Лідія Редькович

Керівник творчої групи дитячо-молодіжних програм каналу ОТБ.

Автор і ведуча телевізійного проекту для юнацтва і батьків «Форум» та програми для дітей «Маленька перерва».

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, філологічний факультет

Член Національної Спілки журналістів України

Має відзнаки творчого досьє:

  • Переможець у номінації «Кращий тележурналіст» Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко»

  • Лауреат, переможець у номінації «Телебачення» Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела»

  • Переможець у номінації «Краща телепередача для молодшого віку» Всеукраїнського телевізійного фестивалю «Золоте курча»

  • Переможець у номінації «Краща дитяча програма» у номінації «Телебачення» відкритого фестивалю дитячих і молодіжних засобів масової інформації «Жми на RECорд»

  • Багаторазовий Лауреат і Дипломант обласних всеукраїнських та міжнародних телевізійних конкурсів. Має почесні грамоти і подяки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної Ради, Харківського міського голови, головного управління освіти та науки, об’єднання профспілок Харківської області та ін.

Розробка та керівництво телепроектами для дітей та молоді за весь період роботи: «Конфеті», «Потіха», «Рюкзачок», «Діалоги про школу», «Шкільне містечко», «М-формат», «Молодіжний портал», а також телемарафони до Дня захисту дітей, до Міжнародного Дня дитячого телебачення, до Дня молоді та ін. Її творче досьє завжди складалося із найпопулярніших програм для дітей і молоді і мало високі рейтинги глядачів.


  Ведучі