This version of the page http://www.0532.ua/list/77263 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-24. The original page over time could change.
Взуття на зимовий період - Информация от компаний - 0532.ua
Установите расширение «Новости Полтавы - 0532.ua» для и читайте городские новости первыми Установить!
  • Сайт города Полтавы /
  • Информация от компаний /
  • Взуття на зимовий період

Взуття на зимовий період

16:1010.03.2017

У багатьох регіонах нашої країни зима триває довше «покладених» трьох календарних місяців. Мокрий сніг, ожеледь, суміш солі і інших реагентів – не кожна пара чобіт витримає таке випробування. Для того щоб взуття прослужило не один сезон і зберегло свій первинний вигляд, а ви не відчували дискомфорту і проблем зі здоров'ям, потрібно дуже уважно поставитися до вибору зимових чобіт або черевик. Саме на https://Ecco.com.ua/catalog/season-osen-zima/ покупці знайдуть якісне взуття на осінньо-зимовий період.

Отже, для початку слід визначитися з вибором матеріалу, з якого виготовлено взуття. Це може бути:

Натуральна шкіра - самий міцний і зносостійкий матеріал. Шкіра витримує випробування брудом і слякоттю, добре зігріває в морози, приймає форму ноги, а, отже, забезпечує зручність в шкарпетці. Натуральна шкіра – дихаючий матеріал, але при цьому вона не пропускає вологу і зберігає ноги в теплі.

 

Натуральна замша також користується попитом. Зовнішній вид замшевого взуття бездоганний, воно дуже приємне на дотик, але є менш практичним, ніж шкіра. Замша не витримає сльотавої погоди, на ній можуть залишитися соляні розводи. Якщо ви вирішили придбати такі чобітки, то потрібно приготуватися до постійного догляду за ними. У цьому вам допоможуть різні очисники, просочення, захисні спреї.

Штучна шкіра - дешевий, але недовговічний варіант. Шкірозамінник пропускає вологу, може тріснути на сильному морозі. У такому взутті ноги не дихають, потіють, що загрожує застудами.

Поради щодо вибору якісної зимового взуття. В першу чергу огляньте взуття зі всіх сторін. На ній не повинно бути нерівних швів, плям, подряпин. Обмацайте внутрішню частину взуття. М'яке хутро, відсутність нерівностей, горбків – ознаки якісного товару.

Спробуйте пальцем натиснути на носок чобота. З'явилася вм'ятина повинна розправитися, якщо цього не відбулося, значить, якість взуття дуже низька.

Перевірте, наскільки міцно тримається каблук, якісно зроблена набійка.

Якщо прикласти руку до хорошої натуральній шкірі, то можна відчути тепло. Штучні матеріали, навпаки, будуть холодити.

Зверніть увагу на прострочку чи клей, за допомогою яких підошва кріпиться до чобота. Підошва повинна міцно триматися і ніде не відставати.

Природно, якісне зимове взуття не може коштувати дешево, але тут можна схитрувати: підберіть собі чоботи звичайному магазині, запам'ятайте фірму, модель, а купувати вирушайте в інтернет-магазин взуття Ecco. 

Последние новости

Вязаные кардиганы

24 мая 2017

Супермагниты на счетчики в Полтаве

24 мая 2017

Кредитный калькулятор в Ломбарде «Капитал»

23 мая 2017

Утепление фасадов

23 мая 2017

Эксклюзивный дизайн чехла на смартфон: какие принты сейчас в моде?

22 мая 2017

Надёжные виброплиты и вибраторы для бетона по самым низким ценам

22 мая 2017

Наркологические центры в регионах

21 мая 2017

Подарочный сертификат на прогулку на яхте в Киеве – преимущества заказа

21 мая 2017

Для любителей велосипедного спорта

20 мая 2017

Задача топливного фильтра в работе автомобиля

20 мая 2017

Обзор игры Last Empire War Z

20 мая 2017

Утеплитель пенополистирол: характеристики и цены в Украине

20 мая 2017