This version of the page http://www.vinni.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-27. The original page over time could change.
MOBO CARDS
UA RU EN
UA RU EN
  • Про проект
  • HCE і безпека
  • Новини
  • Контакти
UA RU EN

Mobo.Cards

Банківський цифровий гаманець
ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

РІШЕННЯ MOBO.CARDS APPLICATION PLATFORM

Основна мета проекту MOBO.CARDS, що створений та розвивається нами - надати банківським установам рішення для управління цифровими мобільними гаманцями. Це рішення - MOBO.CARDS Application Platform - дозволяє будь-якому банку приєднатися до лідерів платіжного ринку, які здійснюють дійсно революційний перехід «від пластику до цифри».
Мобільний гаманець з цифровими платіжними картками, бонусами, електронними квитками, картками лояльності - це рішення, на яке чекають клієнти банків по всьому світу. Ми створюємо майбутнє, в якому цифровий гаманець - це зрозумілий, зручний, визнаний інструмент щоденного використання.
Майбутнє вже настало - залишилося до нього доторкнутися.

ІННОВАЦІЙНІСТЬ РІШЕННЯ

Цифровий гаманець - це надзручні, швидкі та безпечні платежі смартфоном у безконтактних терміналах крамниць, торгівельних автоматах, міському транспорті

Новий рівень безпеки платежів в інтернет-магазинах і мобільних додатках

До цифрового гаманця клієнта розміщуються будь-які картки банку - з магнітною смугою, чіпові, передплачені, миттєві

Найсучасніші методи автентифікації клієнта на всіх етапах взаємодії

Моментальне завантаження передплачених і миттєвих карток - ефективний спосіб залучення нових клієнтів, що йдуть в ногу з часом

Розміщення картки одночасно в декількох мобільних пристроях - виняткова гнучкість безпечного доступу клієнта до своїх рахунків

Рішення MOBO.CARDS Application Platform виводить банк на пік цифрових технологій, перетворюючи набридливий «пластик» в інноваційний інструмент платежів.
Зручність, безпека, інтерактивність мобільного гаманця, який практично завжди і всюди з клієнтом, створюють новий тип довірчих «онлайн-стосунків» з банком.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ АРХІТЕКТУРИ MOBO.CARDS

  • Платформа
  • Інформаційна шина
  • Модуль інтеграції з банком
  • Цифровий гаманець
Платформа
Рішення MOBO.CARDS Application Platform включає в себе в якості одного з основних компонентів серверну систему управління. На цю систему покладено ряд важливих функцій платформи, таких як:
- управління цифровими гаманцями;
- взаємодія з хмарними сервісами токенізаціі платіжних систем - MDES та VTS;
- взаємодія з системами банків-емітентів у процесі ідентифікації та аутентифікації користувачів карток;
- забезпечення захисту інформації;
- підтримка захищених комунікацій зі зовнішніми об'єктами та системами;
- зберігання реєстраційних даних мобільних пристроїв;
- забезпечення інтерфейсів із зовнішніми системами, що надають додаткові сервіси лояльності, бонусів, квитків.
Інформаційна шина
У якості архітектурної та технологічної концепції при побудові серверної частини платформи MOBO.CARDS Application Platform використовується інформаційно-сервісна шина “Enterprise Service Bus”. Вибір даного підходу до архітектури обумовлений такими міркуваннями:
- легко реалізується модульна побудова серверної системи управління;
- забезпечується можливість масштабування та резервування системи;
- полегшується інтеграція і модифікація модулів при розширенні функціональності платформи та додаванні нових сервісів, або при підключенні зовнішніх сервісів;
- взаємодія із зовнішніми системами - картковими бек-офісами і авторизаційними хостами банків, зовнішніми системами лояльності, системами електронних грошей, продаж квитків та іншими - організовується шляхом додавання відповідних конекторів.
Модуль інтеграції з банком
Модуль інтеграції з банком Bank Service Connector – один з ключових компонентів архітектури платформи MOBO.CARDS Application Platform. Він інтегрується з іншими компонентами платформи за допомогою інформаційно-сервісної шини та забезпечує взаємодію з системами банку. Це потрібно для вирішення основного завдання - ідентифікації та автентифікації власника картки в процесі активації і токенізаціі його карток. Ця процедура виконується на початковій фазі підготовки цифрового гаманця до роботи. Модуль також використовується для реалізації додаткових сервісів, які можуть бути надані банком і його бек-енд системами клієнтам банку, які використовують цифрові гаманці.
Модуль легко адаптується до специфіки, особливостей та можливостей інформаційних систем різних банків. Його використання сприяє скороченню термінів впровадження і дозволяє мінімізувати витрати на імплементацію нових функціональних розширень цифрових гаманців.
Цифровий гаманець
Цифровий гаманець - являє собою мобільний застосунок, що використовується у мобільних пристроях для безконтактних та віддалених платежів. Безконтактні платежі проводяться за технологією Visa payWave і Mastercard PayPass в підприємствах сфери торгівлі і послуг, які обладнані терміналами з безконтактним інтерфейсом.
Завдяки інтеграційним можливостям платформи користувачі цифрових гаманців отримують доступ до широкого спектру додаткових сервісів, що надаються як банком-емітентом, так і сторонніми сервісними компаніями. В цьому ми бачимо суттєву перевагу "цифрового гаманця емітента" в порівнянні з можливостями так званих "відкритих" гаманців ApplePay та SamsungPay.

HCE і безпека

Host Card Emulation (HCE) являє собою термін, що описує технологію, яка дозволяє телефону виконувати емуляцію безконтактної платіжної картки, не використовуючи при цьому фізичний елемент безпеки. Ця нова технологія обумовила серйозний прорив на ринку мобільних платежів після того, як компанія Google оголосила про підтримку HCE в ОС Андроїд (KitKat).
Завдяки такій підтримці, безконтактні платежі стали доступні мільйонам нових користувачів мобільних пристроїв за допомогою простого оновлення програмного застосунка.
Не випадково Visa і Mastercard побачили в цій технології нові можливості для руху по шляху "від пластика до цифри" і, розробивши детальні специфікації, сприяють банкам у просуванні в даному напрямку.

Для того, щоб цей шлях був швидким і ефективним, компанія «Карткові Технології та Системи» пропонує безпечне та просте у впровадженні рішення, реалізоване нами в рамках проекту MOBO.CARDS.
За останній рік, враховуючи величезний успіх безконтактних платіжних карт, тільки в Європі кількість безконтактних транзакцій перевищила величину в 1 млрд. Взявши до уваги, що частка ОС Андроїд на ринку смартфонів досягла рекордних 87,5%, не доводиться сумніватися у тому, що таке вражаюче та швидке зростання можна очікувати і для мобільної версії безконтактних платежів.
Тому для банків сьогодні питання звучить не в стилі «Чи треба нам це впроваджувати?», а скоріше - у вигляді «Як нам впровадити це найкращим чином?»

 Усі компоненти та складові нашого рішення відповідають високим вимогам безпеки, які платіжні системи VISA і Mastercard висувають по відношенню до мобільних платежів. Критичні платіжні дані, ключі та сертифікати зберігаються в «хмарі» і надійно захищені.
Мобільний платіжний застосунок - предмет нашої особливої ​​уваги та зусиль, спрямованих на те, щоб платіж з використанням мобільного телефону був так само захищений, як і платіж з використанням чіпової картки.

Щоб переконатися в необхідному рівні безпеки, в рамках кожного банківського проекту цифровий гаманець проходить процедуру перевірки безпеки (аудит). Цей аудит виконується компаніями та лабораторіями, що сертифіковані платіжними системами VISA і Mastercard

Новини

Більше новин
УЧАСНИК ПРОГРАМ

Який сенс говорити про майбутнє?
Про майбутнє не говорять - його роблять!

Брати Стругацькі
+380 44 249 2406