Обрати країну 

  • Пошук відповідних шин
  • Асортимент шин

ДОКИ СВІТ НЕ СТАНЕ ДОСКОНАЛИМ.

NOKIAN HAKKA - ЗУПИНЯЮТЬ ВАС ВЧАСНО.

Не дозволяйте холодній літній погоді неприємно дивувати вас. Літні шини Nokian Hakka відмінно працюють впродовж усього сезону: від перших весняних днів до холодних осінніх вечорів, як на сухому асфальті траси, так і розмитій дощем заміській дорозі.

Nokian Hakka Blue 2

Скоро Розширена гарантія

Nokian Hakka Blue 2 дозволяє зберегти контроль на мокрих дорогах, забезпечує надійне гальмування і без жодних зусиль запобігає акваплануванню. Відчуття спокою і цілковитого контролю над автомобілем робить водіння легким, логічним і приємним навіть...
Докладніше

Nokian Hakka Green 2

Новинки Розширена гарантія

Нова літня шина, що пропонує унікальну безпеку для наших доріг. Шина ефективно запобігає акваплануванню, економить пальне та експлуатується довше.
Докладніше

Nokian Hakka Black

Розширена гарантія

Літня шина для водіїв, які хочуть насолоджуватися висококласною і безпечною їздою по грубих північних дорогах з нерівним покриттям. Ця точна і тиха сучасна шина запезпечує впевнений контроль в екстремальних ситуаціях.
Докладніше

Nokian Hakka Blue

Розширена гарантія

Літня шина для водіїв, яким необхідна підвищена безпека зчеплення на мокрій від дощу дорозі. Точність і стабільність управління шини у поєднанні з її чіткою і логічною поведінкою забезпечують комфорт при водінні.
Докладніше

Nokian Nordman SX2

Новинки

Nokian Nordman SX2 – нова міцна літня шина з хорошими показниками зчеплення та керованості. Ця новинка родини Nordman, яка була розроблена для невеликих та середніх автомобілів, гарантує безпечне водіння за будь-яких погодних умов.
Докладніше

Nokian Nordman SX

Nokian Nordman SX – міцна та економічна літня шина, яка підходить для сімейних автомобілів малого та середнього класів. Вона легко обертається і під час її використання витрачається менше палива. Шини Nokian Nordman SX у типорозмірах 195/50 R 15 8...
Докладніше

Nokian Hakka Green

Літня шина призначена для Північного літа. Особливо вона підійде тим водіям, які хочуть надійного і стабільного керування, а також прагнуть до безкомпромісної безпеки в екстремальних погодних умовах. Ця легкоповоротна шина забезпечує комфорт керув...
Докладніше

Nokian Nordman SZ

Новинки

Нова літня шина Nokian Nordman SZ забезпечує стабільне керування навіть у найскладніших дорожніх умовах. Міцна гумова суміш та малюнок протектора, розроблені спеціально для високошвидкісних шин. Малюнок протектора Nokian Nordman SZ з індексом швид...
Докладніше

 Вгору

Головна сторінкаШини

Пустелі або гори, північ або південь, автобани чи бездоріжжя - де б ви не знаходились та по яких дорогах не їхали, шини Nokian Tyres завжди забезпечать вам безпечну та комфортну поїздку. Сміливо відкривайте нові горизонти, а про безпеку ми подбаємо!
Докладніше


Відвідайте канал Nokian Tyres на Youtube