефонуйте нам у видавництво!

Примусьте свої гроші працювати двічі!

Телефонуйте нам: 0 800 505 212 .

Копії передплатних квитанцій надсилайте на адресу: 61001, м. Харків, вул. Плеханівська, 66, із відміткою «120 балів» або на e-mail: pochta@osnova.com.ua

 

13 ПЕРЕВАГ,ЩОБ СТАТИ НАШИМ ПЕРЕДПЛАТНИКОМ

  1.     Найбільша кількість журналів – 36 журнали на ваш вибір.
  2.     Найбільша кількість сторінок.
  3.     Багато варіантів передплати: «ПІЛЬГОВИЙ» — для передплатників на 6 місяців, «ПІЛЬГОВИЙ ПЛЮС» — для передплатників на 6 місяців + книжкові додатки
  4.     Низькі ціни.
  5.     Кольорові вкладки!
  6.     Безкоштовні додаткові методичні, наочно-дидактичні та інтерактивні вкладки щомісяця.
  7.     Доступ до електронних варіантів. Для передплатників паперових видань — можливість користуватися електронними варіантами статей безкоштовно, http://journal.osnova.com.ua
  8.     Електронна передплата – електронна версія журналу, що є повністю ідентичною друкованій зі знижкою 40–60 % http://journal.osnova.com.ua
  9.     Загублені номери журналів. Особиста увага кожному передплатнику. Гарантія отримання видань за передплатою — Програма розшуку загублених номерів.
  10.     Тематичні випуски журналів.
  11.     Скоба для зручності накопичування. Кожен журнал має спеціальні скоби для зберігання архіву.
  12.     Акції, розіграші!
  13.     Гаряча лінія – тел. 0 800 505 212.

Залишайтеся з тими, хто вас підтримує!


* бали не можна використати на пролонгацію електронної передплати, замовлення дисків та електронних версій книг.