This version of the page http://profpressa.com/vydannya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-27. The original page over time could change.
| Профпреса
Дистанційне навчання
Відділ кадрів 24
Консультант Кадровика
Кадровик України
Кадровик України. Спецвипуск
Заработная плата
Заработная плата. Спецвипуск
Зарплата&Кадри
«Дистанційне навчання»

 

 - 15 навчальних модулів  
 - дистанційна освіта без відриву від роботи 
 - свідоцтво державного зразка
 - доступ на 6 міс до кадрового порталу              vk24.ua
 - додаткові бонуси та приємні подарунки 

 

«Відділ кадрів 24»

Відділ Кадрів 24 — практичний інформаційно-правовий портал нового покоління для кадровика та HR. ПРАКТИЧНІ РІШЕННЯ для будь-якої кадрової ситуації: покрокові алгоритми дій для кадровика, шаблони, зразки, таблиці-підказки, які ви не знайдете на інших ресурсах

«Консультант Кадровика»

Газета «Консультант Кадровика» — перша практична газета для всіх, хто веде кадрову роботу! Допомагає вирішити ПРАКТИЧНІ ПИТАННЯ з повсякденної роботи кадровика.

«Кадровик України»

Журнал «Кадровик України» — професійне видання для кадровиків, юристів, менеджерів з персоналу й інших фахівців HR-служб. Тільки актуальна та практична інформація: огляди змін у законодавстві, трудове право та кадровий облік, судова практика, діловодство, архів, соціальне страхування та багато іншого.

«Кадровик України. Спецвипуск»

СПЕЦВИПУСК до журналу «Кадровик України» — це окреме видання для кадровиків і бухгалтерів, що містить повний комплекс інформації з конкретного питання

«Заработная плата»

Журнал «Заработная плата» — професійне видання для бухгалтерів-практиків, економістів із заробітної плати й інших фахівців, які займаються розрахунком, обліком та оподаткуванням оплати праці. Завжди актуальна та необхідна інформація для фахівців підприємств усіх форм власності.

«Заработная плата. Спецвипуск»

СПЕЦВИПУСК до журналу «Заработная плата» це окреме щоквартальне видання, що містить повний комплекс інформації з конкретного питання.

«Зарплата&Кадри»

Газета «Зарплата&Кадри» — електронне видання для бухгалтерів і кадровиків. Чотири рази на місяць: новини, запитання-відповіді, ексклюзивні статті.

Семінари

Кожному фахівцю необхідний професійний розвиток. Видавництво «Професійні видання» запрошує взяти участь в спеціалізованих семінарах по актуальним питанням.

20
Липня
Трудовий кодекс. Перевірки держпраці. Ризики роботодавців і способи їх уникнення.
ВИДАВНИЦТВО «ПРОФЕСІЙНІ ВИДАННЯ» запрошує працівників кадрових і юридичних служб, бухгалтерів,...
19
Травня
Трудовий кодекс. Перевірки держпраці. Ризики роботодавців і способи їх уникнення.
ВИДАВНИЦТВО «ПРОФЕСІЙНІ ВИДАННЯ» запрошує працівників кадрових і юридичних служб, бухгалтерів,...
7
Квітня
НОВЕ! ТАРИФНА ОПЛАТА ПРАЦІ. АТЕСТАЦІЯ. ПЕРЕВІРКИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ!
ВИДАВНИЦТВО «ПРОФЕСІЙНІ ВИДАННЯ» запрошує працівників кадрових і юридичних служб, бухгалтерів,...