Новини

СК «Країна» провела нараду директорів

29.09.2011

22 вересня в Ялті відбулася дводенна нарада керівників регіональних підрозділів ПАТ «СК «Країна», присвячена підсумкам роботи Компанії за перше півріччя 2011р.           

Традиційно захід розпочав Голова Правління ПАТ «СК «Країна» Наконечний Олександр Васильович. У своєму виступі він підвів підсумки страхової та фінансово-господарської діяльності, а також окреслив короткострокові та довгострокові перспективи роботи Компанії.

Керівники напрямів бізнесу головного офісу Компанії у своїх доповідях висвітили основні позиції і охарактеризували діяльність регіональних підрозділів по своїх напрямках, а також  відповіли на питання аудиторії. Керівники регіональних підрозділів, у свою чергу, мали можливість виступити перед колегами, поділитися досвідом завоювання регіональних ринків і обговорити проблемні питання.

На другий день наради були проведені тренінги на тему: «Ведення переговорів» і «Розвиток персоналу», що особливо актуально для Компанії, яка активно розвиває свою регіональну мережу. Крім цього підводилися підсумки попереднього тренінгу «Активні продажі», що проводився у Києві для продавців страхових послуг і був направлений на удосконалення техніки продажів, роботи з клієнтами і підвищення результативності персоналу.

Атмосфера заходу  була доповнена чарівністю оксамитового сезону в Криму – прогрітого сонцем моря, пахощами стиглих фруктів і зрілої зелені, пануванням ласкавого вересня. А що може бути кращим, ніж  робота, що поєднує корисне з приємним!

У РОЗДІЛІ:

За 4 місяці 2017 року СК «Країна» зібрала 102 мільйони гривень страхових платежів
ПАТ «СК «Країна» виплатила більше 600 тисяч гривень за пошкоджений під час перевезення товар
За перший квартал 2017 року СК «Країна» зібрала страхових платежів на 73 269 000 гривень