This version of the page http://deps.ua/ua/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-22. The original page over time could change.
Про компанію
+380 44 323 88 88
вул. Маричанська, 18,
м. Київ, Україна, 03040
Написати нам

Про компанію Print

Компанія DEPS заснована в 1991 році і на сьогодні є одним з небагатьох сучасних підприємств, яке бере реальну участь у формуванні асортименту національного телекомунікаційного ринку. Компанія не просто постачає передове обладнання, а просуває на ринку сучасні технологічні рішення світового рівня.

Завдання DEPS полягає у сприянні підприємствам і компаніям у розвитку їх бізнесу на основі застосування сучасних інформаційних технологій.

Протягом всього часу діяльності компанія безперервно розширює спектр обладнання, що постачається, інтегруючи окремі високотехнологічні компоненти в комплексні рішення для мереж передачі даних, кабельного, супутникового, цифрового та IPTV.

За роки активної роботи компанія сформувала широку партнерську мережу, що охоплює всю територію України.

Компанія успішно розвиває такі напрямки в своєму бізнесі:

  • Дистрибуція оптоволоконних кабелів, активного обладнання для оптичних мереж, пасивних оптичних компонентів, кабельної арматури, аксесуарів та інструментів для побудови оптичних мереж.
  • Комплексна інтеграція і дистрибуція телекомунікаційного обладнання, головного обладнання для кабельного, цифрового та IPTV, VoD.
  • Дистрибуція обладнання та аксесуарів для кабельного ТБ.
  • Системна інтеграція.

Фундамент компанії складає колектив професіоналів, які мають великі теоретичні, практичні знання і величезний досвід роботи в сфері телекомунікацій, а також суміжних областях, що дає можливість компанії бути серед лідерів. Фахівці компанії постійно стежать за новими подіями, що відбуваються в світі телекомунікацій. Аналіз новинок і власний досвід дозволяє успішно прогнозувати і розвивати перспективні напрямки розвитку ринку. Наші фахівці завжди готові надати кваліфіковану допомогу у вирішенні Ваших завдань, починаючи від вибору концепції побудови мережі і закінчуючи вибором конкретного обладнання для оптимальної реалізації проекту.

Поряд з дистрибуцією і системною інтеграцією компанія DEPS пропонує всебічну технічну підтримку і професійне сервісне обслуговування.
Сервісний відділ забезпечує якісне гарантійне та пост-гарантійне обслуговування обладнання, яке ми постачаємо. У відділі працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи в області проведення ремонту та наладки устаткування.

  • RU
  • UA
  • EN