This version of the page http://air.pilot.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-23. The original page over time could change.
АВІАКВИТКИ КИЇВ ☎ (044)377-57-57 | БРОНЮВАННЯ АВІАКВИТКІВ Попробуйте в новом дизайне
  • рус
  • укр
  • eng

Переглянути спеціальні
пропозиції на тури

АВІАКВИТКИ КИЇВ | БРОНЮВАННЯ АВІАКВИТКІВ
Компанія "ПІЛОТ" пропонує Вам скористатися сервісом on-line пошуку та бронювання (замовлення) авіаквитків на регулярні рейси міжнародних та українських компаній. Форма замовлення авіаквитків допоможе Вам отримати повну інформацію про можливі стиковки з пункту відправлення до пункту призначення. Є можливість вибору перельоту в один бік, туди і назад або забронювати переліт з кількома пересадками. Для пасажирів бізнес классу - вибрати зручне місце в салоні літака.
Вартість перельоту включає в себе всі збори. Ціни виводяться починаючи від мінімальної, якщо Ви використовуєте стандартну форму бронювання.
При виборі розширеної форми, у Вас з'явиться можливість сортування по авіакомпанії шляхом вибору зі списку і за розкладом. Сортування за розкладом передбачає вибір рейсів по мінімальному часу в дорозі: від прямих рейсів до рейсів зі стиковкою.

Оплата:

  • on-line оплата можлива тільки кредитними картами Visa і MasterCard. Оплату можна здійснити відразу після бронювання авіаперевезення, вказавши форму оплати - кредитна картка. Після оплати Ви отримаєте електронний авіаквиток на зазначену  у замовленні адресу електронної пошти.

  • кредитними картами Ви можете сплатити авіаквитки в наших офісах по Україні або в on-line режимі з нашим оператором, скориставшись функцією Online консультанта (кнопка розташована вгорі сторінки поруч із позначкою).

  • рахунок на оплату генерується системою автоматично для перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок компанії від фізичних осіб. Оплата можлива в будь-якому відділенні банку. Для виставляння рахунку на оплату за безготівковим розрахунком від організації, просимо Вас заповнити форму тут.

  • готівку ми приймаємо у всіх офісах компанії по Україні, можлива оплата кур'єру при доставці.

Контактний центр компанії +38 (044) 377-57-57 доступний 7 днів на тиждень (пн.-пт. з 08.00 до 20.00, сб.-нд. з 10.00 до 18.00).
Рекомендуємо Вам задати всі питання щодо умов застосування заброньованого Вами on-line квитка наших фахівців. Особливу увагу просимо звернути на умови зміни дат вильоту і повернення, а так само на правила паспортно-візового режиму за маршрутом прямування.
Бажаємо Вам приємної подорожі!

Pilot.ua ✈ Авіаквитки ✈ Завжди на Висоті!

Pilot.ua на Google+

Наберите

+380 (44) 377-5751

и мы Вам перезвоним!