• ЩО ТАКЕ АВК І ЧИМ МИ ЗАЙМАЄМОСЬ

 

Асоціація велосипедистів Києва (АВК) – громадська організація, робота якої спрямована на розвиток комфортного та безпечного Києва та на збільшення велосипедних поїздок містом.

Заснована як громадська ініціатива в 2004 році, а зареєстрована як організація – в 2007 році.

АВК – членська організація, до якої можна приєднатися і таким чином сприяти посиленню впливу Асоціації та велосипедного ком’юніті на розбудову грамотної інфраструктури та лобіювання принципів сталої мобільності в місті.  Члени АВК об’єднані спільними цінностями та ідеєю комфортного Києва. І що більше нас є, то легше нам просувати інфраструктурні вимоги загалом і велосипедні зокрема.

Усі Члени АВК можуть впливати на роботу Асоціації, беруть участь у прийнятті важливих для організації рішень на щорічних Загальних Зборах, можуть відвідувати всі зустрічі та сесії, пропонувати свої ідеї та долучатись до проектів та подій АВК.

Важливою перевагою членства та волонтерства в Асоціації велосипедистів Києва є можливість отримати за потреби рекомендаційний лист, котрий засвідчує Вашу належність до громадської організації. Цей факт часто є конкурентною перевагою у Вашому CV та поданні на різноманітні програми, гранти тощо. Лист надається за вимогою.

  • ЯК ВИ МОЖЕТЕ ДОПОМОГТИ ЗРОБИТИ КИЇВ ВЕЛОСИПЕДНИМ 

17 травня і 3 червня відбудеться весняний Підрахунок велосипедистів – унікальне дослідження, яке АВК проводить четвертий рік поспіль.

Запрошуємо волонтерів рахувати велосипедистів, які проїжджають через перехрестя – нам потрібна допомога на понад 20 перехрестях Києва! Щоб стати волонтером, заповніть цю форму, будь ласка.

Теги: асоціація велосипедистів києва волонтери АВК

  • Pingback: Загальні збори АВК: визначено стратегічні плани, обрано членів Ради | Асоціація велосипедистів Києва

  • Pingback: Презентуємо план роботи АВК на 2014 | Асоціація велосипедистів Києва

інші цікаві матеріали

Фільми про велосипедний Київ презентували на CANactions 2017

У день відкриття міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2017 в Мистецькому Арсеналі презентували відеоінсталяцію про Київ очима велосипедистів. Проект Cycling Сities у Києві Учасники і куратор…

Київське рекреаційне гетто

Уявіть собі, що через дитячий майданчик у вашому дворі хтось почав прокладати залізничну колію. Ви кажете будівельникам, що це зона для дітей, а вам відповідають…

Інфотур Україною про енергонезалежність очима волонтера АВК

Яким чином велосипед робить місто більш зручним та безпечним? Щоб якомога більше українців дізнались відповідь на це запитання, Асоціація велосипедистів Києва приєдналася до інфотуру по…