Жанна Бікшаєва

У 91-му cпробувала себе в в телевізійній журналістиці, навчаючись в Харківському інституті мистецтв. На 3 курсі театрознавчого факультету проходила коротку практику на місцевому телебаченні. Вперше у прямому ефірі провела  інтерв’ю з головним режисером театру Шевченка в програмі Олександра Бунькова «Театральна площа».

Повернутися до рботи на телебаченні  змогла тільки в 2004. З режисером Наталією Шолудько придумали програму «Коктейль». Протягом 15 хвилин розкривали гостя, відомого харків’янина, залучаючи для коментарів близьке оточення героя. Тоді ми хотіли розкрутити ідею проекту про те, що не всі талановиті люди поїхали з міста. Чимало з них «скромно» творили і вносили свій  внесок  у наше життя.

У 2006 на ОТБ відбулися позитивні зміни. Нове керівництво … Перебудова формату загального мовлення …. Так народилася ідея програми  «Парк культури» – щотижневий Інформаційний випуск, в якому висвітлювалися культурні  події міста. За три роки встигли багато зробити: культурне життя Харкова було насиченим.

Після декретної відпустки, ось вже 4 роки плідно працюю над програмою «Етикет», в якій освітлюються практично всі моменти соціального  життя. Чому плідно? Харків’яни і гості нашого міста, охоче беруть участь у висвітленні різних проблем в поведінці громадян. Переконана, утримати  культурну  деградацію можливо тільки спільними зусиллями.


  Ведучі