This version of the page http://www.grawe.ua/ua/news_life_ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-14. The original page over time could change.
Преса про нас - Граве Україна
Страхування життя
Kontakt:

01001, Київ, Хрещатик 15 оф. 43

Тел.: 044-490-59-10 Факс: 044-490-59-11 E-Mail: info@grawe.ua Контакти
Страхування ризиків
Kontakt:

01001, Київ, Хрещатик 15 оф. 124

Тел.: 044-279-54-24 Факс: 044-279-54-24 E-Mail: office@grawe.ua Представницька мережа
 
Inhalt:

2017

 
 

 
 
Захист Вашої дитини
 

Здоров'я і благополуччя дітей - безцінне. Але поки дитина матеріально залежить від своїх батьків, кожна сім'я задається важливим питанням: як забезпечити фінансовий захист своєї дитини.

 
 

Крок до гідної пенсії
 

В Україні вже не перший рік ведеться дискусія про необхідність масштабної пенсійної реформи.

 
 

Інвестуйте в майбутнє
 

Кожен батько замислюється про гідне майбутнє для своєї дитини.

 
 

Рік великих можливостей
 

Є невеликі передумови для стабілізації економіки та поступового виходу з рецесії, це дозволить відновити всі ринки України, в тому числі і страховий ринок, який перебуває на порозі великих змін.

 
 

Найкраща підтримка
 

З роками кожен з нас все частіше замислюється про своє здоров'я. І якщо в молодості організм досить легко долає майже будь-яку хворобу, то в середньому, і тим більше, в похилому віці кожне захворювання може обернутися серйозними ускладненнями.

 
 

2016

 
 

 
 
Класичний захист
 

Рано чи пізно кожен з нас замислюється про накопичення для себе, рідних та близьких. Адже яким би міцним не було наше здоров'я, від неприємних випадковостей ніхто не захищений.

 
 

Страховий захист від GRAWE Ukraine
 

Багато українців, які перебувають в пошуку надійного інструменту для інвестування своїх накопичень, як і раніше задаються питанням про те, які переваги може дати їм накопичувальне страхування життя.

 
 

Колективна надійність
 

Накопичувальний поліс страхування життя завжди був і залишається сильним мотиваційним інструментом, який дозволяє роботодавцю утримувати особливо цінні кадри та збільшувати лояльність колективу за допомогою збалансованих соцпакетів.

 
 

Найкраща альтернатива
 

Український банківський сектор ось уже більше двох років знаходиться в стані постійного стресу. На жаль, банкрутства фінустанов стали перманентним явищем, і з січня 2014 року по липень 2016 року з ринку пішло понад 70 банків.

 
 

Забезпечуємо майбутнє самостійно
 

Не секрет, що більшу частину життя ми присвячуємо роботі - працюємо і заробляємо, щоб забезпечити себе і свою сім'ю, щоб «поставити на ноги» дітей і допомогти в скрутну хвилину своїм батькам.

 
 

Опціон з гарантією
 

У всіх розвинених країнах компанії зі страхування життя є повноцінними учасниками системи пенсійного забезпечення, значно розширюючи можливості для накопичення та збереження пенсійного капіталу.

 
 

Защита «золотого» возраста
 

Пенсионная реформа в Украине уже неоднократно откладывалась. Именно поэтому каждый из нас все чаще задумывается о надежной финансовой защите своей старости.

 
 

На сторожі здоров'я
 

У чому основні переваги накопичувального поліса з покриттям медичних витрат? Більшість з нас замислюється про своє здоров'я лише в той момент, коли воно дає збій, і без допомоги лікарів уже не обійтися.

 
 

Здоров'я в надійних руках
 

Чи часто ми замислюємося про те, скільки витрачаємо на лікування та медикаменти щороку?

 
 

Безцінний досвід Європи
 

Не секрет, що європейці дуже серйозно ставляться до питань збереження і примноження коштів, ретельно плануючи фінансове майбутнє рідних і близьких.

 
 

Безцінний захист
 

Здоров'я - це найбільша цінність у житті людини. І тому з роками багато хто з нас, прагнучи продовжити своє довголіття, концентруються на активному способі життя, займаються спортом, відмовляються від шкідливих звичок, намагаються харчуватися правильно.

 
 

Як створити стабільне і впевнене майбутнє?
 

Наше життя сповнене переживань. Ми хвилюємося за життя і здоров'я, своє і близьких нам людей, думаємо про те, як забезпечити гідну старість і постійно шукаємо способи вберегти особисті накопичення від інфляції та девальвації.

 
 

2015

 
 

 
 
Время расти
 

Глава Правления страховой компании «ГРАВЕ УКРАИНА Страхование жизни» Наталья Базилевская об итогах уходящего года и о планах на 2016-й.

 
 

Класичний захист для кожного
 

Як захистити добробут сім'ї від непередбачених обставин розповіла Голова Правління «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська.

 
 

Європейський досвід страхування в Україні
 

Прийнято вважати, що українці не схильні до інвестування, і у них все ще недостатньо розвинене прагнення захистити свої заощадження від інфляції та девальвації.

 
 

Підтримка для кожного
 

Сучасна медицина не стоїть на місці, розробляючи все нові і нові методи успішного лікування навіть найскладніших захворювань. Починаючи від можливих хвороб серця і до спадкових хвороб.

 
 

Вкласти надійно, вкласти з розумом
 

Що таке інвестиція? Це фундамент фінансового спокою на довгі роки. Але способи побудови цього «фундаменту» і підходи до інвестування бувають абсолютно різними.

 
 

Захист без обмежень
 

Здоров'я - найцінніше, що є у кожної людини. Але зберегти його непросте завдання, особливо з віком, коли організм стає більш чутливий до всіляких стресів і захворювань.

 
 

Пенсионное страхование: строим будущее вместе
 

Споры вокруг пенсионной реформы в Украине ведутся уже не первый год. С одной стороны, нет сомнений, что доставшуюся нам со времен Советского Союза закостенелую пенсионную систему нужно менять.

 
 

Мільйон на старість
 

Стати мільйонером не складно. Для цього всього-на-всього необхідно вибрати вірне джерело інвестування грошей.

 
 

На варті надійності
 

Фінансова криза завжди загострює питання збереження заощаджень. Адже всі ми бачимо, наскільки хитка банківська система в Україні.

 
 

Внесок у надійне майбутнє
 

 
 

2014

 
 

 
 
22.12.2014 Універсальне рішення
 

Як забезпечити накопичення особистого капіталу і при цьому бути впевненим, що отримаєш захист на випадок непередбачених обставин?

 
 

Підтримка від Граве Україна
 

Враховуючи статистику захворювань і попит на ринку страхування, компанія «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» розробила програму з захисту здоров'я - «Граве Підтримка».

 
 

Захист сім'ї
 

Як захистити добробут родини від непередбачуваних обставин? Відповідь на дане питання дала Голова Правління «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська.

 
 

Керуй своїм здоров'ям!
 

Медичне страхування - питання, яке стало за останні роки насущним у всьому світі. І Україна - не виняток. Особливо з урахуванням того, що 95% смертей припадають на країни, які мають низький або середній рівень життя.

 
 

Інвестиції в життєвий старт
 

Як правильно забезпечити матеріальну незалежність дитини до моменту його повноліття і при цьому захистити на випадок якихось життєвих негараздів?

 
 

Накопичити надовго
 

Рейтинг надійності страхових компаній зі страхування життя.

 
 

Колектив - під захистом
 

Як можна забезпечити своїх співробітників страховим захистом за допомогою накопичувального поліса?

 
 

Інвестиції в освіту дитини
 

Як правильно сформувати сімейний бюджет, до того моменту, коли Вашій дитині необхідно буде отримувати бажану освіту? На питання читачам журналу «Деньги», відповіла Голова Правління «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська.

 
 

Накопичувальне страхування один із найнадійніших інструментів для формування індивідуальних заощаджень
 

Нестабільна економічна ситуація в країні мотивує українців до ретельнішого вкладенню своїх заощаджень.

 
 

«Забезпечуємо майбутнє самі» - програма «Пенсійний опціон»
 

Як можна забезпечити підвищену пенсію собі самостійно?

 
 

«Класичний захист» - програма «Граве Класік»
 

Як молодій сім'ї, забезпечити собі фінансовий захист на випадок непередбачуваних обставин?

 
 

Оплатити премію
 

 
 

Максимальний ступінь захисту
 

Бути в числі лідерів - непросте завдання, адже це накладає серйозні зобов'язання, і підсилює тиск з боку конкурентів, які намагаються відвоювати свою нішу на ринку.

 
 

2013

 
 

 
 
11.11.2013 З упевненістю в завтрашньому дні!
 

Дохід середньостатистичної української сім'ї як правило складається із заробітку одного або двох працюючих.

 
 

19.10.2013 Життєве питання.
 

На ринку страхування життя може бути створений фонд гарантування, подібний чинному в банківському секторі. Ініціативу підтримав парламент.

 
 

10.10.2013 Дитячий капітал - програма «Юніор Екстра»
 

З якого віку потрібно думати про накопичувальне страхування на користь дитини? Які можливості має передбачати страховий поліс, щоб дитина отримала реальний захист від усіляких непередбачених ситуацій?

 
 

05.10.2013 Страхування життя - Гарант благополуччя
 

Які переваги накопичувального страхування в GRAWE? Накопичувальний поліс GRAWE в ролі особистого пенсійного фонду.

 
 

15.08.2013 Краще дітям – програма "ГРАВЕ МАГІСТР"
 

Як накопичити кошти для оплати навчання дитини і як їх убезпечити у разі проблем, які можуть виникнути у батьків?

 
 

05.07.2013 Програма «ГРАВЕ УНІВЕРСАЛ» у липневому номері Forbes
 

Нова страхова програма разом із пакетом "Нещасний випадок" дає можливість отримати додаткову гарантовану страхову суму.

 
 

10.05.2013 Програма «СЕП» у травневому номері Forbes
 

СЕП допоможе подбати про Ваш добробут та надійно захистить Вас і Ваших рідних.

 
 

04.06.2013 Все включено. Програма «ГРАВЕ Універсал»
 

Що означає «додатковий страховий захист при накопичувальному страхуванні»? Як працює така послуга та в чому її зміст та вигода для страхувальника?

 
 

25.04.2013 Фінанси в звичках
 

Голова правління компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська, прокоментувала для журналу «Деньги», як представники середнього класу управляють своїми фінансами і куди інвестують.

 
 

18.04.2013 Життєва необхідність
 

Голова правління компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська, прокоментувала ситуацію про єдиний соціальний внесок на лайфові платежі в газеті «Комерсант-Україна».

 
 

17.04.2013 Життя без страху
 

Голова правління компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська дала коментар для газети «Сегодня» на тему «Навіщо простому українцю страхування життя?»

 
 

11.04.2013 Коли думати про майбутнє. Програма СЕП
 

У квітневому номері журналу «Гроші» вийшла стаття в рубриці «Управляємо грошима» про те як інвестувати у своє майбутнє, в якому віці необхідно задуматися про фінансове благополуччя.

 
 

15 річний ювілей успішної роботи на ринку страхування життя
 

Голова правління «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталя Базилевська, розповіла журналу «Insurance Top» про підсумки діяльності страхової компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» за 15 річний період.

 
 

29.03.2013 «Граве Україна Страхування життя» - лідер у рейтингу «Insurance Top»
 

 
 

22.03.2013 «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» - 15 років! Стабільність, безпека, динаміка.
 

«ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» - дочірня компанія найбільшого австрійського фінансового концерну GRAWE, успішно працює на страховому ринку України вже 15 років, будучи при цьому незмінним лідером вітчизняного ринку страхування життя.

 
 

01.02.2013 «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» перша компанія на ринку страхування життя України почала здійснювати виплати по довгостроковим 10-ти річним договорам страхування життя.
 

 
 

01.02.2013 «ГРАВЕ УКРАЇНА страхування життя» стала лідером рейтинга «Найбільші виплати за полісами страхування життя за весь час інснування страховика», за версією видання "Личный счет"
 

 
 

2012

 
 

 
 
26.12.2012 Програма «Граве Магістр» стала програмою благополуччя у передноворічному номері видання "Личный счет"
 

 
 

16.11.2012 Життя одне
 

Страхування як захист від ризиків та як засіб накопичування. Кілька порад в спецпроекті від Голови Правління Наталії Базилевської для читачів АиФ

 
 

14.11.2012 Захист від ризиків плюс виконання бажань
 

Наталія Базилевська взяла участь у Круглому Столі спеціально організованим прес-центром УМХ і газетою «Комсомольська Правда Україна».

 
 

05.11.2012 Програма благополуччя
 

Програма СЕП стала програмою благополуччя у листопадовому номері видання "Личный счет"

 
 

15.10.2012 Стандарт двухвековой выдержки
 

Председатель правления компании «ГРАВЕ УКРАИНА Страхование жизни» Наталья Базилевская рассказала о достижениях компании с начала года

 
 

04.10.2012 Поліс страхування життя: обов`язковий захист для кожного
 

 
 

27.08.2012 Пенсійна реформа змушує страхуватись
 

1 жовтня 2011 року в Україні набрав чинності Закон про пенсійну реформу. Результати реформаторської діяльності держави проаналізувала голова Правління «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» Наталія Базилевська.

 
 

01.07.2012 «Граве Класік» стала програмою благополуччя у фінансовому виданні «Личный Счет»
 

 
 

07.06.2012 Наталія Базилевська назначена Членом Правління ПрАТ «Граве Україна Страхова компанія»
 

Згідно рішення акціонерів ПрАТ «Граве Україна Страхова компанія» Наталія Базилевська стала Членом Правління страхової компанії «Граве Україна», раніше Наталія займала посаду члена ревізійної комісії.

 
 

25.05.2012 «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» другий рік поспіль лідирує у національному рейтингу за показниками «Страхові виплати та кількість страхових випадків»
 

 
 

03.04.2012 «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя» збільшила свої активи до 584328,4 тис. грн.
 

Згідно фінансової звітності по результатам діяльності компанії в 2011 році активи збільшились у порівнянні з попереднім роком на 15 % та склали 584328,4 тис. грн.

 
 

31.10.2011 «Граве Украина Страхование жизни» стала лидером в рейтинге «ТОП-100»
 

По результатам рейтинга «ТОП-100» Лидеры Бизнеса Украины, который провела «Украинская инвестиционная газета» компания «Граве Украина Страхование жизни» заняла первое место и стала лидером.

 
 

14.10.2011 Побоювання щодо концепції корпоративного страхування життя
 

Коментар Наталії БАЗИЛЕВСЬКОЇ спеціально для EBA page на Kyiv Post

 
 

08.09.2011 Найкращі програми накопичувального страхування життя для дітей
 

 
 

07.07.2011 Наскільки перспективним є сьогодні в Україні лайфове страхування та чому компанії зі страхування життя планують активно приймати участь у пенсійній реформі?
 

Сьогодні на ринку працюють лише ті страховики, які мають напрацьований страховий портфель.

 
 

09.06.2011 Компанія «Граве Україна Страхування життя» прийняла участь у благодійній акції «Країна дитинства – країна мрій»
 

Для компанії бути учасником масштабної акції, яка щорічно проходить у Житомирі - це вже традиція. Третій рік підряд Граве, в якості мецената проявляє свою опіку і увагу до дітей.

 
 

11.05.2011 «Граве Україна Страхування життя» - лідер за рейтингом «Insurance Top»
 

За підсумками національного рейтингу «Insurance Top» компанія посіла перше місце за показниками «Страхові виплати і кількість страхових випадків за 2010 рік»

 
 

12.04.2011 "Граве Україна Страхування життя" збільшила свої активи до 494587,9 тис. грн
 

 
 

07.04.2011 Навіщо необхідне накопичувальне страхування життя?
 

 
 

14.03.2011 Пенсійна реформа підштовхне людей до страхування життя...
 

Про вплив кризи на український ринок страхування життя в інтерв`ю УНІАН розповіла голова правління «Граве Україна Страхування життя" Наталія БАЗИЛЕВСЬКА

 
 

09.03.2011 Скільки там того життя
 

За оцінками Ліги страхових організацій, в 2010 р зростання ринку страхування життя склало 11-12%.

 
 

24.11.2010 Коли українські пенсіонери стануть міліонерами?
 

Портал finance.tochka.net з'ясовував, як розрахувати пенсію в Україні та чому необхідна реформа пенсійної системи

 
 

21.10.2010 Українські лайфові страховики відзначили початок зростання ринку
 

Український ринок страхування життя в третьому кварталі 2010 року характеризується поступовою стабілізацією і демонструє зростання, про це повідомили учасники ринку.

 
 

14.10.2010 В компанії по страхуванню життя "Граве Україна" назначено нового члена Правління
 

 
 

20.09.2010 Початок нового відліку
 

Своїм баченням розвитку ринку та компанії поділилася Наталія Базилевська, Голова Правління «Граве Україна».

 
 

25.08.2010 Страхування життя: лайф після кризи
 

Накопичувальне страхування навіть під час кризи приносило високі прибутки, а страховики справно виконували зобов'язання.

 
 

09.07.2010 Председатель правления компании «Граве Украина» Наталья Базилевская: «У нас не было проблем с выплатами даже во время кризиса»
 

Специалист рассказала о перспективах отечественного страхования и пользе лайфовых полисов.