This version of the page http://www.arterium.ua/post/arter-um-u-zhitt-m-sta (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-05. The original page over time could change.
«Артеріум» у житті міста
Укр Рус Eng
Кар’єра Медiа центр Контакти

«Артеріум» у житті міста

29 жовтня 2012 | Новини компанії

28 вересня 2011 року чергове виїзне засідання Ради директорів Шевченківського р-на м. Києва відбулося на ВАТ „Київмедпрепарат", одному з виробничих центрів корпорації «Артеріум». Зустрічав гостей Виконавчий директор ВАТ „Київмедпрепарат" Олександр Миколайович Яцюк. Він запросив всіх учасників засідання оглянули виробництво, яке забезпечує повний цикл виготовлення готової продукції - котельню, станцію захолодженої води, аміачно-компресорну станцію, повітряно-компресорну станцію, відділення підготовки води. Після цікавої і корисної екскурсії по підприємству Олександр Миколайович запросив учасників до зали, де було розпочато засідання.

Головуючим наради традиційно став Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Георгійович Зімін. Розпочинаючи нараду, Сергій Георгійович зазначив: «Керівництву ВАТ „Київмедпрепарат" вдалося на тих самих площах модернізувати обладнання, зробити його більш економічно вигідним, сучасним, збільшити коефіцієнт корисної дії». Далі Голова розповів про перспективи розвитку промислового сектору району та основних галузей - освіти, медицини, торгівлі, соціальної інфраструктури в розрізі Стратегії розвитку столиці до 2025 року та наголосив на особистому внеску кожного в цю справу.

Заступник голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Олександрович Баган, ознайомив присутніх з аналізом результатів рейтингової оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій у І півріччі  поточного року.

Президент Київської міської асоціації роботодавців Віталій Іванович Майко нагадав присутнім, що нині йде опрацювання пропозицій до Закону України „Про державні закупівлі", які потрібно найближчим часом подати до Асоціації. Він закликав присутніх підтримувати вітчизняного виробника та запрошував вступати до Асоціації для вирішення спільних проблем.

Олександр Миколайович Яцюк виступив з презентацією підприємства, зупинившись на основних етапах його становлення та розвитку. Він розповів про загальні проблеми вітчизняної фармацевтики та приділив особливу увагу розробкам та виробництву нових препаратів, їх якості, екологічно чистим технологіям, тощо. Олександр Миколайович розповів, що підприємство ВАТ першим у Києві отримало сертифікат відповідності міжнародному стандарту управління навколишнім середовищем ISO 14001:1996. В цьому році Державною службоюУкраїни з лікарськихзасобіввиданісертифікатинавідповідністьвимогамНалежноївиробничоїпрактики (GMP) для 5виробничих дільниць(56препаратів)ВАТ«Київмедпрепарат». У рамках підготовки виробництва до сертифікації за стандартами GMP усі лабораторії відділу контролю якості підприємства пройшли державну атестацію на право проведення контролю якості і безпеки лікарських засобів. Олександр Миколайович розповів також, що у 2010 році ВАТ «Київмедпрепарат» випустило на ринок декілька препаратів, в тому числі: новий препарат - Амоксил-К, порошок для ін'єкційного розчину, по 1,2 г у флаконах; першу серію нового препарату Азимед®, таблетки, вкриті плівковою оболонкою, по 500 мг; першу серію нового препарату Гепацеф комбі, порошок для ін'єкційного розчину, по 2,0 г у флаконах.

Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Зімін вручив Олександру Миколайовичу Яцюку Подяку за високі досягнення у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Шевченківського району м.Києва.

Подяки також отримали:  Голова правління ДАХК „Артем" -  С. М. Смаль, Голова правління ВАТ „Київський мотоциклетний завод" - І.В. Куташев, Голова правління ВАТ „Будшляхмаш" - П. Г. Мазуренко та С.П. Маляров, ПАТ „Київський завод автоматики ім.Г.Петровського".

Сергій Георгійович Зімін подякував О.М. Яцюку за гостинний прийом чергового виїзного засідання Ради директорів Шевченківського району та побажав подальших успіхів підприємству.

Корпорація «Артеріум» підтримує активний діалог з місцевими органами влади та приймає активну участь в соціально-економічному розвитку району та міста.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

Дізнатися більше
КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38050 446 71 20, +38095 278 92 80