This version of the page http://www.vishyvanka.com/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-20. The original page over time could change.
Українські сувеніри, інтернет магазин-студія — Вішиванка
Хочете виглядати модним по-українськи?
Контакти:
post@vishyvanka.com
+38 (093) 854 40 20
+38 (097) 947 34 24
  • Вишиванки
  • Скатертини
  • Рушники
  • Вироби з вовни
  • Кераміка
  • Супутні товари

 

Магазин-студія «Вішиванка» вітає Вас!

Ми українці. Наш народ працьовитий та щедрий на таланти. Ми співаємо голосисто і дзвінко, працюємо – до сьомого поту, а якщо творимо – то обов'язково щось неймовірне, захоплююче і дивовижне!

Вишиті сорочки, рушники та скатертини, загріті теплом маминих рук та батьківської оселі, пройшли крізь віки і стали духовним символом нашого народу. Бо в кожному стібку, в кожному візерунку – полохливий світ народних майстринь, безмежність і глибина найщиріших почуттів до всіх, хто душею не черствіє.

З давніх-давен вишиті сорочки та рушники дарували як оберіг, як прояв любові та поваги. Сьогодні українська вишиванка – це не просто невід'ємна частина гардеробу кожного українця. Це всесвітньовідомий національний бренд – одяг, який із задоволенням носять і в Україні, і за її межами. Вишиту сорочку можна вдягти на свято, на роботу чи навіть на модну вечірку. Цікаво, що елементи етнічного українського одягу навіть використовують світові дизайнери-кутюр'є в своїх модних колекціях.

У нас ви можете придбати ексклюзивні вишиті сорочки, що стануть цінним подарунком близькій людині. Адже кожна річ – це справжній витвір мистецтва, результат клопітливої роботи наших талановитих майстринь, тепло та щедрість української душі.

Бажаємо добра, миру, злагоди й любові в кожну оселю! Як кажуть, хай доля стелиться вам рушниками!


ПОПУЛЯРНІ ТОВАРИ


Ціна: 3750 грн.

Детальніше...



Ціна: 2950 грн.

Детальніше...



Ціна: 7550 грн.

Детальніше...



Ціна: 6300 грн.

Детальніше...