This version of the page http://www.arterium.ua/post/Arterium-of-angina (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-06-05. The original page over time could change.
«Артеріум» про стенокардію
Укр Рус Eng
Кар’єра Медiа центр Контакти

«Артеріум» про стенокардію

11 січня 2013 | Новини компанії

Тепер пацієнти зможуть більше дізнатися про те, що таке стенокардія. Корпорація «Артеріум» повідомила про вихід інформаційної брошури «Що варто знати про стенокардію». З 1 жовтня 2012 року на сайті корпорації кожен лікар зможе замовити необхідну кількість примірників для потреб своїх пацієнтів, а будь-який пацієнт - самостійно завантажити електронну версію видання. Розповсюджується брошура безкоштовно.
Брошура офіційно презентована корпорацією «Артеріум» спільно з професором Василем Нетяженко на прес-конференції 27 вересня 2012 року.
Брошура «Що варто знати про стенокардію» містить систематизовану інформацію щодо причин виникнення та основних факторів ризику стенокардії, кроків попередження та рекомендацій щодо фізичної активності. Брошура видана з ціллю підвищення обізнаності та розрахована на широке коло пацієнтів. Підготована брошура під редакцією професора Василя Нетяженка, Головного спеціаліста Міністерства Охорони Здоров’я України за спеціальністю «Терапія», члена-кореспондента Академії Медичних наук України за підтримки освітнього гранту, наданого фармацевтичною корпорацією «Артеріум». «Як соціально відповідальна компанія, ми мали на меті допомогти налагодити діалог між лікарем та його пацієнтом, встановити взаємну довіру та розуміння між ними та надати пацієнту інформацію, яка б допомогла б йому адаптуватись до недуги, і оскільки, не всі хвороби виліковні, навчити пацієнта правильно та повноцінно жити з цією хворобою», Ірина Олійник, директор напрямку неврологічної, кардіологічної та гастроентерологічної групи препаратів Корпорації «Артеріум».
Корпорація «Артеріум» сподівається, що брошура підвищить обізнаність про таке розповсюджене захворювання як стенокардія та буде корисна тим, хто зіткнувся з цією проблемою.

МЕДІА-ГАЛЕРЕЯ
ПРЕС-КІТ

Інформація про діяльність Корпорації «Артеріум» для журналістів й інших зацікавлених сторін

Дізнатися більше
КОНТАКТИ ДЛЯ ЗМІ


e-mail: pr@arterium.ua
тел.: +38050 446 71 20, +38095 278 92 80