Катерина Трегуб

Тележурналіст, автор і ведуча телевізійного проекту «Молодіжний портал» телеканалу ОТБ, редактор телепрограм для дітей та молоді, спецпроектів і телемарафонів.

Має ступінь бакалавра журналістики та магістра медіа-комунікацій Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Учасник різноманітних тренінгів, майстер-класів, освітніх проектів з журналістики.

Член Національної спілки журналістів України.

Лауреат та Дипломант Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів аудіовізуального мистецтва. Має особливу відзнаку Міжнародного молодіжного фестивалю «Кришталеві джерела» у номінації «Телебачення», відзначена як краща телеведуча.

Лауреат престижного міського конкурсу «Молода людина року». Стипендіат Харківського фонду підтримки молодих дарувань в області точних, природничих і гуманитарних наук. 

Нагороджена відзнаками: 

Почесною грамотою Державного комітету телебачення і радіомовлення України; Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у вирішенні питань реалізації державної молодіжної політики;

Грамотою Харківської Обласної Ради за особисний внесок у розвиток дитячого телебачення та іншими відзнаками.

e-mail: katerina.tregub@gmail.com

Сторінки проекту “Молодіжний портал” у соціальних мережах:

https://vk.com/molodezhnyj_portal_kharkov

https://www.facebook.com/molod.portal.kh

https://www.youtube.com/c/KaterinaTregub


  Ведучі