SERGIY FITSAK

СЕО Softjourn, Inc.


Сергій володіє більш як 15-річним досвідом в управлінні високотехнологічними компаніями, в яких працюють неординарні та креативні спеціалісти.Завершив Курси з управління та менеджменту в університетах Мічіган, Пенсинвалія, Вірджінія та Мюнхену. Пройшов курс з Інноваційного Менеджменту в HAAS Business School університету Berkeley, California. Веде власний курс в Майстерні Управління: Owners for Owners – “Як розвивати бізнес розумно”.

Глибоко переконаний, що найбільша цінність будь-якої компанії – це її працівники, і всі виробничі та управлінські процеси повинні виходити з цього. Його компанія Softjourn уже третій рік поспіль входить в топ 100 найкращих аутсорсингових компаній світу за версією IAOP.


ТЕМА: Про погані поради в хороших бізнес книжках

ПРО ДОПОВІДЬ:
Я планую розповісти про власний негативний досвід використання порад з бізнес книжок. Це не означає, що поради були погані, просто не все що радять, можна використовувати в реальному житті. Як уникнути помилок, як адаптувати поради до себе та свого бізнесу. Що саме необхідно враховувати під час впровадження ідей після прочитання чергової книги.

КУПИТИ КВИТОК