This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75807 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-21. The original page over time could change.
На Київщині чоловік погрожував працівникові автозаправки гранатою | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

На Київщині чоловік погрожував працівникові автозаправки гранатою

29 березня о 13.30 до поліції надійшло повідомлення від оператора газової заправки у с. Русанів (Броварський район), що невідомий на автомобілі «ВАЗ 21099» заправив повний бак паливом та відмовився платити гроші. Натомість чоловік дістав із багажника гранату та почав погрожувати робітнику, після чого зник у невідомому напрямку.

Співробітники поліції оперативно встановили особу зловмисника та затримали його за місцем проживання. Підозрюваним виявився 37-річний безробітній місцевий житель. У нього вилучили предмет схожий на гранату «Ф-1» та відправили на експертизу.

За даним фактом слідчими Броварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за с.129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 2-х років. Досудове розслідування триває.

Прес-служба головного управління Національної поліції в Київській області

158 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar